Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

2 ΝΔ και Χρυσή Αυγή ψήφισαν υπέρ της κατάργησης του 8ώρου στο Ευρωκοινοβούλιο .

Αυτοί είναι οι τρεις Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής:
Συναδινός Ελευθέριος του Σοφοκλή
Φουντούλης Λάμπρος του Γεωργίου
Επιτήδειος Γεώργιος του Αθανασίου


ΕΔΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ….
ΕΔΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ …
ΕΔΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ …..
ΕΔΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ….
ΕΔΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …

ΝΔ και Χρυσή Αυγή…

ψήφισαν υπέρ της κατάργησης του 8ώρου στο
Ευρωκοινοβούλιο .

Αυτοί είναι οι πέντε βουλευτές της Ν.Δημοκρατίας:
Κεφαλογιάννης Μανώλης
Σπυράκη Μαρία
Ζαγοράκης Θοδωρής
Βόζεμπεργκ Ελίζα
Κύρτσος Γιώργος

Στην ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα δικαιώματα και τα ωράρια των επαγγελματιών οδηγών, η Νέα Δημοκρατία, μαζί με την Χρυσή Αυγή, ψήφισε μεταξύ άλλων υπέρ της κατάργησης του οκταώρου εργασίας ημερησίως και του εβδομαδιαίου 48ώρου.
«Η ακροδεξιά στροφή του κ. Μητσοτάκη επεκτείνεται και στα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι ακολουθεί τον ακροδεξιό Αυστριακό καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς, που ζήτησε 12 ώρες εργασίας», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.
Συγκεκριμένα, ΝΔ και Χρυσή Αυγή καταψήφισαν: -την τροπολογία ώστε να μην ξεπερνούν ημερησίως οι ώρες εργασίας το 8ωρο -την τροπολογία για να μην ξεπερνούν τις 48 ώρες εργασίας εβδομαδιαίως -την τροπολογία για να μην ξεπερνούν τις 80 ώρες εργασίας για δυο διαδοχικές εβδομάδες -την τροπολογία για διάλειμμα 60 λεπτών ύστερα από 4,5 ώρες οδήγησης.


Υπέρ της διατήρησης του 8ώρου και του 48ώρου ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι ευρωβουλευτές της ομάδας των σοσιαλιστών και δημοκρατών πλην της κας Καϊλή που στην τροπολογία για το όριο των 48 ωρών εργασίας εβδομαδιαίως απείχε. Ψηφίστηκε από την Βουλή το δωδεκάωρο ημερήσιας εργασίας
Με τις ψήφους της κυβέρνησης συνασπισμού του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος του καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς και του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων, όπως επίσης με τις ψήφους του νεοφιλελεύθερου κόμματος της αντιπολίτευσης ΝΕΟΣ (Νέα Αυστρία), η αυστριακή Βουλή ενέκρινε σήμερα τον αμφιλεγόμενο νόμο της κυβέρνησης για την θέσπιση δωδεκάωρου ημερήσιας εργασίας ή εξηντάωρης εβδομάδας εργασίας.
Της υπερψήφισης του νομοσχεδίου, εναντίον του οποίου είχε πραγματοποιηθεί το περασμένο Σάββατο τεράστια – για τα αυστριακά δεδομένα – πορεία και διαδήλωση στο κέντρο της Βιέννης με τη συμμετοχή 100.000 ανθρώπων, προηγήθηκε πολύωρη και ιδιαίτερα έντονη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, που οξύνθηκε ακόμη περισσότερο με την τροπολογία της κυβέρνησης που προβλέπει την έναρξη ισχύος του νόμου ήδη από την 1 η Σεπτεμβρίου, αντί της 1ης Ιανουαρίου 2019, που προβλεπόταν αρχικά.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση, ο «κανονικός» χρόνος εργασίας θα συνεχίσει να παραμένει στις οκτώ ώρες ημερησίως ή σαράντα ώρες εβδομαδιαίως, ενώ με την νέα παράταση του ωραρίου χαλαρώνουν οι κανόνες για την απασχόληση και οι εργαζόμενοι θα μπορούν να απασχολούνται έως και δώδεκα ώρες την ημέρα ή έως και 60 ώρες την εβδομάδα.
Αυτό, σύμφωνα με τους επικριτές της κυβέρνησης και του νόμου, «υποτίθεται» ότι θα είναι προαιρετικό και θα αφορά υπερωρίες που προβλέπονταν και στο παρελθόν, αν και είναι βέβαιο, όπως σημειώνουν πως οι εργαζόμενοι θα είναι αναγκασμένοι να υποκύπτουν στις απαιτήσεις των εργοδοτών.
Η πλειοψηφία στη Βουλή απέρριψε αίτημα που είχε καταθέσει νωρίτερα το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, το Σοσιαλδημοκρατικό, του πρώην καγκελάριου Κρίστιαν Κερν, για τη διεξαγωγή σχετικού δημοψηφίσματος, ενώ οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν με δριμύτητα το γεγονός ότι πληροφορήθηκαν από τα ΜΜΕ την εμπρόθεσμη έναρξη ισχύος του νόμου ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου.
Στην ομιλία του ο αρχηγός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών και αρχηγός του κόμματος Κρίστιαν Κερν, έκανε λόγο για την «μαζικότερη χειροτέρευση εδώ και τρεις δεκαετίες», καταγγέλλοντας τον νόμο της κυβέρνησης ως «άδικο, ανώριμο και παντελώς παράλογο», ενώ επισήμανε ότι βλέποντας κανείς τους εκπροσώπους της οικονομίας και της βιομηχανίας να πανηγυρίζουν για τον νόμο, επειδή έγινε όπως παραγγέλθηκε, καταλαβαίνει ποιος ωφελείται από αυτόν.
Πρόκειται για μία επίθεση κατά των εργαζόμενων και «εσείς θα περάσετε στην ιστορία όχι μόνον ως προδότες των εργαζομένων, αλλά γιατί κάνετε την αδικία πρόγραμμα σας», τόνισε ο Κρίστιαν Κερν, απευθυνόμενος προς τους επικεφαλής της κυβέρνησης, τον καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς και τον αντικαγκελάριο και αρχηγό των Ελευθέρων Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε.
Η πολύωρη έντονη συζήτηση συνοδεύτηκε από πινακίδια που ύψωναν οι μεν βουλευτές της συμπολίτευσης με τα συνθήματα «8 ώρες την εβδομάδα παραμένουν» ή «40 ώρες την εβδομάδα παραμένουν», οι δε βουλευτές της αντιπολίτευσης με απαγορευτικά σήματα της οδικής κυκλοφορίας στα οποία ήταν διαγραμμένοι οι αριθμοί «12» και «60».
https://www.tilestwra.com/nd-kai-chrysi-aygi-psifisan-yper-tis-katargisis-toy-8oroy-sto-eyrokoinovoylio/

Υπέρ της κατάργησης 8ώρου και 48ώρου ψήφισαν ΝΔ και Χρυσή Αυγή στο Ευρωκοινοβούλιο

Στην ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα δικαιώματα και τα ωράρια των επαγγελματιών οδηγών, η Νέα Δημοκρατία, μαζί με την Χρυσή Αυγή, ψήφισε μεταξύ άλλων υπέρ της κατάργησης του οκταώρου εργασίας ημερησίως και του εβδομαδιαίου 48ώρου.


«Η ακροδεξιά στροφή του κ. Μητσοτάκη επεκτείνεται και στα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι ακολουθεί τον ακροδεξιό Αυστριακό καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς, που ζήτησε 12 ώρες εργασίας», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

Συγκεκριμένα, ΝΔ και Χρυσή Αυγή καταψήφισαν:

  • την τροπολογία ώστε να μην ξεπερνούν ημερησίως οι ώρες εργασίας το 8ωρο

  • την τροπολογία για να μην ξεπερνούν τις 48 ώρες εργασίας εβδομαδιαίως

  • την τροπολογία για να μην ξεπερνούν τις 80 ώρες εργασίας για δυο διαδοχικές εβδομάδες

  • την τροπολογία για διάλειμμα 60 λεπτών ύστερα από 4,5 ώρες οδήγησης

Υπέρ της διατήρησης του 8ώρου και του 48ώρου ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι ευρωβουλευτές της ομάδας των σοσιαλιστών και δημοκρατών πλην της κας Καϊλή που στην τροπολογία για το όριο των 48 ωρών εργασίας εβδομαδιαίως απείχε.

Αυτοί είναι οι πέντε βουλευτές της Ν.Δημοκρατίας:
Κεφαλογιάννης Μανώλης
Σπυράκη Μαρία
Ζαγοράκης Θοδωρής
Βόζεμπεργκ Ελίζα
Κύρτσος Γιώργος

Αυτοί είναι οι τρεις Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής:
Συναδινός Ελευθέριος του Σοφοκλή
Φουντούλης Λάμπρος του Γεωργίου
Επιτήδειος Γεώργιος του Αθανασίου

https://amfipolinews.blogspot.com/2018/07/8-48.html

 

2 σχόλια:

Εκ του Γραφείου του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού είπε...

Ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός είναι Ευρωβουλευτής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης ΠΑΤ.ΡΙ.Ε) και όχι της Χρυσής Αυγής.. Επίσης ΔΕΝ ψήφισε τη συγκεκριμένη τροπολογία, ούτε την εν λόγω έκθεση. Μη προωθείτε fake news και ενημερωθείτε για τις τρέχουσες εξελίξεις. Χάνετε την αξιοπιστία σας αν μη τι άλλο!!

Εκ του Γραφείου του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού είπε...

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.), της 07 Ιουλίου 2018



Ορισμένοι ιστόχωροι, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτυακοί ενημερωτικοί ιστότοποι αναπαράγουν δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός ως Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής κατά την πρόσφατη Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καταψήφισε μαζί με τη ΝΔ:



-την τροπολογία ώστε να μην ξεπερνούν ημερησίως οι ώρες εργασίας το 8ωρο

-την τροπολογία για να μην ξεπερνούν τις 48 ώρες εργασίας εβδομαδιαίως

-την τροπολογία για να μην ξεπερνούν τις 80 ώρες εργασίας για δυο διαδοχικές εβδομάδες

-την τροπολογία για διάλειμμα 60 λεπτών ύστερα από 4,5 ώρες οδήγησης...


Η συγκεκριμένη ενημέρωση βρίθει ανακριβειών και αποτελεί έλλειψη στοιχειώδους δημοσιογραφικής έρευνας.


Ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός είναι επικεφαλής και Ευρωβουλευτής της Πατριωτικής Ριζοσπατικής Ένωσης (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε) και όχι Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής. Δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία των εν λόγω τροπολογιών αλλά και του συνόλου της έκθεσης καθόσον απουσίαζε την συγκεκριμένη ημέρα από την Ολομέλεια εξαιτίας προσωπικών του υποχρεώσεων.


Παραμένει σταθερά υπέρ της ισόρροπης κατανομής μεταξύ των ωρών εργασίας και ανάπαυσης των εργαζομένων, το οποίο αποτελεί ένδειξη λειτουργίας μίας ευνοούμενης πολιτείας και ενός κράτους πρόνοιας.

Δημοσίευση σχολίου