Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

1 ΤΣΙΠ-ΡΑ: ΣΑΣ ΤΑΖΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ Τ' ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΑ @@@..!!

Έλληνες –Ελληνίδες , δυστυχώς έφτασε η ώρα που θα πρέπει να διαλέξουμε να είμαστε με το Θεό ή το Μαμμωνά. Οι νέοταξιτες , οι αλλιώς «προφήτες» του Αντίχριστου , προετοίμαζαν και προετοιμάζουν πλέον με γρήγορους ρυθμούς τον ερχομό του, εφαρμόζοντας την ηλεκτρονική σκλαβιά της ανθρωπότητας . 

 Εφαρμόζουν πλέον μέτρα για την αχρήματη εποχή. Πλέον την ηλεκτρονική σκλαβιά προσπαθούν να μας την περάσουν στο όνομα της πάταξης της φοροδιαφυγής. Την στιγμή δε που οι αμοιβές τους είναι σχεδόν άθικτες (γιατί εξάλλου να θιχτούν και στην κατοχή οι Γερμανοί φεύγοντας σκότωσαν κάποιους από αυτούς, αυτό για αυτούς το λέμε για να υπάρχει στο πίσω μύρος του μυαλού τους ). 

 Την στιγμή δε που το πανηγύρι στα δημόσια έργα συνεχίζεται. Την στιγμή δε, που οι αυλικοί του κρατικού μηχανισμού είναι στο απυρόβλητο. Την στιγμή δε, που τα κονδύλια για κάθε λογής «πολιτιστική» εκδήλωση δίνονται χωρίς δεύτερη σκέψη. Την στιγμή δε, που μας παρουσιάζουν το μαύρο για άσπρο και αντίστροφα. Την στιγμή δε, που αλλά μας λένε την μέρα και αλλά την νύχτα, δείγμα του σκοταδισμού που θέλουν να εφαρμόσουν. 

ΕΜΕΙΣ Πιστοί σε όσα μας έλεγαν και λένε οι γέροντες , Πιστοί στην μια και μοναδική αλήθεια που είναι καταγεγραμμένη στην Αποκάλυψη ΕΜΕΙΣ Πιστοί στο Σύνταγμα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Δηλώνουμε ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ , ΟΧΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΑΥΤΩΝ 

 και προσκαλούμε , 

ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ……ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ….. ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ …..ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ , ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ….

το star.gr  μας λέει
Είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Τέλος οι αποδείξεις – Πώς θα πετύχετε έκπτωση φόρου έως και 2.100 ευρώ
Ξεχάστε πλέον τη συλλογή αποδείξεων για να πετύχετε έκπτωση φόρου. Το υπουργείο Οικονομικών προωθεί δύο μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, τα οποία και θα περιληφθούν σε διατάξεις που θα κατατεθούν τις επόμενες μέρες στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, το πρώτο μέτρο είναι η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών επαγγελματιών και επιχειρήσεων με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, ώστε οι ελεγκτές να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τον τζίρο τους.

Το δεύτερο μέτρο είναι η σύνδεση του αφορολόγητου ποσού εισοδήματος με δαπάνες που θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω πιστωτικών καρτών.
Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του υπουργείου Οικονομικών, με ειδική διάταξη θα καταργείται από το 2016 η υποχρέωση των φορολογούμενων να συγκεντρώνουν αποδείξεις για τις δαπάνες που πραγματοποιούν, ώστε να ωφεληθούν από το αφορολόγητο ποσό των 9.550 ευρώ, το οποίο οδηγεί σε έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ.
Έτσι με τη νέα ρύθμιση το αφορολόγητο θα… «χτίζεται» μόνο μέσα από τις αγορές με τη χρήση πιστωτικών καρτών που θα κάνει κάθε φορολογούμενος.
Οι δαπάνες αυτές προκύπτουν από την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού, με τον οποίο είναι συνδεδεμένη κάθε κάρτα, κι έτσι οι φορολογούμενοι δεν θα χρειάζεται να μαζεύουν και αποδείξεις.

Το υπουργείο Οικονομικών ευελπιστεί ότι με τα δύο αυτά μέτρα θα γίνεται διασταύρωση των δαπανών των φορολογούμενων με τον τζίρο που δηλώνουν οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες, κι έτσι οι φορολογικές αρχές θα μπορούν να καταπολεμήσουν σε μεγάλο βαθμό τη φοροδιαφυγή.

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΘΑΝΑΣΗ πόσες φορές θα το πουμε οτι φταίει ο λαός ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΆΤΤΕΙ? ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ 99% ΤΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ , ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΜΕΝΗ ΑΠ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ,ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑς ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ...... ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑΤΟΥς ΒΑΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΑ ΑΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .. ΚΑΙ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΗ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕς ...ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ..

Δημοσίευση σχολίου