Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

0 Ανθρωποτητα ξυπνα …κατι βρωμαει πολυ ….!







Νεα Υορκη ανεπιβεβαιωτη πληροφορια για Λοκ νταουν της Νεας Υορκης …






Μπορει να ειναι φημες ..αλλα ποσες φημες εγιναν μεχρι σημερα η πραγματικοτητα μας !



Στην γερμανια οι γερμανοι αδειαζουν τα ραφεια σαν κατι να γνωριζουν … , στην Τουρκια δεν εχουν ανακοινωσει παρα μονο ενα κρουσμα αλλα ανθρωποι απο εκει μιλανε για χιλιαδες νεκρους ..!



Απο την αλλη δεν ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εμας γνωριζουμε εστω και εναν που νοσει πραγματικα ..η αν νοσει αν νοσει απο κατι που ειναι αληθεια και οχι κατι που μπορει να βαφτιτσει οπως θελει το συστημα …!



Τα νουμερα συνεχιζουν να ειναι παραλογα … οι συμπεριφορες των κρατων ακομα το ιδιο ..εμεις διαβαζουμε στα νουμερα με βαση αυτα που δινουν οτι η θνησιμοτητα σημερα ειναι στο 7% ..τουλαχιστον για την Ιταλια .. !



Στην κινα η κυβερνηση διεταξε να σκοτωσουν τα κατοικιδια τους οσοι εχουν νοσησει , τους συμπεριφερονται πιο σκληρα και απο κρατουμενους σε στρατοπεδο αιχμαλωτων πολεμου ..!



Ολα αυτα περαν του ιου ειναι σιγουρα μια καταφωρη στερηση των ελευθεριων μας , ενας στρατιωτικος νομος αυριο για το “καλο” μας θα ειναι η απολυτη στερηση σε ολα τα κεκτημενα δικαιωματα μας …εξελιξη του ισως να ειναι και η δια βιας χρηση εμβολιο ..που ευκολα μπορει κανεις να σκεφθει την δια βιας τοποθετηση απο τσιπ κοκ..!



Αν ολα αυτα ειναι απλα οκ κακως εγραψα αυτο το αρθρο…αλλα εμενα ολο αυτο μου βρωμαει την αρχη μιας παγκοσμιας χουντας που θα την δεχθουμε εκβιαστικα , θα την δεχθουμε θελουμε δεν θελουμε με μεγαλυτερο μπατσο τον διπλανο μας που απο τον φοβο του και την μη ερευνα του θα εχει δεχθει τα παντα …!



Stranger…



βιντο και φωτογραφικο υλικο στο https://katohika.gr/stranger-voice/anthropotita-ksypna-kati-vromaei-poly/?fbclid=IwAR2kKgfYSDKdvH5wDEU_kdF-0fulHFVvesMV63t-zaafM1zKj4nToVK9W20

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου