Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

0 Άλλοι αιχμάλωτοι …και άλλοι σε δεξιώσεις…. Τι άλλο θα δούμε ;;;;; Α/ΓΕΕΘΑ –Α/ΓΕΣ- Α/ΓΕΝ προφανώς ούτε αυτό αντιληφτήκατε…..Άλλοι αιχμάλωτοι …και άλλοι σε δεξιώσεις…. Τι άλλο θα δούμε ;;;;; Α/ΓΕΕΘΑ –Α/ΓΕΣ-Α/ΓΕΝ  προφανώς ούτε αυτό αντιληφτήκατε…..  τα καλύτερα δημοσιεύματα έρχονται….Ενώ είχε πληγωθεί το Εθνικό μας γόητρο από την αιχμαλωσία των δύων στρατιωτικών από τους τούρκους, χωρίς να πέσει έστω μια μπαλωθιά….  …..κάποιοι δεν μπήκαν ούτε στον κόπο να ακυρώσουν τις εκδηλώσεις στην ΛΑΕΔ για κοπή βασιλόπιτας Στρατιωτικής Σχολής ….ΕΛΕΟΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

Εμείς απλά σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό και την ανακοινωση τους …τα συμπεράσματα δικά σας……….

Στην ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποφοίτων Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, παρέστη ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης ,το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, στη ΛΑΕΔ.

Στο χαιρετισμό του  ο Γ. Πατούλης, πρόεδρος  ΙΣΑ ,ΚΕΔΕ  και επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Αποφοίτων Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων , αναφέρθηκε  στις  Ένοπλες Δυνάμεις, για τις οποίες η χώρα μας είναι υπερήφανη.

«Στις δύσκολες συγκυρίες που περνάει η Ελλάδα ,οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν πυλώνα που εγγυάται την σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας. Οι απόφοιτοι της ΣΣΑΣ  αποτελούν άριστο επιστημονικό δυναμικό και επιτελούν το καθήκον τους υποστηρίζοντας τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας» ,τόνισε ο κ. Πατούλης.Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων Φ. Πατσουράκος, βράβευσαν τον αρχηγό της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων ,στο πρόσωπο του οποίου τίμησαν όλους τους μαθητές της Σχολής.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων πρώην και νυν αρχηγοί υγειονομικού , οικονομικού, δικαστικού και στρατολογικού των Ενόπλων Δυνάμεων και εν ενεργεία διευθυντές  στρατιωτικών νοσοκομείων .


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                          ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου