Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

0 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, "Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ", μέρος θ'.

"Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ"
Μέρος θ'


Γράφει ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

Πριν περάσω στο θ' μέρος να σας αναφέρω κάτι που δεν έγραψα στο προηγούμενο (μέρος η')ότι οι Εβραίοι και οι σατανιστές της Λευκής Αρχής είχαν φροντίσει να διορίσουν επισκόπους και πατριάρχες δικά τους άτομα. Τα αποτελέσματα  γνωστά, διώξεις των Ελλήνων, φωτιά και καταστροφή παντού. Θύμα των σατανιστών-ψευδοιερέων ήταν μεταξύ άλλων και η κορυφαία γυναίκα Ελληνίδα φιλόσοφος (αστρονόμος, γεωμέτρης) η Υπατία.

Μόνο και να τολμούσε κάποιος την εποχή εκείνη να δηλώσει ότι ήταν Έλληνας ξυλοκοπούνταν άγρια, δημευόταν η περιουσία του, και αν ο σατανιστής επίσκοπος ήταν πολύ αυστηρός του επιβαλλόταν και η θανατική ποινή.
Για αυτό τον λόγο παρά την μεταφορά της πρωτεύουσας του κράτους από την Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη και το πέρασμα της εξουσίας σε Ελληνικά χέρια, με κυρίαρχο στοιχείο του κράτους τους Ελληνικούς πληθυσμούς και την Ελληνική παιδεία, οι Έλληνες υπό τον φόβο των Εβραϊκών διώξεων συνέχιζαν να ονομάζουν το κράτος τους Ρωμαϊκό (Ρωμαϊκή αυτοκρατορία) και τους εαυτούς τους Ρωμαίους πολίτες, μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή το κράτος του Βοσπόρου στα χέρια των σατανιστών του Πάπα στις 13 Απριλίου του 1204 μΧ. Από εκεί προέρχονται και οι ονομασίες των Ελλήνων ως Ρωμιών και της πατρίδας μας ως Ρωμιοσύνης.
Τα χρόνια περνούσαν, οι αιώνες κυλούσαν και φτάνουμε στα χρόνια της επανάστασης του 1821. Οι σατανιστές της Λευκής Αρχής υποκινούν τις μεγάλες επαναστάσεις εκείνης της εποχής, όπως η Γαλλική και η Ελληνική επανάσταση, με στόχο να ανατρέψουν τα μοναρχικά καθεστώτα, για να εγκαθιδρύσουν της ψεύτικες δημοκρατίες και τα ψευδοκράτη, όπως είχε προφητεύσει πριν την δημιουργία του κράτους των σατανιστών ένας μεγάλος άγιος και προφήτης της Ορθοδοξίας μας ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.
Με την ίδρυση του ψευδοκράτους οι Εβραίοι καταλαμβάνουν τα ανώτατα διοικητικά αξιώματα.Οι Έλληνες πατριώτες αγωνιστές του 1821 που έδωσαν την ζωή τους και την περιουσία τους για την Ελλάδα, πεθαίνουν πάμφτωχοινκαι πεινασμένοι, χωρίς να πάρουν ούτε μια πενιχρή σύνταξη, γιατί έτσι αποφάσισαν οι σατανιστές και οι Εβραίοι. Κλασικά παραδειγματα όλων αυτών των περιπτώσεων ήταν η Μαντώ Μαυρογένους, και ο Νικηταράς.
Κατα την περίοδο της Μικρασιατικής καταστροφής, οι Εβραίοι, δίνουν ένα ακόμη δείγμα του θανάσιμου μίσους εις βάρος των Ελλήνων. Όταν θα καταρρεύσει το Ελληνικό μέτωπο το 1922, και οι Έλληνες στρατιώτες άρχισαν να υποχωρούν, οι Έλληνες πολίτες άρχισαν έντρομοι, να τρέχουν προς το λιμάνι της Σμύρνης, για να γλυτώσουν την ζωή τους. Οι Εβραίοι χωρισμένοι σε δυο ομάδες έκαναν τα εξής:
Η πρώτη ομάδα, παραφυλούσε στα στενά οπού επιτέθοταν στους ανυποψίαστους Έλληνες, τους έπαιρναν τις βαλίτσες τους και ότι άλλο περιουσιακό στοιχείο είχαν επάνω τους, τους ξυλοκοπούσαν, και μετά τους έπαιρναν τα παπούτσια για να μην μπορούν να τρέξουν οι Έλληνες και να φτάσουν στο λιμάνι, καθώς οι Εβραίοι είχαν γεμίσει όλους τους δρόμους που οδηγούσαν στο λιμάνι της Σμύρνης με γυαλιά.
Η δεύτερη ομάδα καθόταν στα τραίνα, και υποδείκνυε στους Τούρκους ποιοι είναι Έλληνες για να συλλαμβάνονται.

Η αποθέωση της προδοσίας έρχεται λίγο αργότερα, όταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος προτείνει τον μεγαλύτερο σφαγέα των Ελλήνων στην σύγχρονη Ελληνική ιστορία τον Τουρκο-Εβραίο Κεμάλ Ατατούρκ, για το Νόμπελ ειρήνης.
ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Δεν είναι λίγοι, αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήτα Εβραίος, πάρα πολλά στοιχειά Γι αυτό το θέμα μπορείτε να βρείτε και στο διαδίκτυο (για το ότι ήταν Εβραίος).

Στον αντίποδα οι Έλληνες χριστιανοί προστάτεψαν τους Εβραίους από τον Χίτλερ και τους ναζί.
Οι Εβραίοι μας ανταμείβουν για μια ακόμα φορά με την παράδοση της Κύπρου στους Τούρκους.

Γι αυτό έχει απόλυτο δίκιο ο Σεραφείμ για τους Εβραίους, που τους λέει σατανιστές, και θέλει να κλείσει τις οργανώσεις τους.
(συνεχίζετε) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου