Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

0 ΠΑΡΤΕ KAI ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟN MR ΤΣΙΠ - ΡΑ..!! Έρχεται ειδικό σήμα - τσιπάκι για όλα τα ΙΧ

Δε πα να κρυφτείς και στου βοδιού το κέρατο.. στο όνομα της πάταξης της φοροδιαφυγής θα σε βρουν όπου και να είσαι..!!
Νικολούλη τέλος..!!

Έρχεται ειδικό σήμα - τσιπάκι για όλα τα ΙΧ
sknews.gr/

Σχέδιο για την καθιέρωση ενός νέου αυτοκόλλητου - βινιέτας προκειμένου να καταπολεμήσει το φαινόμενο της μη πληρωμής τελών κυκλοφορίας και των ανασφάλιστων ΙΧ επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών. Το σχέδιο αυτό θα έχει θετικό δημοσιονομικό αντίκτυπο καθώς θα εφαρμοστεί και στα οχήματα με ξένες πινακίδες που εισέρχονται στην Ελλάδα καθώς θα υποχρεώνονται οι οδηγοί τους να το προμηθεύονται κατά την είσοδό τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του 2016:

- όλα τα οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα θα πρέπει να προμηθευτούν ειδικό αυτοκόλλητο σήμα στο οποίο θα είναι ενσωματωμένο και τσιπάκι που θα περιλαμβάνει πληροφορίες για το αν έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας, αν το όχημα είναι ασφαλισμένο και αν έχει περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ.

- το σήμα θα δίνεται δωρεάν στους κατόχους των ελληνικών ΙΧ μαζί με την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας

- το σήμα θα είναι υποχρεωτικό να προμηθευτούν και τα ΙΧ και φορτηγά με ξένες πινακίδες που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους έναντι αντιτίμου που το ύψος του θα εξαρτάται από τη διάρκεια παραμονής του στην Ελλάδα. Για παράδειγμα, θα υπάρχει ειδικό τέλος για την παραμονή μιας εβδομάδας, 15 ημερών ή ενός μήνα.

Ο έλεγχος του σήματος θα γίνεται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου από περιπολικά τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με ειδικές συσκευές ελέγχου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου