Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

0 ΗΠΑ: Απέλυσαν καθηγήτρια μόλις είπε για «σιωνιστές Εβραίους» που «διοικούν τις τράπεζες» και πρέπει «να φύγουν από αυτό το κράτος»


Η Patricia McAllister, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Λος Άντζελες έκανε μπροστά στην κάμερα την εξής «αντισημιτική δήλωση», ενώ ήταν στη διαμαρτυρία ‘Occupy Los Angeles’:
"Λέγομαι Patricia McAllister, εκπροσωπώ τον εαυτό μου εδώ, αλλά εργάζομαι για την Los Angeles Unified School District. Νομίζω ότι οι σιωνιστές Εβραίοι που διοικούν αυτές τις μεγάλες τράπεζες και την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (FED)- η οποία δεν διοικείται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση - πρέπει να φύγουν έξω από αυτή τη χώρα».
Όπως αποκαλύπτει το Zombie online, η McAllister έχασε τη δουλειά της:

Δασκάλα από το L.A. χάνει τη δουλειά εξαιτίας των αντισημιτικών σχόλιων που έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης.
Σε μια ανακοίνωση την Τρίτη, ο John Deasy έφορος σχολείων της περιοχής, καταδίκασε τις παρατηρήσεις που έγιναν από τη Patricia McAllister κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την περασμένη εβδομάδα.
Σε μια συνέντευξή της στις 12 Οκτωβρίου, για την Reason.com στη διαμαρτυρία του Λος Άντζελες, η McAllister είπε «οι σιωνιστές Εβραίοι και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ πρέπει να φύγουν από αυτή τη χώρα».
Ο Deasy λέει ότι αν και η ελευθερία του λόγου είναι ένα προστατευόμενο δικαίωμα για τους δημόσιους υπαλλήλους, η LAUSD (περιφέρεια σχολείων του Λος Άντζελες) δεν μπορεί να δώσει το καλό παράδειγμα στους μαθητές, ενώ ανέχεται ασεβή, μη ανεκτική ή μεροληπτική συμπεριφορά.



Πηγή: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου