Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

8 Τρομοκρατία Ναι ή Όχι; Καλούμε να μας απαντήσει ο κ. Καζάκης.

Καλούμε τον κύριο Καζάκη να μας απαντήσει στο παρακάτω e-mail:

Για την ιστορία ότι εμείς απλά μοιράσαμε τα παρακάτω έντυπα και επι της ευκαίριας, θέλουμε μια ξεκάθαρη δήλωση του κυρίου Καζάκη, εαν είναι εναντία στην παγκόσμια διακυβέρνηση - φοροκάρτα - κάρτα του πολίτη; 
Ναι ή Όχι;
Περιμένουμε την απάντηση του.

8 σχόλια:

johngarfall είπε...

Που την είδες την τρομοκρατία που εμείς δεν είδαμε?
αυτονόητο είναι οτι σε ένα χώρο που γίνεται μια πολιτική ομιλία δεν είναι και ότι το καλλίτερο να μοιράζεις δικά εντυπα,χωρίς καν να ερωτήσεις τους διοργανωτές αυτής της ομιλίας.
Αν ακούσεις την ομιλία του Καζάκη θα διαπιστώσεις πως αφορίζει την φοροκάρτα και τι λέει για τους λαθρο.Οπότε πολύ φασαρία για το τίποτα.
Οκοινός εχθρός μας είναι η κατοχική κυβέρνηση και ο στόχος μας κοινός να την γκρεμίσουμε πριν αφανίσει τον τόπο.
Αυτά για χαρά σου και καλή δύναμη

socratesnios είπε...

Ο ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! Ο ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟ !
Ο ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΤΙΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ !

ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΟΤΙΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ !!!!!!!

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΥΠΑΚΟΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !

asimpiestos είπε...

Φιλαράκο,μας έδειξες τη Δημοκρατία σας.
Γνωρίζεις εσύ και όσος κόσμος παρευρεθηκε.Ότι δεν μπήκαμε στο χώρο της εκδήλωσης,απλά μοιράζαμε, στο πεζοδρόμιο.Απο ποτε απαγορεύεται η διακίνηση ελεύθερων ιδέων??Δυστυχώς με το e-mail σας, μας υπενθυμήσατε τους γνωστούς κομματικούς μηχανισμούς,που μάλλον με τον ίδιο τρόπο κινήστε.Με τη λογική τη δικιά σας,κακώς μοιράζουμε έντυπα στη πλατεία του Συντάγματος, όταν σε αυτήν είναι οι Αγανακτισμένοι, στο μετρό,στα διόδια ή έξω από τις Εκκλησίες που άμεσα οι ιερείς με τη στάση τους συμφωνούν με την έκδοση της κάρτας. Σας αρέσει ή δε σας αρέσει,σε σας η και σε οποίονδηποτε άλλον,θα συνεχίσουμε την ενημέρωση του Ελληνικού Λαού για το μεγάλο "ΟΧΙ"!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ-ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και στα δεινά που επιφερουν.

johngarfall είπε...

Συνεχίζεις και επιμένεις.Ηλθες στον προαυλιο χώρο του ΚΥΒΕ όπου είχαν μαζευτεί συμπολίτες μας να ακούσουν τον ΚΑΖΑΚΗ που δεν έκαναν τον περίπατο τους ουτε πέρναγαν τυχαία από εκεί αλλά επαναλαμβάνω ήλθαν να ακούσουν τον Καζάκη δεν χώρεσαν μέσα και εμειναν εξω και έρχεσαι εσύ να δώσεις τα δικά σου χαρτιά σε αυτό τον συγκεκριμένο χώρο.Εγώ προσωπικά απο εγωισμό και μόνο δεν θα τόκανα με τίποτε.
Λοιπόν αν θες να βοηθήσεις να διώξουμε την Μαφία που μας έχει κάτσει στο σβέρκο έλα στο Ε.ΠΑ.Μ
υπάρχει χώρος για όλους Αριστερούς Δεξιούς χριστιανους και άθεους και για όλους που θέλουν την Ελλαδα ελέυθερη,δεν περισσεύει κανείς.Για σου

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ένα θέλω να πω που με πείραξε πολύ τα παιδιά μοίραζαν έντυπα στον χώρο σας, εντάξει, αλλά ήταν απαράδεκτο να μαζεύετε τα έντυπα μέσα από τα χέρια μας! Εγώ προσωπικά έχασα πάσα ιδέα...
Ευχαριστώ, θα έπρεπε να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Ἕνας ἁμαρτοποιός είπε...

Κατὰ τὴν πρώτην ἐθνοσυνέλευσιν τῶν Ἑλλήνων Ἕλλην θεωρεῖται ὁ αὐτόχθων καὶ Χριστιανὸς Ὀρθόδοξος. Λοιπὸν, ὅσοι στὴν Ἑλλάδα ψάχνουν λύσεις καὶ σωτῆρες γιὰ τὰ προβλήματά τους σὲ.... μπαγκλαντεσιανοὺς Μουσουλμάνους Νεοέλληνες, σὲ Ἀθέους ἀριστεροὺς Νεοέλληνες, σὲ Πασόκους καὶ Νεοδημοκράτες Μασώνους, σὲ τουρκαλβανοὺς Μεμέτηδες Νεοέλληνες, σὲ οἰκολόγους διεθνιστὲς Νεοέλληνες, καὶ γενικὰ, σὲ ὅλους τοὺς....Νεοέλληνες, καὶ ὄχι σὲ Ἕλληνες, νομίζω πὼς τσάμπα ψάχνουν.

DjBasile είπε...

Δεν χρειάζονται εκατέρωθεν κορώνες. Οι καιροί είναι δύσκολοι και χρειαζόμαστε όλοι. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι βοηθάει στην αφύπνιση του λαού, όπως κρίνει και μπορεί.

Πήγα να ακούσω τον Καζάκη, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα, δεν κατάφερα να μπω, ενημερώθηκα πως η ομιλία του θα ανέβει στο ίντερνετ, πήρα ενημερωτικά φυλλάδια από το ΕΠΑΜ και βγαίνοντας πήρα και το εν λόγω έντυπο. Δεν ένοιωσα επ'ουδενί ότι το δεύτερο έντυπο υπονόμευε την ομιλία και δεν καταλαβαίνω πώς βγήκε ένα τέτοιο συμπέρασμα!

Με το να γίνονται ευτράπελα μεταξύ μας, κακό κάνουμε στους εαυτούς μας και στη χώρα μας.

Evangelos Mourelatos είπε...

Γαρυφαλάκη μαγκιά, τραμπουκισμό και ξύλο στο Περιστέρι ή στο Ρουφ εσύ και οι δικοί σου οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ του ΕΠΑΜ, οι Ιεροδιάκονος και ΣΙΑ μην τολμήσετε και ξαναπουλήσετε.
Οι youtubers δεν ξέρουν τι καθίκια Σατανιστές έχετε εκεί μέσα και ΠΟΙΟΙ πραγματικά είστε.

Στα δικά μας τα μέρη θα έρχεστε με ΣΕΒΑΣΜΟ.
Και στις Εκκλησίες μας το βρώμικο το πόδι σας εν ώρα Θείας Λειτουργίας δεν θα το πατάτε Σατανιστές.
Γκέκε?

Δημοσίευση σχολίου