Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

0 ΠΑΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΤΩΝ ΓΚΕΙ ΟΡΓΙΟ(Βίντεο)


ΠΑΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΤΩΝ ΓΚΕΙ ΟΡΓΙΟ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

 
Μια  χαρακτηριστική περίπτωση που δείχνει για άλλη μια φορά πώς  στην παπική ιεροσύνη  τα Gaypride είναι προ πολλού ξεπερασμένα είναι και αυτή η περίπτωση του πάπα Giuliano Costalunga.  Ο πρώην παπάς GiulianoCostalunga  ομοφυλόφιλος, για καιρό έκρυβε την αληθινή του ταυτότητα. Μια μέρα δεν άντεξε, πέταξε τα ράσα και συζούσε φανερά με τον αγαπημένο του. Τότε συνέβη το πρωτοφανές: σε επιβράβευση της ειλικρίνειας του άλλος  παπικός ιερέας  αφού τον ευλόγησε, τον πάντρεψε και επίσημα με τον εραστή του.
Kαι σε ανώτερα!!!!
Η στάση της ιεροσύνης γενικά  σε αυτήν την περίπτωση  εξηγείται με την
πραγματική αλήθεια ότι το 80% τον ρασοφόρων θα θελαν πολύ  να… κάνουν  παρέλαση στο Gaypride.
Η Φώτο της εβδομάδας: Ιταλός επίσκοπος αγκαλιάζει «ομοφυλόφιλο» ιερέα

Να ζήσουν και πολλούς απογόνους.
Same-Sex Marriage | The Truth About…
Δείτε που φτάσαμε

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1015908192545595392
FINAL WARNING! MARK OF THE BEAST 666 IS ALMOST HERE

Apocalypse begins: AFTER August, 2018 (1yr NOTICE from Eclipse)?

Δαν. 7,25                  Αυτός θα εκσφενδονίση λόγους αλαζονικούς και υβριστικούς εναντίον του Υψίστου Θεού. Θα καταδιώξη και θα αχρηστεύση τους αγίους του Υψίστου Θεού. Θα σχεδιάση να αλλάξη τους καιρούς και τον νόμον του Θεού, να δημιουργήση νέαν τάξιν πραγμάτων. Μέχρις ωρισμένου καιρού θα παραχωρηθή εις αυτόν μία τέτοια εξουσία.
Αποκ. 13,15               Και του παρεχωρήθη άδεια να δώση ζωήν στο είδωλον του θηρίου, ώστε να ομιλήση το είδωλον του θηρίου. Ακόμη δε του επετράπη να ενεργήση, ώστε να φονευθούν όσοι δεν θα ήθελαν να προσκυνήσουν το είδωλον του θηρίου.
Αποκ. 17,12               Και τα δέκα κέρατα, τα οποία είδες, συμβολίζουν δέκα βασιλείς, οι οποίοι δεν εβασίλευσαν ακόμη, αλλά σαν βασιλείς παίρνουν βασιλικήν εξουσίαν επί μίαν ώραν (επί μικρόν δηλαδή χρονικόν διάστημα) και θα βασιλεύσουν μαζή με το θηρίον ολίγον χρόνον.
Αποκ. 17,13               Και αυτοί έχουν τα ίδια φρονήματα και τας ιδίας διαθέσεις, και δίδουν στο θηρίον την δύναμιν και την εξουσίαν των.
Δαν. 2,41                  Είδες τους πόδας και τα δάκτυλα του αγάλματος, να είναι εν μέρει πήλινοι και εν μέρει σιδερένιοι. Τούτο σημαίνει, ότι η βασιλεία αυτή δεν θα έχη ενότητα, αλλά θα είναι διηρημένη. Και εις αυτήν ταύτην την ως σίδηρον βάσιν της θα υπάρχη η διαίρεσις και οχι η συνοχή, όπως είδες τον σίδηρον και τον πηλόν όχι συγκεκολλημένα εις ένα σώμα, αλλά αναμεμιγμένα χωρίς συνοχήν μεταξύ των.
Αποκ. 18,12              Φορτίον χρυσού και αργύρου και πολυτίμου λίθου και μαργαριταριού και πολυτελούς βυσσίνου ενδύματος και πορφύρας και μεταξωτού και κοκκίνου υφάσματος και κάθε σκεύος καμωμένο από ευώδες ξύλον κέδρου και κάθε σκεύος από ελεφαντοστούν και κάθε σκεύος από πολυτιμότατον ξύλον και χαλκόν και σίδηρον και μάρμαρον.
Αποκ. 18,13               Κανείς πλέον δεν αγοράζει κανέλλαν και άμωμον (πολύτιμον αρωματώδες φυτόν) και θυμιάματα και μύρον και λιβάνι και οίνον και έλαιον και σεμιγδάλι και σίτον και κτήνη και πρόβατα και φορτίον ίππων και τετρατρόχων αμαξών και σωμάτων, που πωλούν οι σωματέμποροι, όπως και άλλους ζωντανούς ανθρώπους.
Αποκ. 18,14              Και τα οπωρικά, που επιθυμούσε η ψυχή σου, εχάθηκαν πλέον από σε και όλα τα λιπαρά και τα πολυδάπανα και τα νόστιμα έφυγαν από σε και δεν θα τα εύρης πλέον.
Αποκ. 18,15               Οι έμποροι όλων αυτών των ειδών, που επλούτησαν από την καταστραφείσαν πόλιν, θα σταθούν μακρυά φοβούμενοι και τρέμοντες τον βασανισμόν της και θα κλαίουν και θα πενθούν
Αποκ. 18,16              λέγοντες· “αλοίμονον, αλλοίμονον, η πόλις η μεγάλη, που είχεν ενδυθή σαν βασίλισσα πολύτιμον βύσσινον ένδυμα και πορφυρούν και κόκκινον και ήτο χρυσωμένη και κοσμημένη με χρυσά στολίδια και πολύτιμον λίθον και μαργαριτάρια, αλλοίμονον, διότι έξαφνα μέσα εις μίαν ώραν ερημώθηκε ο τόσον μεγάλος και πολύτιμος πλούτος της”.

Αποκ. 18,17               Και κάθε κυβερνήτης πλοίου και καθένας, που πλέει στον τόπον της αμαρτωλού Βαβυλώνος, και οι ναύται και όσοι εργάζονται εις την θάλασσαν εστάθηκαν από μακρυά

Αποκ. 18,18              και βλέποντες τον καπνόν της πυρκαϊάς της έκραζαν, λέγοντες· “ποία άλλη πόλις της οικουμένης ήτο ομοία με την πόλιν αυτήν την μεγάλην;”

Αποκ. 18,19              Και από την μεγάλην των θλίψιν έρριψαν χώμα επάνω εις τα κεφάλια των και έκραζαν κλαίοντες και πενθούντες και λέγοντες· “αλλοίμονον, αλλοίμονον, η πόλις η μεγάλη, μέσα εις την οποίαν επλούτησαν από την ακριβή πώλησιν των εμπορευμάτων των όλοι όσοι είχαν τα πλοία εις την θάλασσαν και έκαμαν μεταφοράς και εμπόρια! Αλοίμονον, διότι μέσα εις μίαν ώραν ερημώθηκε”.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου