Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

0 Ξαναγύρισε στη Συρία και μας καλεί να ξυπνήσουμε! Δείτε το βίντεο

Ξαναγύρισε στη Συρία και μας καλεί να ξυπνήσουμε! Δείτε το βίντεο

 

  έφυγε από την πατρίδα του τη Συρία, επειδή έχασε τα πάντα εκεί και τον πίεσε η οικογένειά του να φύγει, μιλά για την έκπληξη που ένιωσε όταν διαπίστωσε, πως οι μέσα στους λεγόμενους καημένους μετανάστες, που υποτίθεται ότι φεύγουν για να γλυτώσουν από τους τζιχαντιστές οι περισσότεροι ήταν οι ίδιοι οι τζιχαντιστές, οι οποίοι βρίσκονται σε εντεταλμένη αποστολή.

Οι συνθήκες όπως ομολογεί, στην Ευρώπη, όπου μετατρέπουν τις εκκλησίες σε τζαμιά, είναι χειρότερες απ’ ότι ήταν στη Συρία. Ενώ ήρθε στην Ευρώπη για να είναι ελεύθερος, με πίκρα διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να πάει κόντρα στους μουσουλμάνους, που ήταν η πλειοψηφία. Οι άνθρωποι από τους οποίους έφυγε κυνηγημένος για να γλυτώσει, έδιναν τώρα στην Ευρώπη τις εντολές. Παρά το ότι  ενημέρωσε της αρχές της Αυστρίας, στην οποία κατοικούσε τότε, κανείς δεν πήρε σοβαρά τις καταγγελίες του και απογοητευμένος αποφάσισε να γυρίσει πίσω στη Συρία.
Δείτε τις σοβαρές καταγγελίες που κάνει και την προειδοποίηση σε όλους εμάς που δεχόμαστε αυτούς τους ανθρώπους μέσα στις χώρες μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου