Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

0 Εκδήλωση για τις γερμανικές πολεμικές οφειλές με σύνθημα "Δεν χρωστάμε, μας χρωστάνε"!


Εκδήλωση -ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Οι γερμανικές πολεμικές οφειλές διέξοδος στην ελληνική κρίση;" πραγματοποιείται στο θέατρο ΒΕΑΚΗ (Στουρνάρη 32 και Πατησίων, Πολυτεχνείο), τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και ώρα 18.00, με κεντρικό σύνθημα "Δεν χρωστάμε, μας χρωστάνε" και με αιχμή του δόρατος την πλήρη αποτυχία της πολιτικής που εφαρμόζουν επί σειρά ετών οι ελληνικές κυβερνήσεις, δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο εξάρτησης, ύφεσης, υπερχρέωσης και αντιλαϊκών μέτρων. Αποκορύφωμα αυτής της πρακτικής αποτελεί σαφώς η παρούσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ: εκπρόσωπος της ξενοδουλείας και εκτελεστής της Τρόικας!

Όπως αναφέρουν -μεταξύ άλλων- οι διοργανωτές της εκδήλωσης στο κείμενο της πρόσκλησης:

"Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, το ύψος των πολεμικών οφειλών της Γερμανίας στην Ελλάδα (κατοχικό δάνειο, πολεμικές επανορθώσεις) είναι τουλάχιστον εκατόν εξήντα δύο (162) δισ. ευρώ, άτοκα! Συμψηφιζόμενο λογιστικά με το τρέχον (ανεπιβεβαίωτο) δημοσιονομικό χρέος, ανακουφίζει την οικονομία μας και εκτονώνει σταθεροποιητικά τη δημοσιονομική κρίση στην ευρωζώνη, ενώ η ένταξή του στον προϋπολογισμό της Γερμανίας γίνεται εύκολα ανεκτή, σε κατανομή 30-40 ετών".

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι: Λευτέρης Βερυβάκης, Στέφανος Ληναίος, Γιώργος Καραμπελιάς, ενώ θα παρέμβουν οι: Π. Γεννηματάς, Θ. Δάλμαρης, Γ. Καισάριος, Γ. Κόκκας, Π. Κρητικός, Ι. Μαύρος, Μ. Μηλιαράκης, Ν. Μπινιάρης, Σ. Σμυρλής.


Πηγή defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου