Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ "ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ" ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Στις 5 Δεκεμβρίου 2015, οι οπαδοί του Ηρακλή που ταξίδεψαν στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα, προτίμησαν να μείνουν εκτός γηπέδου από τη στιγμή που τους ζητήθηκαν τα γνωστά προσωπικά δεδομένα για την αγορά εισιτηρίου και τελικά τους επετράπη να μπουν στο 60ο λεπτό. Αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:


Τραγελαφικές καταστάσεις ζήσαμε για ακόμη μια φορά σήμερα στο Κεφαλοχώρι του Πόποτα. Η χουντική – δημοκρατική απόφαση που έχει επιβάλλει ο Κοντονής, η οποία απαιτεί την προσκόμιση ΑΜΚΑ-ΑΦΜ-ΑΑ-δείγμα αίματος κτλ για την είσοδο των οπαδών στα «υπερσύγχρονα» και «ευρωπαϊκών προδιαγραφών» γήπεδα, μας βρήκε αντίθετους για ακόμη μια φορά. Όσοι βρεθήκαμε στην Τρίπολη ήρθαμε στη δυσκολότερη θέση που μπορεί να βρεθεί ένας οπαδός, αυτή του να είσαι έξω απο το γήπεδο για 60 λεπτά ενώ η καψούρα σου παίζει μέσα και να σε χωρίζει ένας τοίχος με μια πόρτα η οποία για να ανοίξει ζητάει σαν αντάλλαγμα την αξιοπρέπειά σου. Πιστοί στις αρχές μας αρνηθήκαμε την είσοδό μας στο γήπεδο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10


Πανό για την Κάρτα Φιλάθλου; Κλήση σε απολογία!
Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου κλήθηκε σε απολογία η ομάδα του Πανσερραϊκού, για υβριστικό σύνθημα εναντίον του Κοντονή από ελάχιστους οπαδούς, την ανάρτηση πανό για την Κάρτα Φιλάθλου και με αναφορά στον Κοντονή και ενα lazer, στο ματς με την Ζάκυνθο. 

Σε κανένα άλλο γήπεδο που κρεμάστηκε το ίδιο πανό δεν υπήρξε ζήτημα από τους διαιτητές ή τον παρατηρητή, παρόλο που από όσο ξέρουμε, συνθήματα φωνάχτηκαν εναντίον του Κοντονή σε πολλά γήπεδα. Θυμίζουμε επίσης, ότι ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα, ζήτησε επανειλημμένα από τους οπαδούς να κατεβάσουν το μη υβριστικό και μη προσβλητικό πανό κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Είναι πραγματικά απίστευτο, για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου πανό που αναφέρεται στην Κάρτα Φιλάθλου, να μην αρχίζει τον αγώνα ο διαιτητής και να το αναφέρει κιόλας στο Φύλλο Αγώνα ως κάτι μεμπτό.
Ελπίζουμε και θέλουμε να πιστεύουμε πως ο αθλητικός δικαστής θα πάρει τη σωστή απόφαση και θα αθωώσει την ομάδα των Σερρών για το συγκεκριμένο πανό και σύνθημα.
Η Κάρτα Φιλάθλου μας αφορά όλους

Η όλη ιστορία στο γήπεδο των Σερρών, που ξεκίνησε με την διακοπή του διαιτητή και συνεχίζεται στα αθλητικά δικαστήρια, μας αφορά όλους όσους εμπλεκόμαστε στην Πρωτοβουλία Αντι-Κάρτα. Γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί στη δύσκολη θέση των οπαδών του Πανσερραϊκού (ήδη άρχισε η μουρμούρα από πλευράς διοίκησης για το ενδέχομενο προστίμου), να είναι κάποιος άλλος από τους συνδέσμους που συμμετέχουν στην Κίνηση. Το σίγουρο είναι ότι οι δικές μας αντι-δράσεις δεν θα σταματησουν, αντιθέτως…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου