Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

0 Η Καναδή "ακτιβίστρια" Laura Southern μιλάει για την ανάρτηση αφισών που έγραφαν ότι ο 'Αλλάχ είναι ομοφυλόφιλος' αφού οι αρχές την κατηγόρησαν ότι διανέμει ρατσιστικό υλικό.

 Η Καναδή "ακτιβίστρια" Laura Southern μιλάει  για την ανάρτηση αφισών που έγραφαν ότι ο 'Αλλάχ είναι ομοφυλόφιλος' αφού οι αρχές την κατηγόρησαν ότι διανέμει ρατσιστικό υλικό.





Η Καναδή "ακτιβίστρια" Laura Southern μιλάει σε αυτό το βίντεο, μετά την απαγόρευση από το Ηνωμένο Βασίλειο για την ανάρτηση αφισών που έγραφαν ότι ο 'Αλλάχ είναι ομοφυλόφιλος' αφού οι αρχές την κατηγόρησαν ότι διανέμει ρατσιστικό υλικό.
Η ίδια λέει ότι το «κοινωνικό της πείραμα» πυροδοτήθηκε όταν είδε ένα άρθρο στο διαδίκτυο που έλεγε ότι «ο Ιησούς ήταν ομοφυλόφιλος». Ήταν μπερδεμένη για το λόγο ότι δεν υπήρξε μια έκρηξη οργής σε απάντηση στο άρθρο αυτό και έτσι ήθελε να δούμε τι αντίδραση θα είχε εάν αντί για τον Ιησού έγραφε για τον Αλλάχ στο διαδίκτυο ότι ήταν ομοφυλόφιλος.
Σε ένα *βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι της στο YouTube, λέει: "Αυτό υπογραμμίζει ένα μνημειώδες διπλό πρότυπο στις δυτικές κοινωνίες, γιατί είναι ρατσιστικό να πούμε ότι ο Αλλάχ ήταν ομοφυλόφιλος, αλλά δεν είναι ρατσιστικό να πούμε ότι ο Ιησούς είναι ομοφυλόφιλος;" Ήθελε συνεπώς η ακτιβίστρια να δει τι θα συνέβαινε εάν άρχιζε να αναρτά αφίσες γύρω από το Λούτον(Luton),στην Αγγλία λέγοντας ότι ο "Αλλάχ είναι γκέι" και ότι ο "Αλλάχ είναι trans".Λέει ότι ήταν ένα «κοινωνικό πείραμα».
Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στο Κοράνι για να ξέρετε ότι ο Αλλάχ είναι αρκετά σεβαστός στον μουσουλμανικό κόσμο, οπότε δεν είναι δύσκολο να υποθέσουμε ότι οι αφίσες δεν έγιναν καθόλου αποδεκτές και δημιούργησαν πρόβλημα.
Από την αστυνομία της είπαν ότι αυτό που έπραξε ήταν ένα αδίκημα δημόσιας τάξης και της είπαν να κατεβάσει τις αφίσες πριν ξεκινήσει μια «κατάσταση» όπου οι άνθρωποι «θα μπορούσαν να τραυματιστούν».Η αστυνομία την προειδοποίησε ότι αν δεν τις κατέβαζε, θα συλλαμβανόταν.Ενώ δεν συνελήφθη κατά τη διάρκεια του συμβάντος, κρατήθηκε στο σημείο διέλευσης των συνόρων στο Calais,δυνάμει του νόμου περί τρομοκρατίας.Εκεί στο Καλαί (Calais)της είπαν ότι της απαγορεύθηκε να εισέλθει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένας εκπρόσωπος του Γραφείου Home Office της Βρετανίας δήλωσε ότι η "Συνοριακή Δύναμη" (Border Force) έχει την εξουσία να αρνηθεί την είσοδο σε ένα άτομο, εάν θεωρηθεί ότι η παρουσία του στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν ευνοεί το δημόσιο συμφέρον.


*Πηγή:{https://www.youtube.com/watch?v=AxjH5hZYTbQ&feature=youtu.be}

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου