Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

1 Καζάκη, γιατί τώρα…???


Άκουσον άκουσον.. το Ε.ΠΑ.Μ., προεκλογικά, λίγο πριν ανοίξουν οι Κάλπες, έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:"Ανακοίνωση: Χρεοκρατία και κάρτα του πολίτη". (Ίσως να ακολούθησε κι αυτός τη λαική παροιμία, "φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι..")

Η στάση τους αυτή, μας προβληματίζει, λόγω του ότι δεν αναφέραν το παραμικρό, όλο αυτό το διάστημα που έκανε την εμφάνισή του το Ε.ΠΑ.Μ. ως κόμμα, για το θέμα της Κάρτας του Πολίτη.

Ενώ τώρα, γιατί?? Μήπως (κατά την γνώμη μας), προετοιμάζουν το έδαφος να καπελώσουν κάθε κίνημα που αφορά την Κάρτα του πολίτη και την αντίσταση στην Παγκόσμια Ηλεκτρονική σκλαβιά??

Επίσης να σημειώσουμε ότι στην ομιλία του Καζάκη στο Περιστέρι, που οι Έλληνες Youtubers είχαν μοιράσει έντυπα εναντίον της Κάρτας του Πολίτη, είχαν κυνηγηθεί από μέλη του Ε.ΠΑ.Μ..

Δείτε στην σχετική ανάρτηση: Τρομοκρατία Ναι ή Όχι; Καλούμε να μας απαντήσει ο κ. Καζάκης.

Κατά άλλα η ανακοίωνση του Ε.ΠΑ.Μ. για την Κάρτα του Πολίτη, τα λέει πολύ σωστά. Θα είναι η μητερα των μάχων, που θα καλέστουμε να δώσουμε σε λίγο καιρό???

Κύριοι, 4 συγκεντρώσεις γίνανε, δε συμμετείχατε σε καμία.. γιατί???

Στην κατοχή, οι Γερμανοί διόριζαν κυβερνήσεις και ο λαός τους φώναζε δοσίλογους… Τώρα που έχει παραχωρηθεί η Εθνική μας κυριαρχία βάσει των μνημονίων, όλοι αυτοί που μας ζητούν την ψήφο μας για να γίνουν έμμισθοι υπάλληλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, πως θα πρέπει να τους φωνάζουμε…???  «Εθνική Αντίσταση»

ΝΑΙ στη Δημοκρατία, ΟΧΙ στην Κομματοκρατία!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΟΧΙ στη Νέα Τάξη Πραγμάτων!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!

Έλληνες Youtubers

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 


  • "Δελτίο Τύπου Ε.ΠΑ.Μ. - Ανακοίνωση: Χρεοκρατία και κάρτα του πολίτη
Το καθεστώς της χρεοκρατίας και των μνημονίων, δηλαδή οι εδώ υπηρέτες της παγκόσμιας ελίτ των τοκογλύφων αποβλέπει στην ονομαζόμενη «Κάρτα του πολίτη» για την παγίωση της κατοχής και της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού.

Μας λένε προσχηματικά ότι με αυτήν θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου, θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, εκλογικό αριθμός, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα διέλευσης διοδίων, κάρτα δημότη, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία (ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελος), ώστε ο πολίτης να εξυπηρετείται παντού και «χωρίς γραφειοκρατία». Επίσης στο μέλλον σχεδιάζεται να ενταχθεί και η ηλεκτρονική «υπογραφή» των πολιτών.
 

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, εάν το μαύρο μέτωπο των μνημονιακών δυνάμεων πάρει αυτοδυναμία, στόχος είναι να ψηφιστεί μέσα στο καλοκαίρι και η «έξυπνη κάρτα» και να ενεργοποιηθεί. Είναι ολοφάνερο ότι θα πρόκειται για μια υπερκάρτα η οποία θα αντικαταστήσει όλες τις κάρτες, τα βιβλιάρια, τα διαβατήρια και τις αστυνομικές ταυτότητες λίαν συντόμως. Το τελικό όνομά της θα είναι «ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη».

Αυτή η κάρτα του πολίτη είναι ακριβώς η ολοκλήρωση των υποδομών της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης».

Η αποθέωση των δομών της αιχμαλωσίας και υποδούλωσης των λαών στους εκμεταλλευτές επικυρίαρχους.

Φυσικά η ευρύτατη και παγκόσμια χρήση αυτού του όρου, αποτελεί έναν ευφημισμό και μια μάσκα αφού στην ουσία πρόκειται για ηλεκτρονική δικτατορία και παγκόσμια ηλεκτρονική τυραννία. Ο στόχος είναι η ελαχιστοποίηση των λαϊκών ελευθεριών, ο έλεγχος των συνειδήσεων και η απονέκρωση των ατομικών και κοινωνικών αντιδράσεων.

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ -  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ "

πηγή - ανακοίνωση.1 σχόλια:

Evangelos Mourelatos είπε...

Ο Καζάκης είναι Μασώνος, Νεοταξίτης και φιλοξενεί στο ΕΠΑΜ Σατανιστές.

http://unconventionalnews.eu/poltiki/287-pagans-ierodiakonos-kazakis.html

http://unconventionalnews.eu/thriskeia/337-kazakis-golden-dawn-satanists.html

Δημοσίευση σχολίου