Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

0 Στο ΛΟΝΔΙΝΟ έπαιζαν ΜΑΖΙ ποδόσφαιρο ο έλληνας Πρωθ/ργός ΚΟΥΛΗΣ με τούρκο ΥΠ.ΕΞ Τσαβούσογλου;;;; οι συνομήλικοι ..

ΠΟΥ και ΠΩΣ έπαιζαν ποδόσφαιρο ΜΑΖΙ οι συνομήλικοι;;;
... πιθανότατα στο ΛΟΝΔΙΝΟ .. σε ποια ομάδα;;;




Συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας Χολούσι Ακάρ και τον αρχηγό της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν, είχε σήμερα ο Τούρκος ΥΠΕΞ, σχετικά με τις ενέργειες της Αγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο και την στάση της ΕΕ απέναντι στην Τουρκία. 
Σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη συνάντηση – εκτός των άλλων – ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναφέρθηκε και στην προσωπική του γνωριμία με τον νέο Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι «τον γνωρίζουμε πολύ καλά και προσωπικά από τότε που ήταν ακόμη βουλευτής. Παίζαμε και ποδόσφαιρο μαζί. Και πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Και ο Πρόεδρός μας ήταν ο πρώτος ηγέτης που τον συνεχάρη μετά τις εκλογές. Πιστεύουμε ότι θα κάνει καλή δουλειά για την Ελλάδα».
Για τον νέο Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια είπε ότι είναι καλός του φίλος από το Συμβούλιο της Ευρώπης. «Θέλουμε αντί να αυξηθεί η ένταση στο Αιγαίο, να βρούμε λύσεις, συνομιλώντας ειλικρινά. Ελπίζω η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας να είναι αφορμή να συνεχίσουμε τις σχέσεις μας με πιο εποικοδομητικό τρόπο», ανέφερε.

ΠΟΥ και ΠΩΣ έπαιζαν ποδόσφαιρο ΜΑΖΙ οι συνομήλικοι;;;
... πιθανότατα στο ΛΟΝΔΙΝΟ .. σε ποια ομάδα;;;

Μεβλούτ Τσαβούσογλου (γεννήθηκε το 1968)
http://www.mevlutcavusoglu.com/hakkinda?eng
...........................................................................................................................................
Ξεκίνησε διδακτορικό δίπλωμα στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Bilkent ως ειδικός φοιτητής και πραγματοποίησε την έρευνά του για την «Περιβαλλοντική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη» στο London School of Economics (LSE) μεταξύ 1993 και 1995 με την υποτροφία Jean Monnet.
Στο Λονδίνο διετέλεσε Πρόεδρος της τουρκικής κοινότητας. 
Ο αδελφός του Hasan είναι ο Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου Alanyaspor.  


ΚΟΥΛΗΣ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (γεννήθηκε το 1968)
ΜΕΤΑ-ΠΤΥΧΙΑΚΑ & ΠΡΑΚΤΙΚΗ εξάσκηση συνολικά 2 έτη 1992-1994  
- Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις στο Stanford το οποίο ολοκλήρωσε συντομότερα από τα προβλεπόμενα 2 έτη. Εκεί, στο Πανεπιστήμιο του Stanford, ιδρύθηκε Έδρα Ελληνικών Σπουδών «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», το Νοέμβριο του 2006, με χρηματοδότηση 2.000.000 $ από την οικογένεια Τσακόπουλου-Κουναλάκη, που λειτουργεί στα Τμήματα Κλασικών Σπουδών και Πολιτικής Επιστήμης και προβάλλει και στηρίζει τις ελληνικές ιδέες στη σημερινή κοινωνία.  
- Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Harvard Business School για ΜΒΑ όπου γνώρισε το 1994 και την Μαρέβα, έκαναν και οι 2 μεταπτυχιακές σπουδές εκεί. 
ΠΡΑΚΤΙΚΗ εξάσκηση  
1992 - 2μηνη (Ιανουάριος - Μάρτιος) στην Chase Investment Bank στο Λονδίνο.
1993 - 3μηνη (Απρίλιος - Μάιος) στην McKinsey and Company στο Λονδίνο.
1994 - 6μηνο vouche στην Alpha Ventures της Alpha Bank στην Αθήνα 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου