Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

0 ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ 6 «ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΙ ΣΥΜΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ;



Έξι «κέντρα υποδοχής προσφύγων» (hotspots), χωρητικότητας 30.000 ατόμων, ετοιμάζει η κυβέρνηση της Αλβανίας, κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν «έκτακτες καταστάσεις»!



Στις σχετικές συσκέψεις συμμετέχουν η υπηρεσία εκτάκτων αναγκών της Αλβανίας, η κρατική αστυνομία, το υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Άμυνας, ενώ οι πιθανότεροι τόποι για να στηθούν τα hotspots είναι το Ελμπασάν, το Αργυρόκαστρο, η Κορυτσά και η Λέζα, ενώ «χώροι υποδοχής» θα βρίσκονται στις συνοριακές διαβάσεις των συνόρων στην Κακαβιά, στο Ρίπς των Αγίων Σαράντα, Κιάφε Μπότε, Τρεις γέφυρες και Καπεστίτσα Κορυτσάς, δηλαδή σε όλα τα σημεία διέλευσης των συνόρων που συνδέουν την Αλβανία με την Ελλάδα.
Γιατί άραγε προετοιμάζεται η Αλβανία; Προφανώς όχι για την περίπτωση που τελικά περάσουν στην Ελλάδα οι 13.000 «πολιορκητές» του Έβρου. Αλλά για το 1 εκατομμύριο που θα φύγει από την Ιντλίμπ μόλις θα σταματήσουν οι εχθροπραξίες και θα πλημμυρίσει την Ελλάδα! Και που σίγουρα, κάποιοι εξ’ αυτών των μυριάδων θα καταφέρουν να περάσουν τα ελληνοαλβανικά και ελληνοσκοπιανά σύνορα, με τελικό σκοπό να φτάσουν στην Γερμανία της φράου Μέρκελ! Όλους αυτούς θα τους τσακώνουν οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί, πριν προλάβουν να προχωρήσουν στα «ενδότερα» της Ευρώπης, θα τους «μαντρώνουν» προσωρινά σε hotspots της συμφοράς και μετά θα τους επιστρέφουν στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα υποδοχής, όπως προβλέπει η Συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ. Δηλαδή, στην Ελλάδα!



Κι όλα αυτά μας τα κρύβουν οι Κούληδες, χρησιμοποιώντας ως προπέτασμα καπνού την «υπεράσπιση των συνόρων» στον Έβρο

ΠΗΓΗ: www.triklopodia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου