Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

0 Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών επικίνδυνος για τον εαυτό του και για τους τρίτους

Τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, θα τεθούν υπ'όψιν της Επιθεώρησης Δικαστών και Δικαστηρίων, διότι ένας/μια τέτοιος/α δικαστής, όχι μόνον πρέπει να τιμωρηθεί πειθαρχικά, αλλά πρέπει, αφού εξεταστεί προσηκόντως, να τεθεί εκτός δικαστικού σώματος.



Το ιδεώδες θα ήταν, να τεθούν εκτός δικαστικού σώματος όσοι έχουν ασελγήσει με τα έργα και τις ημέρες τους εις βάρος της αληθινής Δικαιοσύνης και ες βάρος της Πατρίδας μας και του ελληνικού λαού.

Και μπορεί να άδειαζε σχεδόν το Σώμα, αλλά θα ξεβρώμιζε ο τόπος... ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΖΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Καλλιόπη Σουφλή



Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, που υπηρετεί και ως Πειθαρχικός Δικαστής της Ε.Π.Ο., που δεν έγινε ποτέ του/της πατέρας ή μητέρα, που μισεί προφανώς το γυναικείο φύλο, ασχέτως του δικού του/της φύλου, και ανάγει την ψυχιατρική ως τρόπο ζωής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, έκανε δεκτό το αίτημα πατέρα (πάσχοντα από σοβαρό και ανίατο ψυχιατρικό νόσημα, με αναπηρία 80 %, που έχει ήδη προβεί, δύο (2) φορές, σε απόπειρα αυτοκτονίας, και φαντασιώνεται, μάλιστα, ανώμαλες σκέψεις), να έχει επικοινωνία με το ανήλικο θήλυ τέκνο του, εκτός γάμου, το οποίο είναι αυτιστικό και έχει πλήρη νοητική στέρηση, με αναπηρία 90 %.

Μάλιστα, η επικοινωνία του αυτή όριζε να είναι τρεις (3) φορές την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης διανυκτέρευσης, χωρίς την παρουσία της μητέρας, ή τρίτου συγγενικού της προσώπου.

Η εγκληματική αυτή απόφαση, όταν έγινε γνωστή στο Πρωτοδικείο Αθηνών, προκάλεσε ιδιαίτερα δυσμενείς εντυπώσεις για τον/την προαναφερόμενο/η δικαστικό λειτουργό, και απαγορεύτηκε η εκτελεστότητά της.

Τα παραπάνω, με πρόσθετες λεπτομέρειες, και με τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, θα τεθούν υπ'όψιν της Επιθεώρησης Δικαστών και Δικαστηρίων, διότι ένας/μια τέτοιος/α δικαστής, όχι μόνον πρέπει να τιμωρηθεί πειθαρχικά, αλλά πρέπει, αφού εξεταστεί προσηκόντως, να τεθεί εκτός δικαστικού σώματος.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό απέναντι στον Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών, κ. Σπυρίδωνα Γεωργουλέα, και την ευσυνείδητη και γενναία δικαστή, που ανακάλεσε την εκτρωματική απόφαση του/της πειθαρχικά ελεγκτέου/ας συναδέλφου της.
Θ.Υ.Π.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου