Σάββατο 2 Απριλίου 2011

1 Συνέχεια ανακοίνωσης των Ελλήνων youtubers, "Να διαβαστεί από όποιον αντέχει την αλήθεια!"

Σχετικά με το ότι "δεν αφήσαμε τον Μ. Άνθιμο να μιλήσει", είναι ψεύδος.....
…γιατί αρνήθηκε ο Μητροπολίτης Άνθιμος να έρθει ο εκπρόσωπός του, να εκφωνήσει χαιρετισμό, λόγω της παρουσίας του Ηγουμένου της Μονής Εσφιγμένου.

Εμείς απλώς θα αναφέρουμε τα εξής:
Πρώτον: Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων έστειλε εκπρόσωπό στη συγκέντρωση (κατά της κάρτας του πολίτη), που έγινε στο Αίγιο, παρά την παρουσία του Ηγουμένου της Μονής Εσφιγμένου.

Δεύτερον: Οι Μητροπολίτες Πειραιώς και Καλαβρύτων συμμετείχαν στην Πανελλήνια Κληρολαϊκή επιτροπή και εκφώνησαν χαιρετισμό στη συγκέντρωση των Αθηνών, παρόλο που συμμετείχε και ο Ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου και μίλησε σε αυτή, εξ αρχής.
Τα σχόλια δικά σας…

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως εμείς, σαν Έλληνες youtubers, δε δεχόμαστε χαιρετισμό από οποιονδήποτε δεν έχει ξεκάθαρη θέση στο θέμα της Κάρτας του Πολίτη, γιατί πολύ απλά, κάθετα λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
Επίσης, για τους κυρίους που ανέφεραν ότι δε δώσανε τους εισαγωγικούς λόγους για τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, θα σας προτρέψουμε να σκεφτείτε το πιο απλό:
Σκεφτείτε να κάναμε το ίδιο κι εμείς, όταν πράγματι κάποιοι (θέλουμε να πιστεύουμε ότι δε το έκαναν κακοπροαίρετα) «καπέλωσαν» τη συγκέντρωση με τις εκφωνήσεις τους. Ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα? Χάος? Διχασμός? …. Χαρά που θα έκανε το ταγκαλάκι….

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ. Σταθήκαμε στο ύψος του αγώνα και θελήσαμε να πέσουμε μαχόμενοι στο πεδίο της μάχης και όχι με λαβωματιά στη πλάτη, βάζοντας το στα πόδια.

Τώρα, τα blogs που λένε ότι είχαν συνεργαστεί στην προηγούμενη συγκέντρωση των Αθηνών (6 Φεβρουαρίου), (δείτε το link…)και συμφωνούν και επαυξάνουν σε όσα γράφονται εναντίον μας, και την ανάρτησή τους την έκαναν «σημαία» οι άγνωστοι, γνωστοί σε εμάς και σε εσάς, έχουμε να πούμε τα εξής (αφού πρωτίστως, με μεγάλη προσοχή, μελετήσαμε τα γραφόμενά τους):

α) Η αίτηση που υπογράφουμε – υπογράφετε, (δείτε το link…….) γράφει: «Αίτηση προς την Ιερά Σύνοδο, από κάθε Χριστιανό Ορθόδοξο και ΚΑΘΕ Έλληνα, ελεύθερα σκεπτόμενο…». Οι κύριοι αυτοί, αναφέρουν εμάς σαν «πολυσυλεκτικούς» (δείτε το link…). Oι ίδιοι τότε, που τα γράφουν,(δείτε το link…) τι εκφράζουν? Πλάνη? Πισωγυρίσματα? Ζήλεια? Φόβο?
Οι απαντήσεις, δικές σας.

β) Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρουν ότι δεν έχουν καμία συνεργασία με τους Έλληνες youtubers. Εμείς απλά αναφέρουμε ότι στην Πανελλήνια Κληρολαϊκή Επιτροπή κατά της Κάρτας του Πολίτη στην Αθήνα, συμμετείχαμε και οι Έλληνες youtubers, όπως και αυτοί.
Αυτό δεν ήταν συνεργασία? (προσέξτε την ημερομηνία δημοσιεύματος…).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες youtubers εκτύπωσαν 110 χιλιάδες έντυπα, με τη χρηματική βοήθεια του απλού κόσμου που μοίραζε τα έντυπα, για τις συγκεντρώσεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και διανεμήθηκαν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, από άκρο σε άκρο! 30 χιλιάδες έντυπα για το λεκανοπέδιο της Αττικής εκ των οποίων 5 χιλιάδες έντυπα, πλήρωσαν και μοίρασαν τα πνευματικά παιδιά του π. Αθανάσιου Μηνά.
Ευχαριστούμε τoν κόσμο για την οικονομική του βοήθεια!

Να μας επιτραπεί άλλη μια παρένθεση. Για όλα τα παραπάνω, η Πανελλήνια Κληρολαϊκή Επιτροπή, ήταν ενήμερη για τις κινήσεις μας, που αναφέραμε προηγουμένως και τύπωσε, σαν επιτροπή 110 χιλιάδες έντυπα και δυόμιση χιλιάδες αφίσες για όλη την Ελλάδα, που αφορούσαν τη συγκέντρωση στην Αθήνα. Στην εκτύπωση των εντύπων (Θεσσαλονίκης και Αθηνών), δε συμμετείχε οικονομικά.

γ) Γράφουν ότι δε πήραμε την ευλογία του πατρός Σαράντου για τη Θεσσαλονίκη. Απλά ψεύδονται.
Μάρτυρας, το έντυπο που μοιραζόταν και είχε την αίτηση για την άρνηση της παραλαβής της Κάρτας του Πολίτη. Φυσικά μάρτυρές μας είναι και οι γέροντες του Αγίου Όρους, που μας βοήθησαν σε αυτόν τον αγώνα της Θεσσαλονίκης και είχαν επικοινωνία με τον πατέρα Σαράντο αλλά και τους άλλους πατέρες του αγώνα.
Επίσης μάρτυρας, είναι και το video (δείτε το link...) με την ομιλία του γέροντα Χερουβίμ από το Άγιο Όρος, που εκφωνήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι γραμμένο και υπογεγραμμένο από τους Πατέρες που αντιστέκονται!

δ) Όσο για τα blog & τις ομάδες του facebook, που θεωρούν εαυτόν αγωνιστές ενάντια στην Κάρτας του Πολίτη, αλλά δε στήριξαν τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, δεν είμαστε εμείς οι κατάλληλοι να τους κρίνουμε.

Τέλος, επειδή σας κουράσαμε και κουραστήκαμε με όλα αυτά τα κακόβολα και περίεργα σχόλια που δεχτήκαμε (και πιθανόν να ξαναδεχτούμε), σας ενημερώνουμε ότι δε θα ξανά ασχοληθούμε, απλά θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας!

Σε λίγα 24ωρα θα ανακοινωθούν νέες δράσεις και κινητοποιήσεις των Ελλήνων youtubers, των απλών Ελλήνων πολιτών!
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την Αγία μας Πίστη και την ελευθερία της Ιερής μας πατρίδας, που το Άγιο χώμα της έχει ποτιστεί με αίμα ηρώων! Δε θα γίνουμε ριψάσπιδες και δε θα αφήσουμε κανένα να μας αλώσει!

Με σεβασμό,
Έλληνες youtubers

Υ.Γ.1ο
Ευχαριστούμε τα μέλη της Ελληνικής Γροθιάς που συμμετείχαν στη διανομή εντύπων αλλά και στην περιφρούρηση κατά την πρώτη και τη δεύτερη συγκέντρωση των Αθηνών.
(Οι Έλληνες youtubers, είμαστε δεκτικοί σε κάθε καλοπροαίρετη συνεργασία, γιατί είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Έλληνες, ανεξαρτήτου χώρου και χρώματος και όχι να κοπαδοποιηθούμε!)

Υ.Γ.2ο 
Μετά από παράκληση συναγωνιστή μας, που έχει στοχοποιηθεί, αναφέρουμε ότι αυτός και η οικογένειά του επί 16 συναπτά έτη είναι πνευματικά παιδιά του πατρός Γεωργίου Ευθυμίου, ιερέα του Ιερού Ναού Καπνικαρέας στην Ερμού και καθηγητή θεολογικής σχολής των Αθηνών. (Φυσικά αυτό μαρτυρούν και τα πνευματικά του αδέρφια.)

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΟΛΑ ΕΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΕ ΣΤΟ ΑΝΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΣΙΜΠΙΕΣΤΟΥ ,ΦΑΙΝΟΝΤΕ -----Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α----- ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ,,(ΕΧΟΥΝ ΔΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ...ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ)ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΥΠΕΥΘΕΙΝΩΝ ΟΠΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥς ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς. ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ.(ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΣΥΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ)..., ... ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ YOU TUBERS . ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ,ΟΠΩς ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩ ΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΣΙΩΠΟΝΤΑς ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΝΗ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΥΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥΒ ΚΡΑΤΟΥς ΤΗΣ ΕΛΑΔΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗς ΣΗΜΑΣΙΑς ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ... ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΗΓΜΗ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ(ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ... ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΟΛΛΟΙ

Δημοσίευση σχολίου