Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

0 Τα πρακτοράκια.

Έχω ξαναγράψει ότι μόνον πράκτορες των ΗΠΑ θα επέτρεπαν να εξελιχθεί η χώρα σε έναν απέραντο υποδοχέα μεταναστών. Διαβάζοντας χθες άρθρο του γνωστού Paul Craig Roberts, ο οποίος γνωρίζει εκ των έσω τον κρατικό μηχανισμό των ΗΠΑ και πώς λειτουργούν οι αμερικανικές κυβερνήσεις, επείσθην πλέον ότι έτσι είναι. Τα χαζοχαρούμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πονούν πολύ για τα αδέλφια μας τους μετανάστες δεν είναι διεθνιστές, αλλά κανονικά πρακτοράκια με επί κεφαλής τον Αλέξη, εκ δεξιών του οποίου κάθεται ο Χάνος Κλασμένος. Φαίνεται ότι είναι πάρα πολλά τα λεφτά Άρη.

Γράφει, λοιπόν, ο εν λόγω με τίτλο «Η Ουάσιγκτον υποχρεώνει τους ευρωπαίους υποτελείς να δεχθούν 2ο κύμα προσφύγων»:

«Η κυβέρνηση Ομπάμα ανάγκασε την ΕΕ να δεχθεί εκατομμύρια προσφύγων που προκάλεσαν οι αποτυχημένοι πόλεμοι των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική. Τώρα ο Ομπάμα εξαναγκάζει την ΕΕ να δεχθεί εκατομμύρια προσφύγων από την αποτυχημένο πολιτική του στην Ουκρανία. Η Ευρώπη, όπως τη γνωρίζαμε, δεν υφίσταται πλέον. Η Ουάσιγκτον έχει ρίξει τους ευρωπαϊκούς λαούς στον κάδο απορριμμάτων της ιστορίας» και παραπέμπει εδώ : http://www.paulcraigroberts.org/2016/04/23/washington-is-forcing-its-european-vassals-to-accept-2nd-wave-of-immigrants/ όπου υπάρχει η πληροφορία ότι η Επιτροπή του κ. Γιούνκερ προτείνει στο Συμβούλιο υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της ΕΕ να άρει την 11.05.2016 τους περιορισμούς που επιβάλλει η απόκτηση visa από τους Ουκρανούς πολίτες για να ταξιδέψουν στην ΕΕ. Εμείς Αλέξη τί θα ψηφίσουμε;

Οι επιπτώσεις για την Ευρώπη από ένα τέτοιο ενδεχόμενο αναλύονται, βέβαια, από Ρώσους επιστήμονες, οπότε μπορεί να πει κανείς ότι η ανάλυση είναι επηρεασμένη από την κόντρα Μόσχας-Ουάσιγκτον, εξ ου και είναι μεροληπτική. Ας διαβάσουμε, όμως, μερικά αποσπάσματα από τον ως άνω σύνδεσμο.

Οι Ουκρανοί θα πλημμυρίσουν την Ευρώπη λόγω της κατεστραμμένης οικονομίας τους - κάποια στιγμή το κύμα των Ουκρανών μεταναστών θα συγκρουσθεί με το κύμα των προσφύγων της Μ. Ανατολής – ο πληθυσμός της Ουκρανίας ανέρχεται σε 42 εκ. ψυχές και η Ουάσιγκτον πιέζει την ΕΕ να ανοίξει τα σύνορά της - η απόφαση δεν ελήφθη με δημοψήφισμα, αλλά από μέλη της ευρωπαϊκής ελίτ γαλουχηθέντα επί πολλά έτη από τις ΗΠΑ με υποτροφίες, προσκλήσεις σε σεμινάρια κ.λπ. πολλά υποσχόμενων νέων ταλέντων - οι Ουκρανοί θα κατακλύσουν την Ευρώπη και η πρώτη σύγκρουση θα σημειωθεί μεταξύ αυτών και των μεταναστών από την Πολωνία και τις Βαλτικές χώρες που τώρα εργάζονται στα κράτη-μέλη της ΕΕ ως θυρωροί, λαντζέρηδες και οδοκαθαριστές - μία τέτοια σύγκρουση εξελίσσεται ήδη στην Πολωνία, στην Ουγγαρία και στη Ρουμανία, όπου έχουν καταφύγει πολλοί Ουκρανοί - η πρωτοβουλία για την άρση της visa ανήκει στην Commission, η οποία δεν λογοδοτεί σε εκλογικό σώμα, άρα μπορεί να παίρνει όποια πρωτοβουλία θέλει π.χ. για ένα ταξίδι στον Δία.

Και καπάκι ο κ. Μπαλαούρας και η παρέα του υποβάλλουν σε νομοσχέδιο του υπουργείου ανάπτυξης τροπολογία, με την οποία οι αγρότες θα μπορούν να προσλαμβάνουν λαθρομετανάστες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα και, έτσι, να τους πουλάνε το πολυπόθητο χαρτί της παραμονής. Ας διαβάσουμε την εισαγωγή της αιτιολογικής έκθεσης της τροπολογίας [αν δεν απατώμαι ο Μπαλαούρας εκλέγεται στην Ηλεία]:

«Μέχρι σήμερα, η χορήγηση θεώρησης εισόδου για την απασχόληση στην αγροτική οικονομία αλλοδαπών εργατών γης με την διαδικασία της μετάκλησης (άρθρα 12 και 13 ν. 4251/2014), στο πλαίσιο που κάθε φορά θέτει η εκδιδόμενη υπουργική απόφαση για τον προσδιορισμό του όγκου εισδοχής πολιτών τρίτων χωρών (ΥΑ 24990/366 ΦΕΚ Β 1092/10.6.2015), έχει αποδειχθεί αναποτελεσματική, δεδομένου ότι καλύπτεται μονάχα ένα μικρό μέρος των θέσεων εργασίας που κάθε φορά προβλέπει η ως άνω υπουργική απόφαση. Ως αποτέλεσμα, οι αγρότες καταφεύγουν στην απασχόληση παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών υπό την πίεση της ανάγκης συγκομιδής σε συγκεκριμένο χρόνο και λόγω της ταυτόχρονης αδυναμίας εξεύρεσης εργατών δυνάμενων να απασχοληθούν με έγκυρες συμβάσεις εργασίας. Στόχος της προτεινόμενης διάταξης είναι η διευκόλυνση των αγροτών να εκπληρώσουν την κοινωνικοασφαλιστική υποχρέωση και την υποχρέωση καταβολής μισθού προς τους παράτυπα διαμένοντες αλλοδαπούς εργάτες γης, δυνάμενοι ταυτόχρονα να δικαιολογήσουν την εν λόγω δαπάνη ως λειτουργικό έξοδο της επιχείρησής τους. Ειδικότερα, θεσπίζεται διαδικασία με την οποία, εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα αριθμητικά όρια μετακλητών εργατών γης (και άρα υπάρχει διαπιστωμένη ανάγκη για εργασία), ο δε αγρότης επικαλείται αντικειμενική αδυναμία για απασχόληση εργατών γης με έγκυρες συμβάσεις, θα δικαιούται ο τελευταίος να ζητήσει από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης την έγκριση κατ’ εξαίρεση απασχόλησης παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών.»

Τους έπιασε ο πόνος για τους αγρότες που δεν θα μπορούν να εκπληρώσουν τις κοινωνικοασφαλιστικές υποχρεώσεις τους, προφανώς λόγω του ασφαληστρικού νομοσχεδίου Καρούμπαλου.

Υποκριτές, ανοιχτόμυαλοι και ανοιχτόκωλοι διεθνιστές του πρωκτού!

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου