Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

0 ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 : ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Θεωρούν δημοκρατικό το 20% να κυβερνάει το 80% και μάλιστα με λευκή επιταγή, κόβοντας και ράβοντας τις ζωές μας και μάλιστα με ατιμωρησία και με πλήρες κόστος δικό μας..

(Και κανένα από τα κόμματα... ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ... Ούτε τα αυτοαποκαλούμενα "αντιμνημονιακά", είτε αριστερόστροφα είτε δεξιόστροφα.... Φαίνεται πως η καρέκλα της εξουσίας είναι πολύ αναπαυτική.. Πήξαμε από λαοπλάνους πολιτικάντηδες και μεγάλα λόγια...) 

-----------------------------------
Για να μπορέσουμε να έχουμε πλήρη εικόνα του μηνύματος της κάλπης, έστω και με την de facto νοθεία που έχει συμβεί ( ξεκινώντας και μόνο με τον αριθμό των εκλογέων που αγγίζει τα 10.000.000 ! σε μία Χώρα μετά βίας πάνω από 10.000.000 ), θα πρέπει να παρακάμψουμε σε πρώτη φάση τον εκλογικό νόμο ο οποίος είναι ψηφοκάπηλος και σχεδιασμένος να εξασφαλίζει ολιγαρχίες και να εστιάσουμε στους πραγματικούς αριθμούς.


Εφ’ όσον δεν έχουμε δυνατότητα να ελέγξουμε την ορθότητα της καταμέτρησης που έκανε η singular αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσουμε τους πραγματικούς αριθμούς που παραθέτει. Είναι όμως θεμιτό, εφ’ όσον δεν έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη σε αυτά τα raw data (ακατέργαστα δεδομένα /στοιχεία) να υπολογίσουμε και ένα περιθώριο λάθους 5%, το οποίο μπορείτε να το κάνετε κατά βούληση έχοντας όμως υπ’ όψη ότι δεδομένων των συνθηκών και των πιέσεων δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί σφάλμα προς τα κάτω, αλλά μόνο προς τα πάνω και προς εύνοια των ποσοστών των κομμάτων.


Όμως, και έτσι είναι δραματικά τα αποτελέσματα και δείχνουν όχι μόνο την καταβαράθρωση του δικομματισμού όπως εστιάζουν σήμερα τα ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ. 

Ακόμα και τα κόμματα που παρουσιάζονται ως εξαιρέσεις σε αυτό (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞ.ΕΛΛ, Χ.Α.) ουσιαστικά δεν είναι και δεν παρουσιάζουν παρά μόνο μία υποτονική καταγραφή μίας συμπεριφοράς που θα έπρεπε να ήταν σε εντελώς άλλα επίπεδα εάν πραγματικά είχαν εξασφαλίσει την επικύρωση έστω και μέρους των Ελλήνων εκλογέων. 

Υπενθυμίζουμε ότι αυτά βάσει των δεδομένων που παρουσιάζει η singular χωρίς να μπορούμε να ελέγξουμε εάν έχει γίνει σωστό data entry ή έχουν ευνοηθεί κόμματα που θεωρούν ότι η Ελληνική κοινή γνώμη θα πιστέψει ότι έχουν δυνατότητα να φέρουν αυτά τα ποσοστά.


Συγκεκριμένα, αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών είναι η ΑΠΟΧΗ. Ανέρχεται στο 35% του εκλογικού σώματος ( πάντα σύμφωνα με singular ) στην οποία εάν προστεθούν τα Λευκά / Άκυρα έχουμε 36,5%. Εάν δε προσθέσουμε και τις 346.207 ψήφους σε μικρά κόμματα που δεν είχαν προγνωστικά να πιάσουν το 3% (η λεγόμενη ψήφος διαμαρτυρίας) φτάνουμε στο 40% του εκλογικού σώματος. 

Πρόκειται δηλαδή για ποσοστό κόμματος εξουσίας και αποτελεί το σαφέστατο μήνυμα ότι ουδείς από τους επίδοξους ηγεμονίσκους που κατεβαίνουν σε εκλογές σίγουρης νοθείας με αντισυνταγματική κυβέρνηση πείθει ή λαβαίνει επικύρωση για να κυβερνήσει.


Επίσης, είναι και απόδειξη ότι η δήθεν δημοκρατία μας διέπεται από έναν εκλογικό νόμο που βγάζει ολιγαρχίες εις βάρος της εκπροσώπησης των υπολοίπων μειοψηφιών, ακυρώνοντας την πολιτική στάση Πολιτών /εκλογέων η οποία δεν εξυπηρετεί την ενίσχυση κομμάτων συγκεκριμένων συστεμικών μειοψηφιών η ψήφος /επιλογή τους, αντί να εξασφαλίζει την εκπροσώπηση όλων των μειοψηφιών.


Φτάνοντας δε να προσθέσουμε και το ποσοστό των οριακών κομμάτων (αυτά που θα μπορούσαν να πιάσουν το 3% αλλά δεν το κατόρθωσαν) το ποσοστό των Πολιτών που δεν εκπροσωπούνται στην Βουλή, και άρα φιμώνονται και χάνουν το Δικαίωμα τους της εκπροσώπησης σε μία δήθεν Δημοκρατία, ανέρχεται στο τρομερό 48,5%.


Δηλαδή, το μισό περίπου του εκλογικού σώματος δεν εκπροσωπείται στην Βουλή ! και αυτό επειδή δεν θέλησε να ψηφίσει με τρόπο που να ενισχύει μία ολιγαρχική Βουλή αλλά επιθύμησε είτε πλουραλισμό (δηλαδή μικρά κόμματα) είτε πατόκορφη αλλαγή τουλάχιστον των διαθεσίμων πολιτικών επιλογών (δηλαδή, άκυρα, λευκά, αποχή).


Και αυτά υπολογίζοντας τα ποσοστά επί του συνόλου του εκλογικού σώματος, διότι εάν τα υπολογίζαμε με τα μαγειρέματα του εκλογικού νόμου που φουσκώνει όλα τα ποσοστά θα είχαμε ποσοστό της τάξεως του 60% !


Όμως στην στατιστική όταν θέλεις να δεις μία πραγματική εικόνα δεν υπολογίζεις τις διάφορες συμπεριφορές του συνόλου σου με διαφορετική βάση ώστε να βγάλεις πλασματικά ποσοστά που να σε συμφέρουν αλλά χρησιμοποιείς την ίδια βάση για να υπολογίσεις τα ποσοστά όλων των συμπεριφορών ώστε να μην είναι στρεβλωμένη η εικόνα. Αλλιώς, απλώς ψεύδεσαι με αριθμούς.


Για να δούμε λοιπόν την πραγματική εικόνα, υπολογίζοντας όλες τις εκλογικές συμπεριφορές με την ίδια βάση, δηλαδή επί του πραγματικού αριθμού που η singular παρουσιάζει ότι είναι ο αριθμός του εκλογικού σώματος (δηλαδή τα 9.917.586 = 100%) :


Ψηφίσαντες : 65 %
Αποχή : 35 %
-----------------------------------------
Σύνολο 100 %


ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ :


Αποχή : 35 %
Λευκά – Άκυρα : 1,5 %
Ν.Δ. : 11,98 %
ΣΥΡΙΖΑ : 10,65 %
ΠΑΣΟΚ : 8,37 %
ΑΝΕΞΕΛΛ: 6,7 %
ΚΚΕ : 5,38 %
ΧΡ.Α.: 4,43 %
ΔΗΜ.ΑΡ.: 3,88 %

Οριακά κόμματα : 8,5 % (ΛΑ.Ο.Σ., Οικ.,ΔΗΣΥ, κλπ)
Λοιπά κόμματα : 3,5 %


Δηλαδή, αυτή την στιγμή αξιούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα με εντολή από το περίπου 12% των εκλογέων και λίγο πολύ άλλο 10%.

Δηλαδή, θεωρούν δημοκρατικό το 20% να κυβερνάει το 80% και μάλιστα με λευκή επιταγή, κόβοντας και ράβοντας τις ζωές μας και μάλιστα με ατιμωρησία και με πλήρες κόστος δικό μας.


Αυτό που έδειξαν αυτές οι εκλογές λοιπόν, πέραν του πλήρους μαυρίσματος που έφαγαν όλα τα κόμματα αφού οι μόνοι που τα ψήφισαν ήταν τα κομματόσκυλα τους και η νοθεία, είναι ότι ο εκλογικός νόμος που το επιτρέπει αυτό είναι άκρως αντισυνταγματικός και υποσκάπτον το Δημοκρατικό Πολίτευμα της Ελλάδας, 

και άρα θα πρέπει αφ’ ενός να καταργηθεί πάραυτα ως άκυρος και καταχρηστικός και αφ’ ετέρου να παραπεμφθούν τόσο οι συντάκτες του (Παυλόπουλος και επιτελείο του) όσο και όλοι όσοι τον υπερψήφισαν ενώ για συνεργία όλοι όσοι τον ανέχθηκαν.

Πηγή: humansupport.gr
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου