Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

0 Η ομιλία του Άγγελου Συρίγου, στην ημερίδα που διοργάνωσε το ΚΑΤΟΧΙΚΟ Υπουργείο Εξωτερικών, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Άγγελου Συρίγου, στην επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε το ΚΑΤΟΧΙΚΟ  Υπουργείο Εξωτερικών, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο Άγγελος Συρίγος, ο οποίος, σημειωτέον, λέει όιτι συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον κ. Κοτζιά, δέχθηκε bullying στη διάρκεια της ομιλίας του από τον κ. Κοτζιά, ο οποίος αλλεπάλληλες φορές επιχείρησε να τον διακόψει εκφράζοντας εμφανώς τη δυσφορία του, ενώ τον διέκοψαν επίσης ο κ. Λιάκουρας και ο κ. Παμπούκης, που ανήκουν στην παρέα που συνέταξε αυτό το από κάθε άποψη
έκτρωμα που λέγεται "Συμφωνία των Πρεσπών".
Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν και συμπεριφέρθηκαν στον κ. Συρίγο αυτοί οι άνθρωποι αλλά και η επιλογή των επιστημόνων, που με εξαίρεση τον Συρίγο εκθείασαν τη συμφωνία, αποτελεί απόδειξη ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει δημοκρατία και ότι στην ουσία ομάδες ατόμων που δρουν υπό το κάλυμα υπουργού, καθηγητή πανεπιστημίου, δικηγόρου και νομικού, χωρίς καμία ουσιαστική νομιμοποίηση από τους πολίτες, μπορούν να προδώσουν και να παραδώσουν τα όσια και τα ιερά της πατρίδας, όπως το όνομα της Μακεδονίας, η γλώσσα και η ταυτότητα στους Σλάβους των Σκοπίων και σε όσους κρύβονται πίσω τους, χωρίς οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να τους σταματήσουν.
Αυτό πρέπει να αλλάξουμε, να δημιουργήσουμε πραγματικούς δημοκρατικούς θεσμούς που θα απαγορεύουν σε συμμορίες να βγάζουν στο σφυρί και να ξεπουλάνε την πατρίδα.
Και όταν δημιουργήσουμε αυτούς τους θεσμούς, όταν γίνει πραγματικά ανεξάρτητη η Δικαιοσύνη, τότε να κληθούν να λογοδοτήσουν όσοι προδίδουν, καθότι το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας είναι απαράγραπτο.
Να ξέρουν λοιπόν οι προδότες ότι έστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ' ορά...

infognomonpolitics.blogspot

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου