Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

0 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ”


Βασιλιάς Ηράκλειος
Μέρος α'

 Γράφει ο Μανουήλ Άγγελος

Έλληνας βασιλέας της ρωμαϊκής(Ελληνικής) αυτοκρατορίας Ηράκλειος(610Μ.Χ.-641Μ.Χ.) ανέλαβε την εξουσία σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο σημείο για την επιβίωση του Ελληνικού έθνους και της Ελληνικής (ρωμαϊκής) αυτοκρατορίας.

 Είναι η εποχή που η δυναστεία των Σασσανιδών (περσική σατανιστή δυναστεία), με εντολή της λευκής αρχής, αναλαμβάνει να αποκαταστήσει την αίγλη και την δύναμή της περσικής αυτοκρατορίας με μοναδικό στόχο για μια ακόμα φορά την παγκόσμια κυριαρχία σε όλο τον πλανήτη για να κυβερνήσει ο Αντίχριστος και οι σκοτεινές δυνάμεις. Μοναδικό εμπόδιο στους τότε νεοταξήτες ήταν για μια ακόμα φορά οι Έλληνες οι οποίοι τώρα δεν ήταν πόλεις κράτη αλλά ενωμένοι σε ένα κράτος, με συνδετικό στοιχείο τον χριστιανισμό και την αρχαία Ελληνική παιδεία, ένας συνδυασμός που δημιουργούσε φοβερό πονοκέφαλο στους νεοταξήτες της περσικής αυτοκρατορίας.


Οι Σασσανίδες ακολουθούν τα βήματα της μεγάλης δυναστείας των Αχαιμενιδών, που
έκαναν για πρώτη φορά την Περσία παγκόσμια υπερδύναμη. Με της ίδιες τακτικές
άρχισε και πάλι η Περσία να γίνεται παγκόσμια υπερδύναμη απειλώντας με διάλυση την Ελληνική Αυτοκρατορία. Η αλήθεια είναι ότι οι Μακεδόνες του μεγάλου Αλεξάνδρου είχαν απαλλάξει για εκατοντάδες χρόνια την Ελλάδα και τους υπολοίπους λαούς από κάθε περσικό κίνδυνο, βάζοντας προσωρινά φρένο στην υλοποίηση του παγκόσμιου κράτους. Είχε όμως έρθει για μια ακόμη φορά η στιγμή που οι Έλληνες θα υπερασπιζόταν την Ευρώπη και όχι μόνο από την περσική κυριαρχία και σκλαβιά.
Ήταν τώρα σειρά του κράτους της Κωνσταντινουπόλεως, μετά την Αθήνα και την Σπάρτη, να προστατέψει την Ελλάδα και την Ευρώπη από την μανία των σατανιστών της Περσίας.
Ο Έλληνας βασιλιάς Ηράκλειος στις μάχες που ακολούθησαν αποδείχτηκε όχι μόνο
ισάξιος του Μιλτιάδη, του Θεμιστοκλή, του Μανουήλ του Α, αλλά αποδείχτηκε σε ένα
μεγάλο βαθμό ότι είναι ένας άλλος Αλέξανδρος, καθώς όχι μόνο εμπόδισε την νικηφόρα προέλαση των Περσών, αλλά εισέβαλε μέσα στην περσική αυτοκρατορία με λιγότερο στρατό από της προηγούμενες μάχες Ελλήνων- Περσών  (Μαραθώνας, Θερμοπύλες, Πλαταιές, εκστρατείες Μ.Αλεξάνδρου).
Όταν παρέλαβε την εξουσία από τον τύραννο αυτοκράτορα Φωκά το κράτος ήταν σε άθλια κατάσταση. Βλέποντας τα χάλια του Ελληνικού κράτους οι Πέρσες κατέκτησαν
όλα τα ανατολικά εδάφη του κράτους πλην της Μικράς Ασίας.
  Το ηθικό των Ελλήνων που ήταν χάλια δέχεται ένα ακόμα ισχυρό πλήγμα όταν το 614 οι Πέρσες σατανιστές εισέβαλαν στην Ιερουσαλήμ και μετά από πολιορκία τριών εβδομάδων εισέβαλαν μέσα στην πόλη, έκαψαν τον ναό του πανάγιου τάφου του χριστού, πήραν τον τίμιο σταυρό στην Περσία (στην πόλη Κτησιφώντα) και φυσικά επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους άθλημα σαν γνήσιοι οπαδοί του αντίχριστου. Άγριες σφαγές σε ολόκληρη την πόλη,    βιασμούς παρά φύσει σε ανυπεράσπιστες γυναίκες και παιδιά, εμπρησμούς και καταστροφή με κάθε τρόπο. Όλα αυτά για να δοξάσουν και να ικανοποιήσουν τον θεό τους (σατανά). Τα ίδια πράγματα, στα πλαίσια των ίδιων σκοπών, γίνονται μέχρι και σήμερα από τους σημερινούς νεοταξήτες. Τυχαίο δεν νομίζω!
  Η εκκλησία της Ελλάδος βλέποντας ότι κινδυνεύει με αφανισμό ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος έθεσε όλη της την περιουσία και τους Εκκλησιαστικούς θησαυρούς στην διάθεση του βασιλιά Ηράκλειου και του πτωχυμένου Ελληνικού Αυτοκρατορικού κράτους. Αυτό
το έκαναν γιατί ήταν πραγματικοί αρχιερείς και ιερείς για σωθεί η Ελλάδα, σε αντίθεση με τους σημερινούς που οι περισσότεροι είναι σατανιστές και δεν πρόκειται ποτέ να δώσουν την Εκκλησιαστική περιουσία στο κράτος για να γλυτώσουμε το παγκόσμιο κράτος (παγκόσμια σκλαβιά) και τον Αντίχριστο, επαληθεύοντας τις προφητείες.
(συνεχίζετε)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου