Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

0 ΕΛΕΟΣ!!!! ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ!!! O Μητροπολίτης Φιλίππων παρακολούθησε «λειτουργία» παπικών!! Δεν σέβονται ούτε τον Κοσμά τον Αιτωλο......

Απρόσμενη συνάντηση του Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Στεφάνου με τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Ιωάννη Σπιτέρη
"Τον Πάπα να Καταράσθε διότι αυτος είναι η αιτία του κακού" ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΦΝΘ αποδέχτηκε την πρόσκληση της Καθολικής «Εκκλησίας» Αγίου Παύλου της Καβάλας για να παρακολουθήσει την Αρχιερατική Λειτουργία για τη Σύναξη της Τεσσαρακοστής-Το «παρών» έδωσε και ο Θόδωρος Μαρκόπουλος.
Δεκτή έκανε την πρόσκληση της Καθολικής «Εκκλησίας» Αγίου Παύλου της Καβάλας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος να παραβρεθεί στην Αρχιερατική Λειτουργία για τη Σύναξη της Τεσσαρακοστής η οποία τελέστηκε το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στην εν λόγω Καθολική Εκκλησία (διαβάστε σχετικά με τη Λειτουργία εδώ).
Η Λειτουργία πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Καθολικού Αρχιεπισκόπου Κερκύρας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Τοποτηρητή του Αποστολικού Βικαριάτου Θεσσαλονίκης Σεβ. Ιωάννη Σπιτέρη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη ΦΝΘ, χωρίς να κρύψει τη χαρά του για την ανέλπιστη -για πολλούς- παρουσία του σε Λειτουργία Καθολικών, λέγοντας ότι ανταποκρίνεται πλήρως στο κήρυγμά του περί αγάπης, το οποίο προηγήθηκε της Λειτουργίας, ενώ η παρουσία του Μητροπολίτη Στεφάνου απέσπασε θετικά σχόλια, έως και… συγκίνηση από τους παρευρισκόμενους Καθολικούς, καθώς, αν μη τι άλλο, δεν είναι κάτι το συνηθισμένο Ορθόδοξος Ποιμενάρχης να παρίστατο σε Λειτουργία Καθολικών.
Το «παρών» στη Λειτουργία έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου