Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

0 Χρόνια πολλά Α/ΓΕΕΘΑ(ΒΑΓΓΕΛΗ)… Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (η σχολή σου) βραβεύτηκε από τους ΡΟΤΑΡΥ…!!!!!!Απο μικροί πλέον….. στις …Εσύ τι κάνεις;;….


Η ΡΟΤΑΡΥ βράβευσαν τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων......

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Π.Ν.  και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


Χρόνια πολλά Α/ΓΕΕΘΑ(ΒΑΓΓΕΛΗ)… Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (η σχολή σου) βραβεύτηκε από τους ΡΟΤΑΡΥ…!!!!!!Απο μικροί πλέον.. στις …Εσύ τι κάνεις;;….

Μα καλά και τεταρτοετής μαζί στην εκδήλωση …..Έλεος ….ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ….. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ……… ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ……ΕΔΩ ΠΟΤΕ;;;;;  ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ …ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ……ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ……

Σε μία πρωτοφανή, σε συμμετοχή και λαμπρότητα, πανηγυρική συνεστίαση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, ο Ροταριανός Όμιλος Πειραιάς - Ανατολή (Καστέλα), όπως κάθε χρόνο, τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Ειδικά εφέτος, ο Ροταριανός Όμιλος Καστέλας επέλεξε να αποδώσει ιδιαίτερη τιμή στο Πολεμικό μας Ναυτικό διότι, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Πρόεδρος του Ομίλου, γνωστή Δικηγόρος του Πειραιά, κ. Εβίτα Κουστένη, "Η πόλη μας είναι το πρώτο..
  Σε μία πρωτοφανή, σε συμμετοχή και λαμπρότητα, πανηγυρική συνεστίαση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, ο Ροταριανός Όμιλος Πειραιάς - Ανατολή (Καστέλα), όπως κάθε χρόνο, τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Ειδικά εφέτος, ο Ροταριανός Όμιλος Καστέλας επέλεξε να αποδώσει ιδιαίτερη τιμή στο Πολεμικό μας Ναυτικό διότι, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Πρόεδρος του Ομίλου, γνωστή Δικηγόρος του Πειραιά, κ. Εβίτα Κουστένη, «Η πόλη μας είναι το πρώτο λιμάνι και η ναυτική πρωτεύουσα της Ελλάδος και εμείς, οι ροταριανοί της Καστέλας, ζούμε και εργαζόμαστε στον Πειραιά και κουβαλάμε τη θάλασσα μέσα μας, είτε ασχολούμενοι με την επαγγελματική μας δραστηριότητα είτε έχοντας στην οικογένεια και στο φιλικό μας περίγυρο κάποιο ναυτικό. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μην αφιερώσουμε την πανηγυρική συνεστίαση του Ομίλο στο Πολεμικό μας Ναυτικό και στους ένδοξους αγώνες, που έδωσαν οι ηρωικοί έλληνες αξιωματικοί και απλοί ναύτες του για την ελευθερία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.»
Επίσημος προσκεκλημένος στη συνεστίαση του Ρ.Ο. Καστέλας ήταν ο Αντιναύαρχος ε.α. Π.Ν. Ξενοφών Μαυρογιάννης, μια εξέχουσα φυσιογνωμία της ελληνικής ναυτοσύνης, ο οποίος, στην ομιλία του με θέμα «Η δράση του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο», αναφέρθηκε σε, άγνωστα, για τους περισσότερους, ανδραγαθήματα του ελληνικού πολεμικού στόλου, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας στους παρισταμένους.
Όμως η πιο σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η τιμητική βράβευση, από το Ρ.Ο. Καστέλας, της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων για την πολύτιμη προσφορά της στην Πατρίδα και το Έθνος. Ως ελάχιστη έκφραση της ευγνωμοσύνης των ροταριανών της Καστέλας προς τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, το λίκνο των θαλασσομάχων, η Πρόεδρος του Ομίλου Εβίτα Κουστένη επέδωσε στο Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχο Π.Ν. Αλέξανδρο Θεοδοσίου τιμητική πλακέτα. Εκείνος, εξ ονόματος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ευχαρίστησε την Πρόεδρο για την τιμή αυτή, επισημαίνοντας, χαρακτηριστικά, ότι «το Πολεμικό μας Ναυτικό ουδέποτε υπέστειλε τις σημαίες» και, σε ανταπόδοση, δώρισε στον Όμιλο αναμνηστική πλάκα με την απεικόνιση της πρόσοψης του παλαιού, ιστορικού, κτιρίου της Σχολής.
Ιδιαίτερη λαμπρότητα στην εκδήλωση, προσέδωσε η παρουσία του Ναυάρχου ε.α. Π.Ν, τ. Υπουργού και Προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος Αλέξανδρου Παπαδόγκωνα, ο οποίος, καταχειροκροτούμενος, βραβεύθηκε με το μετάλλιο του Ρ.Ο. Καστέλας για τη συνολική προσφορά του .
Εκ μέρους της διοίκησης της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων παρευρέθησαν, εκτός από το Διοικητή της Σχολής και, ο Υποδιοικητής Αρχιπλοίαρχος κ. Κωνσταντίνος Καραγεώργης, η Προϊσταμένη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων Πλωτάρχης κ. Ευφροσύνη Μαντζάρα και ο Διευθυντής Διοικητικής Υποστήριξης Πλωτάρχης κ. Κυριάκος Βενιζέλος. Συγκινητική ήταν και η παρουσία αντιπροσωπείας τεταρτοετών Ναυτικών Δοκίμων, των κυριών Μ. Δημητρέση και Κ. Παπακωνσταντίνου και των κυρίων Ι. Μπελεγρή και Π. Βλαχόπουλου, που παραβρέθηκαν στη συνεστίαση, εκπροσωπώντας το ελπιδοφόρο μέλλον, τους αυριανούς ηγήτορες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού μας. Παρόντες στην εκδήλωση ήσαν και πολλοί ροταριανοί αξιωματούχοι. Μεταξύ αυτών, οι ροτ. Προδιοικητές Τάκης Παρλαβάντζας, Τζώνης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μαυρούλιας, Μάρη Δεληβοριά και Γιάννης Ηλιάκης, καθώς επίσης ο βοηθός Διοικητής ροτ. Γιώργος Μπακούρης του Ρ.Ο. Καστέλας και η τ. βοηθός Διοικητής Πόπη Δικαίου.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η αθρόα προσέλευση των καλεσμένων, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο κόσμος του Πειραιά ξέρει να εκτιμά και να αγκαλιάζει τις αξιόλογες και ποιοτικές εκδηλώσεις. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε τον πρώην Δήμαρχο Πόρου, τέως Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και νυν περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής κ. Σπυρίδωνα Σπυρίδωνα, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Πειραιά κ. Τάσο Κάρλε, τον τ. Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σπυράκη, το Δικηγόρο και μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Παναγιώτη Δέγλερη, το Δημοσιολόγο κ. Κίμωνα Αρέτα, τους αξιωματικούς ε.α. Στρατηγό Κων/νο Κονιστή, και τους Ναυάρχους Γεώργιο Μορατζή, Νικόλαο Αρτεμάκη, Βασίλειο Κυριαζή και Γεώργιο Κασμά, τον επίτιμο Αρχηγό του Λ.Σ. Ναύαρχο ε.α. Εμμανουήλ Πελοποννήσιο, τον Πλοίαρχο ε.α. Π.Ν. κ. Στέργιο Παπαδά, τους Πλοιάρχους του Ε.Ν. κ.κ. Πέτρο Αγραπίδη και Ιωάννη Αρμενάκη, τον τ. Έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Μιχάλη Φωτίου.
Δεν έλειψε και η παρουσία των εκπροσώπων του Τύπου, με πρώτο και καλύτερο τον  κ. Δημήτρη Ρίζο, ενώ παρευρέθησαν και οι εκπρόσωποι των Πειραϊκών Μέσων Ενημέρωσης Δημοσιογράφοι – Εκδότες κ.κ. Γιάννης Κανατσέλης, Σταύρος Καραμπερόπουλος, Μιχάλης Στάμου.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Ρ.Ο. Καστέλας για την πρωτοβουλία του να τιμήσει τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, το στολίδι της πόλεως του Πειραιά. Στη μίζερη εποχή που ζούμε, της κρίσης των αξιών και της απαξίωσης των θεσμών, έχουμε ανάγκη από τέτοιες κινήσεις, που εξυψώνουν το εθνικό φρόνημα και το ηθικό των Ελλήνων, που, δυστυχώς, κάποιοι άλλοι έχουν κουρελιάσει. Δημήτρης Κανδεράκης




ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ κ. Δέσποινα και καλές δουλειές στο PARADISE DIVING CENTER


ΓΕΙΑ ΣΟΥ Α/ΓΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΑΘΑ........

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου