Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

0 Η Κατάληψη της Wall Street είναι COINTELPRO (ψεύτικη αντίδραση)

 COINTELPRO ήταν το ακρωνύμιο του προγράμματος του FBI με την ονομασία «Counter Intelligence Program».
Το COINTELPRO όχι μόνο διείσδυσε στις εγχώριες αντιπολεμικές ομάδες και ομάδες διαμαρτυρίας για τα αστικά δικαιώματα, αλλά και τις δημιούργησε. Μέχρι το 1968, οι μεγαλύτερες και πιο καθοριστικές ομάδες «αντικουλτούρας» ήταν εντελώς ελεγχόμενες από το FBI και τη CIA.

Στην πραγματικότητα, οι κορυφαίες μορφές του αγώνα «κατά του κατεστημένου» στα τέλη του '60 και αρχές του '70, αποκαλύφθηκε χρόνια αργότερα ότι ήταν διπλοί πράκτορες για τη CIA.



Ο υποστηρικτής του LSD, Harvard Dr. Timothy, το ‘είδωλο’ του Φεμινιστικού κινήματος και εκδότρια του περιοδικού MS, Gloria Steinem - η οποία εξακολουθεί να υφίσταται σήμερα ως είδωλο του φεμινισμού.


 
COINTELPRO SDS LOGO του 1969
Η κατάληψη της Γουόλ Στριτ και το κίνημα ‘OCCUPY TOGETHER’ είναι το έργο των Σέρβων διοργανωτών συμβατικών επαναστάσεων του Κέντρου Εφαρμοσμένης μη Βίαιης Δράσης και Στρατηγικών (CENTER FOR APPLIED NONVIOLENT ACTION AND STRATEGIES ή εν συντομία CANVAS) στο Βελιγράδι και της διοργανώτριας επιχειρησιακής οργάνωσής της "OPTOR!"
Επομένως, μην το πιστεύετε, όταν το ABC λέει "Όλοι και κανένας δεν είναι υπεύθυνος για ...." ή τις υποδείξεις της Guardian, «φήμες επιμένουν ότι η ομάδα "Anonymous"είναι πίσω από το κίνημα ‘Occupy Together Movement’».

 


Η ιστορία πάει πίσω στο 1998 όταν μερικοί φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, που ήταν δυσαρεστημένοι με το απολυταρχικό καθεστώς του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς αποφάσισαν ότι θα ήταν διασκεδαστικό να ανατραπεί η κυβέρνηση της Σερβίας. Ο πιο έξυπνος από όλους, ο Ιβάν Μάροβιτς, φέρεται να ονειρεύτηκε μία στρατηγική και πήγαν να εργαστούν διοργανώνοντας διαμαρτυρίες, ως OTPOR! που σημαίνει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! στην αγγλική γλώσσα.
Η ομάδα βοηθήθηκε από το γεγονός ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ άρχισαν να βομβαρδίζουν αλύπητα τη Σερβία το 1999, επιταχύνοντας την πτώση του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς μέχρι το 2000.





 


Δυτικά μέσα ενημέρωσης υποδέχτηκαν με θριαμβευτικά σχόλια τον Μάροβιτς και την OTPOR! ως ιδιοφυΐες της νέας εποχής, αλλά αργότερα μαθεύτηκε ότι η στρατηγική του και το πρόγραμμα του Ιβάν Μάροβιτς προήλθαν από ένα εγχειρίδιο ανατροπής ενός think tank της Βοστώνης των ΗΠΑ, με τίτλο «Από τη δικτατορία στη δημοκρατία», από έναν καθηγητή του Χάρβαρντ με το όνομα Gene Sharp.
Εκατοντάδες αντίγραφα του εγχειριδίου της Βοστώνης δόθηκαν στη σερβική γλώσσα από τον Ίδρυμα Άλμπερτ Αϊνστάιν - «μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ειδικεύεται στη μελέτη μεθόδων μη βίαιης αντίστασης στις συγκρούσεις».
Ένα ντοκιμαντέρ του καθηγητή Sharp για την παγκόσμια επιρροή στην εξαγωγή επαναστάσεων, "Πώς να ξεκινήσετε μια επανάσταση" κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2011. Κέρδισε βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βοστώνης και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Raindance του Λονδίνου στις 2 Οκτωβρίου 2011.
Αποκτώντας τεράστια προβολή στα media που διαφήμιζαν ότι η OTPOR! είχε ανατρέψει το μεγάλο κακό καθεστώς της Σερβίας, ο Ιβάν Μάροβιτς και η μπάντα του των εύθυμων φαρσέρ, ίδρυσε το Κέντρο Εφαρμοσμένης μη Βίαιης Δράσης και Στρατηγικών [CANVAS]. Η οργάνωση έχει ένα κτίριο γραφείων στο κέντρο του Βελιγραδίου, το οποίο σχεδιάζει επαναστάσεις και εκπαιδεύει τους διοργανωτές σε ανατρεπτικές στρατηγικές και τακτικές για χρήματα. Το γραφείο του Βελιγραδίου έχει το παρατσούκλι «Επανάσταση του Πανεπιστημίου». foreignpolicy.com



 


Για μισό λεπτό. Αυτή είναι η ιστορία σήμερα στο Διαδίκτυο, αλλά παραλείπει την ίδια επιχείρηση με τις χρωματιστές και λουλουδιαστές επαναστάσεις από την εποχή της Τσεχοσλοβακίας το 1989. Η βελούδινη επανάσταση. Η ιστορία του Ράδιο Πράγα: archiv.radio.cz
Αυτό που ακούστηκε στους δρόμους της Πράγας ήταν ότι υπήρχε συμμετοχή της KGB στο να ξεκινήσει, και γνωρίζουμε πως υπήρχε υποστήριξη της CIA και Δυτική χρηματοδότηση, επίσης. Αυτό μπορεί να είναι μια σημαντική υπόθεση από μόνη της, και η ιστορία των «επαναστάσεων του λαού», δεν πρέπει να αφήνεται να περνάει μέσα από τις ρωγμές των mainstream μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η OTPOR παρουσιάζεται ως η γένεση της «δύναμης του λαού», αλλά ήταν το μωρό του 1998. Τα νέα σήμερα γράφονται προσεκτικά για ένα ακροατήριο που γεννήθηκε μετά το 1987, προφανώς.
Η C.A.N.V.A.S. ακόμα και στην αγορά έχει βγάλει ένα παιχνίδι για τον υπολογιστή που διδάσκει όλες τις ηλικίες «πώς να ξεκινήσετε τη δική σας επανάσταση που ονομάζεται «Λαϊκή Εξουσία». Ο Μάροβιτς δήλωσε με ειλικρίνεια σε μια συνέντευξή του σε ντοκιμαντέρ ότι το παιχνίδι χρηματοδοτήθηκε από έναν από τους αρχικούς υποστηρικτές της Otpor! Σε μια προηγούμενη έκδοση του το παιχνίδι ονομαζόταν «Μια Δύναμη πιο Ισχυρή»(‘A Force More Powerful’).



 


Ο Μάροβιτς (φωτο) δήλωσε ότι μπορεί να εκπαιδεύσει προσωπικά μόνο 150 ανατρεπτικούς κάθε χρόνο, το παιχνίδι όμως φτάνει σε δεκάδες χιλιάδες στη τιμή των δέκα δολαρίων εάν το κατεβάσετε. Έχω επανεξετάσει το παιχνίδι και έχω πιστοποιήσει ότι είναι μια εξαιρετικά λεπτομερής προσομοίωση για το πώς είναι οργανωμένες αυτές οι εξαγώγιμες επαναστάσεις, πλήρεις, με αντιδράσεις «κατεστημένου».
Οι αποκαλούμενες «αυθόρμητες», «επαναστάσεις του Twitter» στη Μέση Ανατολή, τον Φεβρουάριο. Ποιος νομίζετε ότι οργάνωσε τους άνεργους, αγράμματους, θυμωμένους νέους της Μέσης Ανατολής που είναι τα τάγματα εφόδου αυτών των επαναστάσεων; Το Ίδρυμα Carnegie λέει τα πιο θαυμάσια πράγματα για αυτούς.


 


Όλοι έχουν το ίδιο λογότυπο γροθιά. -carnegiecouncil.org



 


Σχ. ΚΟ: «Η επανάσταση στην Αίγυπτο ίσως φάνηκε αυθόρμητη. Ήταν σαν όλος ο κόσμος να βγήκε στον δρόμο. Οι πετυχημένες επαναστάσεις, ωστόσο, έχουν πίσω τους μήνες ή και χρόνια προετοιμασίας», λέει ο Srdja Popovic, ιδρυτικό μέλος της OTPOR. Το καλοκαίρι του 2009, ο εικοσάχρονος Αιγύπτιος blogger Μοχάμεντ Αντέλ, εμπνευστής του κινήματος της 6ης Απριλίου μαζί με 4 ακόμα μέλη, επισκέφτηκε την οργάνωση OTPOR στη Σερβία. Η οργάνωση OTPOR με σύμβολο τη λευκή γροθιά που θυμίζει τριαντάφυλλο, έχει εκπαιδεύσει ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο που μάχονται ενάντια στα δικτατορικά καθεστώτα. Οι ειρηνικές μέθοδοι της OTPOR λειτουργούν ως όπλα: από την «επανάσταση των ρόδων» στη Γεωργία, στην «επανάσταση της τουλίπας» στο Κιργιζιστάν, στον Λίβανο (2006), τις Μαλδίβες (2008) και πρόσφατα στην επανάσταση σε Τυνησία και Αίγυπτο.
Ας είμαστε ειλικρινείς. Η C.A.N.V.A.S. είναι μια κερδοσκοπική επιχείρηση και όχι μια μη κερδοσκοπική ΜΚΟ. Ο "Ιβάν Μάροβιτς" είναι εργολάβος της CIA: ένας άνθρωπος βιτρίνα σαν τον Julian «Wikileaks» Assange.



 


(πάνω: η ψευτο φεμινιστική γροθιά)

Τι σχέση έχουν όλα με το ‘OCCUPY WALL STREET’ και τις ρίζες του ‘OCCUPY TOGETHER’ κινήματος στην Αμερική;
Πάρτε ένα λεπτό για να παρακολουθήσετε αυτό. Θα καταλάβετε.
Στο βίντεο: Ο Ιβάν Μάροβιτς της «Otpor!" διευθύνει το Occupy Wall Street, NYC 22 του Σεπτέμβρη, 2011
Χρειάζεστε περισσότερα; Οι Business με τις Επαναστάσεις –The Revolution Business
ΔΕΝ είναι όλες οι διαμαρτυρίες πλαστές
Η ψεύτικες διαμαρτυρίες της COINTELPRO συνεργάζονται με τα MEDIA για να αποσπάσουν την προσοχή από τις πραγματικές διαμαρτυρίες. Πιστεύω ότι οι ελληνικές διαμαρτυρίες είναι γνήσιες. Το ‘OCCUPY WALL STREET’ ήταν χρονικά έτσι στημένο ώστε να ‘πνίξει’ τους Έλληνες.






 

Το νομίζω αυτό, επειδή οι Έλληνες είχαν ένα συγκεκριμένο αίτημα τον περασμένο μήνα, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο ξεπούλημα της χώρας τους από την κυβέρνησή τους στο ΔΝΤ. Η ελληνική διαμαρτυρία έλεγε «Μην ψηφίσετε για να γίνει δεκτό αυτό το χρέος, προδότες!" Οι διαμαρτυρίες τύπου "Occupy Wall Street" δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο.





 

Η CONINTELPRO χειρίζεται διαμαρτυρίες που δεν έχουν αιτήματα - που κάνουν «δηλώσεις». Όπως, "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ! Νομιμοποιήστε την μαριχουάνα!"("STOP WAR! LEGALIZE POT!) «Δώστε μας πίσω το μέλλον μας!» και "Σταματήστε τη ρύπανση! " (στην δεύτερη φωτογραφία: για όλα φταίνε οι χριστιανοί!)
Το κίνημα OCCUPY TOGETHER στις ΗΠΑ και τον Καναδά κατευθύνονται από την C.A.N.V.AS., τους ίδιους διευθυντές πίσω από τις επαναστάσεις της Τυνησίας και της Αιγύπτου και τις επαναστάσεις της «Αραβικής Άνοιξης». Μπορούν να έχουν την ίδια εμφάνιση, αλλά οι στόχοι είναι εντελώς διαφορετικοί. Ο στόχος στην Αμερική και τον Καναδά δεν είναι να ανατραπούν τα «καθεστώτα». Η C.A.N.V.AS. υποστηρίζεται από ιδρύματα του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, όπως ο Όμιλος Carnegie και το Ίδρυμα Albert Einstein και μυριάδες άλλες χοάνες χρηματοδότησης των Illuminati.
Πρόκειται για μία ακόμη ενορχηστρωμένη διεθνή ποντικοπαγίδα «ελεγχόμενης αντιπολίτευσης». Το «Κόμμα του Τσαγιού» ​​είναι η ελεγχόμενη παγίδα της αντιπολίτευσης για τους συντηρητικούς, αυτή είναι η ελεγχόμενη παγίδα της αντιπολίτευσης για τους αφελείς αριστερούς.



Πηγή  redskywarning.blogspot.com [Άρθρο του Richard Evans (henrymakow.com)]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου