Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

0 Τι είναι η χειρονομία στις φωτογραφίες και γιατί την κάνουν..(Νο2 Ελλήνες πολιτικοί )Για όσους βλέπουν πρώτη φορά το θέμα, υπάρχει εδώ το κείμενο της πρώτης αντάρτης που εξηγεί το τι σημαίνει ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟΣ.

ΜΙΜΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΙΤΙΩΝ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Greek Minister of National Defense Yannos Papantoniou (right) meets with Secretary of Defense Donald H. Rumsfeld (foreground) in the Pentagon on April 1, 2003.


Κώστας Σημίτης


ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
Φόρτες και Σημίτης


Φόρτες και Αρχηγός Στόλου Ισρα-ή-λ (2000)
Φόρτες και Μητροπολιτης Λεμεσου(1997)

Greek Minister of Cultural Affairs visits Phanar


Στέφανος ΤζουμάκαςΣυνάντηση Χρήστου Παπουτσή, Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με Πρυτάνεις Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Αθήνας

Γιάννης ΔημαράςΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '70Θάνος Πλεύρης (βουλευτής Α' Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ.)
Ιωάννης Μεταξάς (1871-1941)

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος (1919 - 1999) ήταν επίορκος αξιωματικός, πραξικοπηματίας και πρωτεργάτης της κατάλυσης της ελληνικής δημοκρατίας την περίοδο 1967-1974 καθιστώντας τον εαυτό του ηγέτη της τότε στρατιωτικής κυβέρνησης, γνωστής ως Χούντα των Συνταγματαρχών. Διοίκησε δικτατορικά από διάφορες θέσεις, ως υπουργός, πρωθυπουργός, αντιβασιλέας και Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας οδηγήθηκε σε δίκη και καταδικάστηκε σε θάνατο, ποινή που μετατράπηκε με απόφαση της κυβέρνησης σε ισόβια δεσμά.

Ο Α. Παναγούλης είχε αποπειραθεί, τον Αύγουστο του 1968, να σκοτώσει το δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλο. Στη φωτογραφία, ο Α. Παναγούλης στο δικαστήριο. Νοέμβριος 1968.Αρτοκλασία, ευλογία των άρτων.
O OIKOYMENIKOΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κωστής Στεφανόπουλος στο Yad Vashem

ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (1981)


Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΠΑΗ


Χαρίλαος Φλωράκης τέως Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος ΕλλάδαςΓεν. Γραµ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα
Η Γεν. Γραµ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα στο γρ. νομάρχη Δ. Σαραβάκου (Οκτώβριος 1996) Αλέκος Αλαβάνος

Αλέξης Τσίπρας, Πρόεδρος Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ και του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας, βουλευτής Α΄ΑθηνώνΟ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΤΤΕΡΑΝ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΖΟΛΩΤΑΣ

Κώστας Καραμανλής

Στις 25 Ιουλίου του 1974, ο Καραμανλής επιστρέφει από την εξορία, στο Παρίσι, με αεροπλάνο της Γαλλικής Προεδρίας.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ 1985
Ο Γεώργιος Παπανδρέου (1888 -1968) υπήρξε μία από τις πιο επιφανείς προσωπικότητες της νεότερης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας.

Πατέρας του Ανδρέα Παπανδρέου και παππούς του Γεωργίου Α. Παπανδρέου.

Διετέλεσε αρκετές φορές πρωθυπουργός της Ελλάδας, αν και για μικρό χρονικό διάστημα κάθε φορά, και απέκτησε το προσωνύμιο «Γέρος της Δημοκρατίας».Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου (1919 – 1996) περιτριγυρισμένος από τους πρώτους συντρόφους του, ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του 1974.


Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου (1919 – 1996) ήταν έλληνας πολιτικός, πρόεδρος και ιδρυτής του ΠΑΚ και αργότερα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., του οποίου η ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο «Εθνική Ανεξαρτησία - Λαϊκή Κυριαρχία - Κοινωνική Απελευθέρωση».

Διατέλεσε πρωθυπουργός τις περιόδους 1981-1989 και 1993-1996Γιώργος Α. Παπανδρέου

Ομιλία στο συνέδριο News Xchange 2010 για τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης
Πηγή  THE ZEITGEIST & KYMATICA SKEPTICS IN GREECE!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου