Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

0 Ὕποπτα παιχνίδια μέ λαθρομετανάστες ἀπό διάφορες χῶρες.

Και πολλά προβλήματα στον εργασιακό τομέα.... 


Βάσει οργανωμένου σχεδίου προωθούνται από τα τουρκικά παράλια..


Η συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών-Αφγανών (τουρκομάνων) στην ακριτική Ρόδο στις 25/02/12 επιβεβαίωσε κάποιες ανησυχίες που είχαμε από καιρό. Οι ίδιες και χειρότερες προϋποθέσεις να ξεσπάσουν ανάλογα γεγονότα με αυτά της νήσου Ρόδου, έχει και η νήσος Κως.
Από το 2008 παρατηρούμε κάθε Παρασκευή στο τζαμί ΝΤΕΡΦΤΕΡΝΤΑΡ στην Κεντρική πλατεία της Κω ομάδες φανατικών Ισλαμιστών να προσέρχονται στο τζαμί και ενώ κατά την είσοδόν τους σε αυτό είναι ήρεμοι, μετά το πέρας της προσευχής και του κηρύγματος εξέρχονται ταραγμένοι, νευρικοί και επιθετικοί κοιτώντας τους Έλληνες θαμώνες των καφετεριών αλλά και τους ξένους τουρίστες με βλέμματα μίσους, δημιουργώντας έτσι ένα πολεμικό κλίμα αλλά και προειδοποιώντας μας ευτυχώς για τις μελλοντικές τους κινήσεις…

Η καταγωγή των συγκεκριμένων μουσουλμάνων είναι από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν (τουρκομάνοι), Τουρκμένοι του Ιράκ από την περιοχή της Μοσούλης, Σομαλοί, Σουδανοί και Μπαγκλαντεσιανοί. 

Προσέρχονται βέβαια στο τζαμί και Κώοι Μουσουλμάνοι αλλά αυτοί συνήθως προτιμούν το τζαμί του Πλατανίου για την προσευχή τους. 

Ξεχάσαμε να προσθέσουμε και μερικούς Κοσοβάρους μουσουλμάνους με τις οικογένειές τους οι οποίοι προτιμούν το τζαμί της Πλατείας Ελευθερίας από το τζαμί του Πλατανίου – όπου ιμάμης είναι ο κος Δαμάδογλου, ενώ στο τζαμί Ντεφτερντάρ είναι άλλος…

Θα μου πείτε βέβαια πώς βρέθηκαν τόσες εθνότητες με μουσουλμανικό θρήσκευμα στην Κω και πώς κάποιες από αυτές έχουν τουρκομανική και τουρκμενική καταγωγή, σε ένα νησί το οποίο έχει μόνο 33.000 πληθυσμό εκ των οποίων οι 1.100 είναι μόνο μουσουλμάνοι. 

Οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι είναι λοιπόν έποικοι-λαθροεισβολείς που ήρθαν στην Κω βάσει οργανωμένου σχεδίου από το τουρκικό κράτος, το οποίο τους προωθεί καθημερινά στα Δωδεκάνησα, κυρίως όμως σε Κω και Ρόδο.

Οι λαθρομετανάστες αυτοί βρίσκουν εργασία στα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις της Κω. 

Έτσι τα μεροκάματα έπεσαν σε εξευτελιστικές τιμές για τους Έλληνες και η όμορφη Κως άρχισε σιγά-σιγά να μετατρέπεται σε Καμπούλ, Κιρκούκ, Μοσούλη, Καράτσι, Ντακά, Μογκαντίσου, Πρίστινα και Τίρανα, προβάλλοντας έτσι μία απεχθή εικόνα για τον Έλληνα και τον ξένο επισκέπτη αλλά και κάνοντας αβίωτο τον βίο των φιλόξενων Κώων και των άλλων Ελλήνων.

Εκτός από τα εγκλήματα μεταξύ των μουσουλμάνων στο νησί, όπως το κάψιμο ενώ ήταν ζωντανός, ενός Ιρακινού από έναν Αιγύπτιο στο Δάσος της Τσουκαλαριάς, αλλά και ο βιασμός με κουπί (!!!) βάρκας 40χρονου Μπαγκλαντεσιανού από 17χρονο Πακιστανό, βλέπουμε καθημερινά αλβανοκοσοβάρους να συλλαμβάνονται για διακίνηση σκληρών και ελαφρών ναρκωτικών, για ξυλοδαρμούς εν πληρωμή, για εμπρησμούς καταστημάτων και για πολλές άλλες ανάλογες "αγαθοεργίες"...

Οι ξενοδόχοι βέβαια της Κω παρότι συλλαμβάνονται οι αλβανοκοσοβάροι υπάλληλοί τους δεν πτοούνται και προσλαμβάνουν άλλους ομοεθνείς τους μαζί με εργαζόμενους δούλους από Σλοβακία, Σερβία, Σκόπια, Ουγγαρία, Αίγυπτο, Πακιστάν, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, Μολδαβία, Πολωνία, καθώς και σπουδαστές από Ευρωπαϊκά κράτη.

Βέβαια κάποιες λίγες έως πολλές φορές συλλαμβάνονται και Τσέχοι, Ρουμάνοι, Βούλγαροι στο λιμάνι της Κω να φέρνουν ποσότητες ηρωίνης από την Αλικαρνασσό, όχι βέβαια, μεγάλες ποσότητες, μόνο τέσσερα κιλά ηρωίνη όπως επί παραδείγματι έφερε από την Τουρκία Τσέχος εργαζόμενος και Ρουμάνος εργαζόμενος σε ξενοδοχεία της Κω (συνελήφθησαν στο λιμάνι).

Από την άλλη μεριά οι «φίλοι» μας Βούλγαροι και Ρουμάνοι μετά την είσοδό τους στην Ε.Ε., κουβαλήθηκαν όλοι στην Ελλάδα για δουλειά. 

Θα μου πείτε, το ότι αρκετές δεκάδες εξ αυτών συνελήφθησαν να φωτογραφίζουν και να βιντεοσκοπούν στρατιωτικές μονάδες των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, της Δωδεκανήσου και της Θράκης δεν σημαίνει και τίποτα… 

Όπως δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο το γεγονός ότι το Ζηπάρι της Κω έχει μετατραπεί σε Αλβανο-Κοσοβάρικη Κωμόπολη με πάνω από 2.000 Αλβανούς, ενώ η γραφική Καρδάμαινα με τις 45.000 κλίνες και την προσφερόμενη για απόβαση ακτή έχει γύρω στις 2.000 Πακιστανούς, Αλβανούς, Τουρκμένους, Μπαγκλαντεσιανούς οι οποίοι όταν δεν εργάζονται παρανόμως εξασκούν το χόμπυ της διακίνησης ναρκωτικών και μερικές φορές για να ξεσκάσουν πλακώνονται και στις μαχαιριές μεταξύ τους, ενίοτε και με τους φιλήσυχους Καρδαμιώτες οι οποίοι για να κερδίσουν κάποια χρήματα από τα εργατικά έσκαψαν μόνοι τους τον λάκκο τους γεμίζοντας το χωριό τους με εχθρικούς λαθρεποίκους.

Στο Πανέμορφο Πυλί στο οποίο υπάρχει πληθώρα στρατοπέδων (όπως και στην Καρδάμαινα και στην Αντιμάχεια), ζουν επίσης χιλιάδες συμπαθείς κατά τ’ άλλα αλβανοκοσοβάροι οι οποίοι για πρόσχημα και κάλυμμα έχουν τις εργασίες που τους δίνουν οι μεγαλοξενοδόχοι της Κω. 

Πραγματική δουλειά όμως των αλβανοκοσοβάρων αλλά και των Βουλγάρων, Ρουμάνων, Πακιστανών, Αφγανών, Μπαγκλαντεσιανών, Σομαλών, Σουδανών, Σημιτοαράβων, τουρκομάνων και τουρκμένων είναι κατά την διάρκεια της ειρήνης να σκοτώνουν με την διακίνηση των ναρκωτικών τα Ελληνόπουλα της Κω, να διαλύουν τις οικογένειές τους, να τους στερούν τις θέσεις εργασίας, να βρωμίζουν αισθητικά και κυριολεκτικά το πανέμορφο αυτό νησί και όταν θα έρθει η καθορισμένη ώρα να ενεργοποιηθούν για την πραγματική τους αποστολή για την οποία ήρθαν στο νησί.

Και ποιά είναι αυτή; 


Να συνδράμουν τον τουρκικό στρατό που θα εισβάλλει στα Δωδεκάνησα, στην Θράκη και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, δημιουργώντας πρώτα αυτοί χαοτικό κλίμα και σύγχυση στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που προστατεύουν την νήσο αλλά και προξενώντας τον πανικό με τις σφαγές αμάχων και τις επιθέσεις σε στρατηγικούς στόχους της άμυνας του νησιού.

Η Τουρκία φανταζόμαστε θα ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς της τους ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ για τις διευκολύνσεις που της παρέχουν για την επικείμενη στρατιωτική εισβολή της στα Δωδεκάνησα. 

Ευχαριστεί επίσης τις ΛΕΣΧΕΣ LIONS, ROTARY, τις μασονικές στοές, τους Ιταλούς TOUR OPERATORS, τους Γερμανούς TOUR OPERATORS, τους αποικιοκράτες Άγγλους της Καρδάμαινας, τις βουλγαρικές και ρουμανικές μυστικές υπηρεσίες, που τόσο πολύ όλοι τους βοηθούν ώστε να γίνει πραγματικότητα το όραμα του ΦΕΤΙΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΛΕΝ και του ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ να γίνουν τουρκικά όσα μέρη έχουν οθωμανικά μνημεία και τουρκόφωνους κατοίκους…



Πηγή: Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου