Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

0 Οι συμβολικές εικόνες της εβδομάδας (26/09/11)

2007 από το φωτογράφο Terry Richardson  που αποκαλύπτει  τη γνώση των απόκρυφων συμβολισμών και την τελετουργία.

Ούμα Θέρμαν σε Προγραμματισμό Monarch . Η πεταλούδα είναι ακριβώς πάνω στην περιοχή του εγκεφαλικού πεδίου (μνήμης, προσοχής, αντίληψης της ευαισθητοποίησης, της σκέψης, της γλώσσας, και συνείδησης). Την έλλειψη  στα άκρα  αντιπροσωπεύει την  αδυναμίας της και το  κενό  της βλέμμα μιλαει για  το υπόλοιπο της ιστορίας.

Έλεγχος του μυαλού με θέμα τις μάσκες κρύβοντας τα πραγματικά πρόσωπα και την αλήθεια


Η ανεστραμμένη πεντάλφα στο μέτωπό του μοντέλου φέρει τα ίδια χρώματα με το λογότυπο του Τάγματος  Ανατολικο  αστέρι (θεωρείται ως η «θηλυκή έκδοση του Τεκτονισμού").
Λογότυπο του Τάγματος τ Ανατολικο Αστέρι
Ανεστραμμένη πεντάλφα μέσα σε ένα κύκλο σε μαύρο φόντο, παρόμοιο με αυτο της Εκκλησίας του Anton LaVey του Σατανά.

Η γαλλική εταιρεία ενδυμάτων jours Après Lunes προκάλεσε μεγάλη αναταραχή όταν κυκλοφόρησε  αυτή τη  γραμμή για τα παιδιά μαζί με φωτογραφίες των κοριτσιών σε "σέξι" εξαρτήσεις. ( Σημειώστε  την εικόνα της πεταλούδας. )


Διεστραμμένα μυαλά



Scarlett Johansson από το 2008. Σύμφωνα με ορισμένους απόκρυφους κύκλους, κρατώντας τα κέρατα του Baphomet είναι  πηγή δύναμης.

Δημιουργήθηκε από τους ιδρυτές του Pirate Bay, την περίφημη παράνομη ιστοσελίδα  για λήψεις, Bay Files είναι προφανώς η «νομική» εκδοχή της.  Έγινε ανακοίνωση για την πυραμίδα και το σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Ένα βέλος στην κορυφή  που δείχνει  προς τη βάση – με αυτό το κώδικα δεν λειτούργει και η ελίτ η κάνω λάθος ;

Να λες την αλήθεια ακόμα και αν η φωνή σου τραντάζει

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου