Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

0 Σαν άλλη Ντόρα ο Ιερώνυμος,δήλωσε πως θα κάνει "τα πάντα" για την εκκλησία και την πατρίδα του..

Δεν μας είπε όμως ποια ακριβώς είναι η πατρίδα του..Γιατί το χρήμα και οι "μπίζνες" δεν έχουν πατρίδα.
Όλα στο βωμό του χρήματος λοιπόν.Ακόμα και η θρησκεία..Κάνουν μπίζνες με φανατικούς ισλαμιστές..την εκκλησιαστική περιουσία και τις ελληνικές εκτάσεις.
"Για την Εκκλησία και την πατρίδα θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου" δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για το πρόσφατο ταξίδι του στο Κατάρ.

  Ο Αρχιεπίσκοπος γύρισε χθες το βράδυ από την πρωτεύουσα Ντόχα του Κατάρ, κουβαλώντας στις αποσκευές του σχέδια και προτάσεις συνεργασίας με το πλούσιο Εμιράτο.

Ο Αρχιεπίσκοπος και η συνοδεία του (Μητροπολίτης Ελασσώνος Βασίλειος, Επίσκοπος Διαυλείας Γαβριήλ και Δ/ντης ΕΚΥΟ Αρχιμ. Αντώνιος Αβραμιώτης) συνάντησαν τον Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί και έκαναν μία πρώτη διερευνητική επαφή για να....
διαπιστώσουν πως μπορούν να συνεργαστούν, αξιοποιώντας την περιουσία της Εκκλησίας, κυρίως τις εκτάσεις που ανήκουν στην κεντρική υπηρεσία οικονομικών της Εκκλησίας.
(Οι εκτάσεις μπορεί να ανήκουν στην εκκλησία,αλλά είναι δωρεές από χριστιανούς προς αυτή για να χρησιμοποιηθούν προς όφελος των Ελλήνων και όχι για να ξεπουληθούν στο βαθύ ισλάμ.)

Από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της Εκκλησίας σε συνεργασία με το Κατάρ, σε περίπτωση που τελικά επιτευχθεί συμφωνία, προβλέπεται να αυξηθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας και να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ιερά Σύνοδος.(Δηλαδή οι μετοχές στο χρηματιστήριο)


Για τα αποτελέσματα των συναντήσεων με τον Εμίρη, ο Αρχιεπίσκοπος θα ενημερώσει τα μέλη της Δ.Ι.Σ. κατά την συνεδρίαση του Νοεμβρίου.
Αναμένουμε αντιδράσεις...
Πηγή:  εγκληματικότητα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου