Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

0 Οι 2 όψεις του νομίσματος (νέα τάξη πραγμάτων)


Κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις αλλά δεν έχει σημασία το τη μας δείχνει η κάθε όψη αλλά το χέρι που κρατεί το κέρμα και πλευρίζει την όψη εκεί που θέλει πάντα. Το έχουμε πει από εδώ μέσα αλλά θα το πούμε για μια ακόμα 1000 φορά  η νέα τάξη πραγμάτων έχει πολλά πόδια αυτό που βιώσαμε σήμεραόλοι με το Πάμε και τους κουκουλοφόρους  είναι η προσπάθεια διχασμού και αποσταθεροποίησης του κοινωνικού ιστού από την ενότητα. Θα προσπαθήσουν να χτισθούν μια νέα κοινωνία  που θα είναι αναγκαίο να χτιστή από τις στάχτες της καταστροφής και του χάους που θα προξενήσουν τα επόμενα χρόνια.

Αυτό θα το πετυχουν, όπως πάντα, εφαρμόζοντας τις δυο σημαντικότερες τακτικές τους το ''Διαιρεί και Βασίλευε'' και τη ''Διείσδυση'' που πάντα συνδυάζουν για να έχουν στο τέλος το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, την προσχεδιασμένη χεγκελιανη διαλεκτική.
Δηλ βρίσκουν αυθόρμητες συγκρούσεις ομάδων και ιδεολογιών και διεισδύοντας μέχρι να λάβουν ηγετικές θέσεις τις διαμορφώνουν σε δυο κυρίαρχα αντίπαλα δόγματα με στόχο την καθολική σύγκρουση και αμφιταλάντευση όλου του πληθυσμού ανάμεσα στις δυο θέσεις που θα οδηγήσουν στην προκατασκευασμένη σύνθεση τους, ως επιθυμητή από όλους λύση.

Κλείνοντας θα υπενθυμίσω κάτι σε όλους του δήθεν επαναστάτες της κουκούλας

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου. Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν κυκλοφορούν με κουκούλες, για έναν επιπλέον λόγο: Γιατί τον καιρό της επανάστασης ο λαός θα πρέπει να αναγνωρίζει στα πρόσωπα των επαναστατών την πρωτοπορία του. Ο λαός δε θεωρεί τιμή του να συναναστρέφεται με κουκουλοφόρους

        Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου