Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

11 Έλληνες Youtubers- Να διαβαστεί από όποιον αντέχει την αλήθεια!

Η παρακάτω ανακοίνωση να διαβαστεί από όποιον αντέχει την αλήθεια και όποιον πιστεύει ότι δε θα λυγίσει στον αγώνα εναντίον της κάρτας του πολίτη, διότι μετά από αυτές τις αλήθειες θα πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί και ενωμένοι!

Ο εχθρός δεν είναι ο συναγωνιστής μας αλλά η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
 

Εμείς δε θα σταματήσουμε τον αγώνα! Δε θα περιμένουμε να χτυπήσουν οι καμπάνες πένθιμα.. Σαν γνήσια τέκνα Ελλήνων που είμαστε, θα χτυπήσουμε χαρμόσυνα εμείς πρώτοι τις καμπάνες για ολόκληρη την ανθρωπότητα!!!

Οι απορίες που δημιουργήθηκαν με τα διάφορα κακόβουλα σχόλια και υπονοούμενα εναντίον των Ελλήνων Youtubers θα απαντηθούν με την εξιστόρηση της δημιουργίας αυτής της παρέας, που όσο κι αν θέλουν να χτυπήσουν δε γίνεται!
(Μετράμε ήδη 4 συγκεντρώσεις, εντός 6 μηνών, με συναγωνιστές παντρεμένους με παιδιά, νέους, ανέργους, με προβλήματα υγείας κ.α)

Στη πρώτη συγκέντρωση της 12ης Δεκεμβρίου, οι Έλληνες Youtubers ξεκίνησαν με το παρακάτω video και τύπωσαν 130.000 έντυπα με το κείμενο του πατρός Σαράντη.

Για το συγκεκριμένο έντυπο μας κατηγόρησαν και μας απείλησαν με μηνύσεις γιατί δήθεν δεν είχαμε την ευλογία και την έγκριση του πατρός Σαράντη.
Σας παραθέτουμε το λίνκ του άρθρου...

Δείτε και το video με τον εκπρόσωπο των Ελλήνων Youtubers να ζητάει και να παίρνει την άδεια του π. Σαράντη, για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι αδίκως κατηγορηθήκαμε. τα σχόλια δικά σας.



Στη δεύτερη συγκέντρωση, στις 6 Φεβρουαρίου 2011 είμαστε συνδιοργανωτές με τον πάτερ Σαράντη, και τυπώσαμε 230.000 έντυπα, ενώ στη μικροφωνική, με τη σύμφωνη γνώμη του ιδίου, δε συμμετείχαμε οικονομικά.
Παρ' όλα ταύτα και πάλι δεχτήκαμε επίθεση από τα ίδια blogs (δείτε το link.).
Και σ' αυτή την επίθεση απαντήσαμε λιτά, γιατί θεωρήσαμε ότι ο σκοπός μας είναι η εναντίωσή μας στην Κάρτα του Πολίτη και όχι η αντιπαράθεσή μας με συναγωνιστές.
Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο ότι με τη βοήθεια του Θεού, οι Έλληνες Youtubers, καταφέραμε και τυπώσαμε με 170ευρώ τα 20 χιλιάδες έντυπα ενώ κάποιοι άλλοι κύριοι τύπωναν μέχρι εκείνη τη στιγμή με 2.100ευρώ τα 20 χιλιάδες έντυπα.
Ναι πολύ καλά διαβάσατε!!!

Θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό και ένα ακόμη γεγονός που συνέβη λίγο πριν τη συγκέντρωση της 6ης Φεβρουαρίου.
Δυο άτομα που συμμετείχαν στην ομάδα των Ελλήνων Youtubers, υποπτευόμενοι ότι η συγκέντρωση θα είχε απήχηση στους Έλληνες πολίτες, σήκωσαν μπαϊράκι θέλοντας τα αρχηγίες. (ως γνωστό, στους Έλληνες Youtubers δεν υπάρχουν αρχηγοί γιατί δεν υπάρχει ιδιοτέλεια).
Αφού είδαν πως έπεφταν στο κενό οι προσπάθειές τους να πείσουν την υπόλοιπη ομάδα για το πόσο "καλή ιδέα" ήταν η εμπορευματοποίηση του αγώνα, πουλώντας δηλαδή σουβενίρ, πήραν τη διαχείριση της ομάδας του facebook, «ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ»
Πετώντας έξω τους υπόλοιπους Έλληνες Youtubers, οικειοποιώντας έναν αγώνα που δεν τους ανήκε!

Να σημειωθεί ότι οι κύριοι αυτοί ΠΟΤΕ δεν έχουν έρθει σε επαφή με τον πρώην αστυνομικό Δημήτρη Ανδρεάκο. Απλώς καπηλεύονται το όνομα του (σχετικό video, που ο ίδιος ο κ. Ανδρεάκος λέει ξεκάθαρα ότι δε τους γνωρίζει, θα αναρτηθεί σε λίγες ημέρες).
Επί τη ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τον κ. Ανδρεάκο για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και τη συμμετοχή του στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης αλλά και για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε! (σχετικό λινκ)

Να αναφερθούμε τώρα στην πιο πρόσφατη επίθεση που δεχτήκαμε από συγκεκριμένα blogs του διαδικτύου και είναι γνωστή σε όλους σας. (Δε θα αναφερθούμε στα ονόματα των blogs γιατί δε χρειάζεται καν να τους κατονομάσουμε. δόθηκε όμως απάντηση στις άδικες επιθέσεις τους από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ. Δείτε το άρθρο).
Έχουμε όμως να προσθέσουμε τα εξής:
α) Ψευδώς αναφέρουν ότι δε γιόρταζε ο Αγ. Γρηγόριος Παλαμάς την 20 Μαρτίου. Έπρεπε να το γνώριζαν ως Θεσσαλονικείς, μιας και το σκήνωμα του Αγίου βρίσκεται δίπλα στη μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
β) Οι κύριοι που γράφουν ότι βοήθησαν οικονομικά τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, σας ενημερώνουμε ότι το ποσό που διέθεσαν είναι 10ευρώ για τα έντυπα που πήραν.
Οι εν λόγω κύριοι ήρθαν σε επαφή μαζί μας ως απλοί αγωνιστές και απέκρυψαν την ιδιότητά τους, ότι ανήκουν σε οργάνωση της Θεσσαλονίκης, προφανώς γιατί ήθελαν να καπηλευτούν τον αγώνα όλων μας, κάνοντας δημόσιες σχέσεις με τους Μητροπολίτες και ίσως για προσωπικά τους οφέλη.
Το δικό μας συμπέρασμα, μετά από όλα αυτά;

Δυστυχώς το διαίρει και βασίλευε στον πατριωτικό χώρο συνεχίζεται, αφού κατάφεραν να γεμίσουν τους Έλληνες ταμπέλες και τσοπάνηδες.
γ) Η συνάντηση των Ελλήνων Youtubers με τον Μητροπολίτη Καλαμαριάς - κλείστηκε από τους φίλους της Αθήνας ενώ η συνάντηση με τον Μητροπολίτη Λαγκαδά και τον Μητροπολίτη Άνθιμο κλείστηκε από τους συγκεκριμένους κυρίους με την παρουσία και μεσολάβηση εκπροσώπου των Ελλήνων Youtubers.
δ) Σχετικά με το ότι "δεν αφήσαμε τον Μ. Άνθιμο να μιλήσει", είναι ψεύδος.


(συνεχίζεται....)




Αφού διαβάσετε τα παραπάνω και ελέγξετε το αληθές των στοιχείων που σας παραθέτουμε, να σας πούμε πως όλα αυτά δε πρέπει να μας λυγίζουν αλλά να μας συσπειρώνουν για να συνεχιστεί ο αγώνας για την ελευθερία της αγίας μας πατρίδας και της Πίστης μας!!!
Διαφορετικά ο Θεός θα επιτρέψει, το Έθνος μας να σκλαβωθεί, όπως έγινε στην Κωνσταντινούπολη το 1453.

ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.

ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ!!!

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΑΣ!!!!

11 σχόλια:

Unknown είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.........ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ''ΣΑΜΑΤΑ'' ...........
ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;;;
ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Unknown είπε...

Είναι Ψέματα και Συκοφαντίες όλα αυτά που λές κ.Τσακάλη !!!

Είναι αξιοπρεπέστατοι οι διαχειριστές του «ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» και οι διαχειριστές της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΟΘΙΑΣ, διότι αυτοί δεν ζητάνε λεφτά ενώ εσύ όλο κλαίγεσαι και γκρίνιαζες ότι "έχεις έξοδα" με σαφή επιδίωξη να αναγκάζεις να σε «ενισχύουν» οι αφελείς.
Επίσης, οι παραπάνω διαχειριστές καθώς και οι υποστηρικτές σου που οι περισσότεροι εξαπατήθηκαν από τα πονηρά σου, είναι σχεδόν όλοι «παιδιά της εκκλησίας» και «του Θεού» ενώ εσύ ήσουν «άγνωστος» από πνευματικούς χώρους και «γνωστός» σε ομάδες «αντεξουσιαστών» και αναρχικών -όπως μας πληροφόρησαν από γνωστό blog όπου μας αρνήθηκαν να δημσοιεύσουμε δικό σου μήνυμα τον καιρό που κι εμείς είχαμε τυφλωθεί και πέσαμε θύματα με αφέλεια στην εγωπροβολή και τον σικέ «αγώνα» σου. Τότε αρχίσαμε να ψάχνουμε για εσένα και συγκρίναμε και με τον φασιστικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεσαι και οικειοποιείσαι τα ιδανικά όλων αυτών των αγωνιστών και των ομάδων και των youtubers.

Όσο για τους youtubers δεν ξέρει κανείς ποιούς εννοείς, διότι δεν σε υποστηρίζουν περισσότεροι από ένας!

Όσο για τον σεβαστό πατέρα Σαράντη, είναι ντροπή σου να τον διασύρεις για να ικανοποιείς με το καθαρό πρόσωπό του την δική σου φιλοδοξία και αυταρέσκεια.
ΡΩΤΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ : Αλήθεια, γιατί ο πατέρας Σαράντης δεν ευλογεί τον κ.Τσακάλη;;;;; Για ψάξτε το !! : Αλήθεια, γιατί ο πατέρας Σαράντης δεν ευλογεί τον κ.Τσακάλη;;;;; "

tasos2222 είπε...

πατνος εγω ξερω οτι ειναι αφθονοι youtbers χαρα, που στηριζουν οχι μονο τον Κ.Τσακάλη, αλλα και ολους τους αποφασισμενους (και ανεξαρτητου φρονιματοσ και θρησκειας), εναντια στην καρτα και στη νεα ταξη

"Dj O'Malvin" είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους γιατί ενώ κατά βάθος έχετε τον ίδιο σκοπό, όπως η κάθε πλευρά ισχυρίζεται, εν τούτοις αρχίσατε τον εμφύλιο. Γι' αυτό θα ζήσουμε κι' άλλα δεινά με τις ευλογίες της εκκλησίας.

ellinis είπε...

Λοιπον 'κ.χαρα΄αυτην την σελιδα που λετε οτι και καλα 'ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ' την εχει δημιουργησει μια που λεγεται στο facebook 'Becky Aggel'και απο οτι εχω μαθει δεν ηταν ποτε διπλα σε κανεναν αστυνομικο ουτε καν που τους ξερει ο ανθρωπος!!!και την ειδαμε στο HELLAS-ORTHODOXY ποσο ζημια θελει να κανει στον αγωνα...που σχολιαζε αρνητικα πολυ πιθανόν να ειστε και βαλτη κυρια becky...
δεν εξηγειται διαφορετικά.

asimpiestos είπε...

Αγαπητή κυρία Χαρά
Μέσα σ' αυτό το blog ο κ. Τσακάλης, του οποίου τον αγώνα φιλοξενούμε εδώ και καιρό, έχει χαρακτηριστεί σαν "φασίστας", "ακροδεξιός", "αριστερός", "κουμουνιστής" κ.α.
Σήμερα ερχόσαστε εσείς και του προσάπτεται άλλους δύο χαρακτηρισμούς, συνεχίζοντας το "γαϊτανάκι". Τον χαρακτηρίζεται "αντιεξουσιαστή" και "αναρχικό" (!).
Γιατί άραγε;
Μήπως γιατί δεν ακολουθεί τα μεγαλόπνοα σχέδια κάποιων "παρεών";
Μήπως γιατί δεν "πληρεί" τα "ΔΙΚΑ ΣΑΣ" κριτήρια για το πως θα θέλατε ΕΣΕΙΣ να "κινηθεί" ο αγώνας;
Ή μήπως απλά σας απογοήτευσε, αρνούμενος να παίξει το παιχνίδι σας;


Με τιμή
asimpiestos

ΛΑΚΗΣ είπε...

Λοιπόν ellinis ποιος λέει αλήθεια εσύ ή ο Τσακάλης?? εσύ λες ότι διαχειριστής και δημιουργός της σελίδας 'ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ' είναι μια 'Becky Aggel'και αυτός λέει ότι του πήραν τη σελίδα, ποιος λέει την αλήθεια?? Μάλλον ο Τσακάλης ψεύδεται διότι ουδέποτε διαχειριζόταν ο ίδιος τη σελίδα μια που όπως λες δεν ήταν καν ο δημιουργός της.
Διαβάζουμε για "μπαϊράκι", μια που είσαι στενός συνεργάτης του Τσακάλη μήπως γνωρίζεις πως 2 στενοί συνεργάτες του αποχώρησαν από τους YouTubers?? τι να ήταν άραγε αυτό που τους έκανε να φύγουν?? Μήπως η αναξιοπιστία του και τα ψέματα που έλεγε ήταν η αιτία??
Βλέποντας ότι υποστηρίζετε τον Τσακάλη για πες μου γιατί αρνιέται στην ανακοίνωση που έκανε σε blogspot ότι δεν συμμετέχει στους YouTubers και δε γνωρίζει τον Ασυμπίεστο?? μα είναι πασιφανές είναι μεγάλος ψεύτης όλοι το βλέπουν και λυπούμαστε τους συνεργάτες του που έπεσαν θύματα στον εγωισμό και την φιλοδοξία του για προβολή. Τελικά ποιος είναι ο Τσακάλης και οι YouTubers μήπως γνωρίζεις να μας πεις?? (όχι ότι δε ξέρουμε αλλά πες μας δημόσια για να μάθει ο κόσμος για αυτόν).
Αναφέρει για χρήματα, πόσο κόστισαν τα έντυπα κλπ, ξέρετε ότι διαχειριζόταν χρήματα που ζήταγε από τον κόσμο για οικονομική βοήθεια ενώ ο ίδιος ακόμα και στους συνεργάτες του έλεγε το αντίθετο, ξέρετε ότι αυτή η δραστηριότητα του ήταν παράνομη και το αναφέρει στην ανακοίνωση του, αποδεικνύεται έτσι εκτός από ψεύτης είναι και βλάκας.
Τέλος τολμά να μιλήσει για ένα άγιο Ιερέα τον πα. Σαράντη Σαράντο και δεν αναφέρει τον πραγματικό λόγο που τον κατηγόρησαν, δείτε σε παλαιότερες αναρτήσεις εδώ μέσα ότι χρησιμοποίησε το όνομα της ΠΡ.Α.ΟΣ χωρίς την συγκατάθεση τους, τα έντυπα που μοίραζε είχαν το πλαίσιο της ΠΡ.Α.ΟΣ λοιπόν άδικα τον κατηγόρησαν??? Επίσης χρησιμοποιεί το κείμενο του πατ. Σαράντη Σαράντου μεταβάλλοντας τμήματα του, αυτό ονομάζεται αλλοίωση του πρωτότυπου, αλλάζοντας την έννοια του κειμένου και σε αυτό άδικα τον κατηγόρησαν.
Το θράσος και η φιλοδοξία που έχει αυτός ο άνθρωπος θα το καταστρέψουν και όπως ξεκίνησε έτσι θα εξαφανισθεί, παρασύροντας μαζί του όλους όσους συνεργάζονται μαζί του , ο Θεός να βάλει το χέρι του να ξυπνήσετε όλοι εσείς που τον υποστηρίζετε.

