Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

0 Kαθηγητής Sucharit Bhakdi: Τα μέτρα που επιβάλλονται τώρα είναι καταστροφή για ολόκληρο τον πληθυσμό.




COVID-19: ο Καθηγητής Δρ.Sucharit Bhakdi εξηγεί τα γεγονότα. Επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenburg του Μάιντς για 22 χρόνια και είναι ένας από τους πιο διεθνώς αναγνωρισμένους λοιμωξιολόγος και οι πλέον αναφερόμενοι ιατροί ερευνητές στη Γερμανία. 


Οι ζωές και τα μέσα διαβίωσης των συμπολιτών μας κινδυνεύουν να αποτρέψουν έναν ανύπαρκτο κίνδυνο. Τα μέτρα που επιβάλλονται τώρα είναι καταστροφή για ολόκληρο τον πληθυσμό. Θα κάνουν τεράστιες ζημιές, αλλά σε αντάλλαγμα δεν θα κάνουν τίποτα καλό.
Μια σύντομη συνέντευξη που πραγματοποίησε η Sibylle Haberstumpf, υποστηριζόμενη από τον Julian Jeschonowski και τον Christian Kwoczek, εξηγεί.

Οι ιοί Corona είναι μαζί μας από αμνημονεύτων χρόνων και παίζουν αμελητέο ρόλο στην ιατρική.
Οι περισσότεροι μολυσμένοι άνθρωποι δεν γίνονται σοβαρά άρρωστοι.
Οι ηλικιωμένοι με προϋπάρχουσες καταστάσεις, ιδιαίτερα τους πνεύμονες και την καρδιά, μπορεί να διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο.
Ο ισχυρισμός ότι το COVID-19 είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη παραλλαγή του ιού προέκυψε από την άκριτη και εσφαλμένη ερμηνεία των δεδομένων που συλλέχθηκαν διεθνώς.
Η αλήθεια είναι ότι το COVID-19 δεν διαφέρει θεμελιωδώς από τα αβλαβή αδέλφια του.
Σε περίπτωση που ο Καθηγητής Bhakdi έχει δίκιο, πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτύχει μια ανάκαμψη στη δύσκολη κατάσταση. που προέκυψε από αδικαιολόγητη και εσφαλμένη ερμηνεία των δεδομένων που συλλέχθηκαν διεθνώς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου