Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

0 Τό 'παν και τό 'καναν οι Ροδίτες! Έδιωξαν ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς από την εξέδρα των επισήμων! (video)


Ήταν κάτι που το είχαν “δηλώσει” οι Ροδίτες αρκετές μέρες πριν την παρέλαση της 7ης Μαρτίου!

Ότι δεν θα δεχόντουσαν στην εξέδρα των επισήμων όλους εκείνους που είτε έμμεσα είτε άμεσα «έχουν καταστρέψει την χώρα και τα όνειρά τους»!

Και τελικά τις «απειλές» τις έκαναν πράξη!

Σήμερα, το πρωί, το Μανδράκι «χόχλαζε» από τους αγανακτισμένους Ροδίτες, που με διάφορα συνθήματα, όπως: «κλέφτες», «προδότες», «μας καταστρέψατε», «πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω», «ρημάξατε και ερημώσατε την Ρόδο», απαίτησαν να φύγουν από την εξέδρα των επισήμων.



Και τελικά, τα κατάφεραν! Με φωνές, με προπηλακισμούς, με όλη τη δύναμη που αντλούσαν από την αγανάκτηση και με τα όσα διαβιούν καθημερινά, έδιωξαν ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς, αφήνοντας μόνο τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και τον Μητροπολίτη Ρόδου.

Για την «ιστορία, εκείνη την ώρα στην εξέδρα των επισήμων ανάμεσα στους άλλους βρισκόντουσαν οι:

ο Γ.Γ. Νησιωτικής Πολιτικής, Δ. Χαλκιώτης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μ. Ιατρίδη και Γ. Κασσάρας, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιάννης Κοραντής, ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, και ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς.

Από τις σημερινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που θα δημοσιεύσουμε σε λίγο. Πάντως, μια πρώτη «γεύση» από τα επεισόδια δημοσιεύουμε τώρα.




Πηγή: ageliaforos.wordpress

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου