Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

2 Γερμανία: Ακτιβιστές διαμαρτυρηθήκαν για την ανέγερση τζαμιού τοποθετώντας ξύλινους σταυρούς

Συνεχή είναι τα περιστατικά διαμαρτυρίας κατοίκων ευρωπαϊκών πόλεων κατά της ισλαμοποίησης. Στην πόλη Erfurt της Γερμανίας στην περιοχή της Θουριγγίας ακτιβιστές τοποθέτησαν  μεγάλων διαστάσεων ξύλινους σταυρούς σε τοποθεσία όπου πρόκειται να ανεγερθεί ακόμη ένα τζαμί.

2 σχόλια:

tasos2222 είπε...

εδώ στην Ελλάδα αντίθετα από τους Γερμανούς , ο λαός εχει αποδεχθεί εσχάτη προδοσία
επί σχεδόν 6 χρόνια τώρα, ένα σάπιο 99.9% εκ του συνόλου των ελλήνων πολιτών μαζί με τους 300σιους προδότες πολιτικούς της βουλής ΚΑΙ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, συνεχίζουν ανένδοτοι τα καθάρματα να υποθαλπτουν και να αποσιωπούν επίσημα ανακοινωμένη από την έδρα της βουλής δικογραφία εσχάτης προδοσίας, την κακουργηματική παράλειψη διώξεων της και την βίαιη κατάλυση του Συντάγματος τα πουλημένα ανθελληνικά αυτά καθίκια. δείτε και κοινοποιήστε. https://www.facebook.com/tasos.mastrogiannis.5/videos/10205321375293793/?pnref=story..

tasos2222 είπε...

και επίθσηςμ
Όλα τα ιδρυτικά μέλη (πατριωτικών ή μη ) σωματείων, κινημάτων,κομμάτων και ΜΚΟ που δρουν τούτη την κατοχική περίοδο στην Ελλάδα είναι πράκτορες, προδότες, λαοπλάνοι και απατεώνες.Προσέξτε !
Για την σωστή εφαρμογή του Άρθρου 120 (και για την ιερή δήλωση) να μην ΕΜΠΙΣΤΕYΕΣΤΕ και να μην ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ κανένα σωματείο ή κίνημα καθώς όλα τα ιδρυτικά μέλη σωματείων, κινημάτων,κομμάτων και ΜΚΟ που δρουν τούτη την κατοχική περίοδο στην Ελλάδα είναι πράκτορες, προδότες, λαοπλάνοι και απατεώνες. Αλλά να ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ MONON διαχειριστές τούτης της σελίδας οι οποίοι επί 6 χρόνια τώρα, εφαρμόζουν το 120 στην πράξη και έχουν ήδη αποτελέσματα !
(ΚΟΙΝΟΠΟΙHΣΤΕ).
https://www.facebook.com/groups/986790621349334/.

Δημοσίευση σχολίου