tasos2222 είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ....ΕΥΓΕ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ , (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ ΛΟΓΙΚΗς.)ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΤΣΑΚΑΛΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΥ ΤΙΟΥΜΠΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς ΚΑΙ ΑΛΛΟς ΕΝΑς,ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΜΑΖΕΨΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ 4 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙς ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΥΠΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.......ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΗΡΩΩΝ. ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΣΑΚΑΛΗ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣΟΥ

Hellas-Orthodoxy είπε...

Γιατι ο διαχειριστης του ιστολογιου,που δημοσιευει ευχαριστως το ονομα και τη φωτογραφια του εδω μεσα,αναφερεται στον εαυτο του σε τριτο προσωπο;

Και τελικα,ποιος τον διορισε εκπροσωπο των Ελληνων Youtubers;Αφου τα παιδια μας ειπαν πως τον πεταξαν εξω με τις κλωτσιες,οταν πηγε να καπελωσει τον κοινο αγωνα.

Σοβαρεψου λοιπον Τσακαλη ή Ασυμπιεστε ή οπως σε λενε,γιατι την αληθεια την αντεχουμε.Τους νανους που παριστανουν τους ηγετισκους,οχι.

tasos2222 είπε...

ειναι ανανδρο,...... να κατηγωρουμε εναν ανθρωπο του οποιου ειναι γνωστο το ονομα επωνυμο η διευθυση και το τηλεφωνο, εμεις που ειμαστε ανωνυμοι. Δωστε ονοματα και επωνυμα εκεινων που τον κατηγωρουν ή να οριστει επωνυμος ανοιχτος διαλογος η αλλιως, το κουβαδακι μας και σε αλλη παραλλια...!!!η αλλιως το κουβαδακι μας και στο κοπαδι που ανηκουμε...ο νοων νοειτω και ο παρανοων παρανοειτω

asimpiestos είπε...

Αγαπητέ Hellas-Orthodoxy
Επί του σχολίου σας θα θέλαμε να σας απαντήσουμε τα κάτωθι:
α) Το ιστολόγιο asimpiestos blogspot δεν έχει μόνον ένα διαχειριστή, είναι η συλλογική δουλειά μιας ομάδας ανθρώπων, γι αυτό τον λόγο γράφουμε και στο τρίτο πληθυντικό. Οπότε στα σχόλια σας καλό θα ήταν να γράφετε "οι διαχειριστές" αντί του "ο διαχειριστής".
β)Σ' αυτόν το χώρο δεν δημοσιεύεται κανενός διαχειριστή η φωτογραφία, παρά μόνον ορισμένων πολιτών τον οποίων τον αγώνα προσπαθούμε να αναδείξουμε.
γ)Συμφωνούμε απόλυτα με τον tasos2222 και δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι επ' αυτού.

φιλικά
asimpiestos

Δημοσίευση σχολίου