Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

0 Οι Γερμανοί Είναι Φίλοι μας Νο2. Ο Χημικός θάνατος Έρχεται Αεροπορικά από τη Γερμανία!

Και χρεώνεται φυσικά στους Έλληνες πολίτες!Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STOP CARTEL από τη Γερμανία,τις τελευταίες μέρες έρχονται αεροπορικά από τη Γερμανία έκτακτες ποσότητες απαγορευμένων χημικών προκειμένου να σπείρουν κυριολεκτικά το θάνατο στους Έλληνες διαδηλωτές και όχι μόνο.



Οι εισαγωγές χημικών αερίων που προκαλούν άμεσα ασφυξία και εμετό -το STOP CARTEL είχε πρώτο καταγγείλει την απαγορευμένη χρήση τους σε συγκεκριμένες περιπτώσεις στην Κερατέα- από τη Γερμανία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειές τους στον ανθρώπινο οργανισμό οι οποίες είναι κυριολεκτικά τραγικές περιλαμβάνουν μόνιμη μη αντιρροπούμενη αναπνευστική ανεπάρκεια,σοβαρή νεφρική ανεπάρκεια και καρκινογένεση.

Το STOPCARTEL έχει επανειλημμένα καταγγείλει δημόσια τη χρήση των απαγορευμένων σε όλον τον κόσμο χημικών με την αποκάλυψη της χρήσης τους τόσο στα γεγονότα της Κερατέας, όσο και κατά τις μεγάλες πορείες του Νοέμβρη 2010 στην Αθήνα με την σοβαρή επισήμανση ότι από την εισπνοή τους δεν κινδυνεύουν μόνο οι διαδηλωτές εναντίον των οποίων εκτοξεύονται, αλλά και κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στην περιοχή όπως και ασθενείς νοσοκομείων..
Η εταιρία η οποία τα παρασκευάζει λέγεται Carl Hoernecke και τα τιμολόγια κόβονται στο όνομα της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας!
Στη συνέχεια, το υπουργείο οικονομικών της σύμμαχης χώρας, εγγράφει το κόστος στο ελληνικό χρέος προς τη Γερμανία..
Τα κύρια προϊόντα που παραδίδονται στην Ελλάδα είναι τα αέριο της τάξης CS.


Πηγή olympia.gr




Σχόλιο Ασυμπίεστου: 
Διαβάστε για να ξέρετε τι μας προκαλούν τα χημικά - θάνατος που μας ρίχνουν!

Αέριο CS:
Το oρθοχλωροβενζαμαλονονιτρίλιο[1] με χημικό τύπο C10H5ClN2 είναι συστατικό ενός "δακρυγόνου" που αναφέρεται γενικά ως κατασταλτικό Αέριο CS. Στην πραγματικότητα είναι είδος αεροζόλ, πτητικό διάλυμα που εξατμίζεται εύκολα με 2-2-χλωροβενζαμαλονονιτρίλιο, το οποίο είναι σε στερεά κατάσταση σε θερμοκρασία δωματίου. Το αέριο CS είναι γενικά αποδεκτό ως "μη θανατηφόρο" και ανακαλύφθηκε από δύο Αμερικανούς, τον Μπεν Κόρσον και τον Ρότζερ Στάουτον στο Κολέγιο Μίντλμπουρι το 1928. Το όνομα του χημικού προέρχεται από τον συνδυασμό των πρώτων γραμμάτων των επωνύμων των δύο επιστημόνων[2].
Τοξικότητα
Παρόλο που θεωρείται μη θανατηφόρο, εντούτοις είναι δυνατόν να δημιουργήσει σημαντική ζημιά στο αναπνευστικό, όπως επίσης σημαντική καταστροφή στην καρδιά και το ήπαρ[3].

Στις 28 Σεπτεμβρίου, 2000, ο καθ. Ούβε Χάινριχ δημοσίευσε μελέτη του[4], σύμφωνα με την οποία το αέριο CS μπορεί να είναι θανατηφόρο, *αν δεν χρησιμοποιείται μάσκα και χρησιμοποιηθεί σε κλειστό χώρο[4]. Υφίστανται επίσης αναφορές ότι η έκθεση στο αέριο CS είναι δυνατόν να προκαλέσει αποβολή εμβρύων, καθώς συνδέεται με ασυνήθιστες αλλαγές χρωμοσώματος (κλαστογενική επίδραση) σε κύτταρα θηλαστικών[5].
Όταν το αέριο CS μεταβολίζεται, ανιχνεύεται κυανίδιο στον ανθρώπινο ιστό[6]. Σύμφωνα με τις υγειονομικές υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής του αμερικανικού στρατού το αέριο CS παράγει ιδιαίτερα τοξικούς καπνούς και οι μεγάλες συγκεντρώσεις του συνιστούν άμεσο κίνδυνο για τη ζωή και την υγεία του θύματος. Οι ίδιες υπηρεσίες συνιστούν άμεση ιατρική περίθαλψη σε περίπτωση έκθεσης στο αέριο[7]. Εκτός του αερίου, το διαλυτικό μέσο MiBK είναι αφεαυτού επιβλαβές και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς, δερματίτιδα, εγκαύματα στους δερματικούς ιστούς και καταστροφή του ήπατος[8].


Συμπτώματα:

Το αέριο CS προκαλεί κατά την επαφή του με τον ανθρώπινο οργανισμό δάκρυα, ισχυρούς πόνους και σπασμούς των βλεφάρων και ερύθημα του επιπεφυκότος αν εκτεθούν τα μάτια. Κοινή συμπτωματολογία είναι επίσης η ρινόρροια και η ρινική ενόχληση, συνοδευόμενη συνήθως από αίσθημα ναυτίας και έμετο. Συχνό φαινόμενο είναι επίσης ο πόνος στο, λαιμό, το φτέρνισμα, ο βήχας σφίξιμο στο στήθος και η ιδιαίτερη έκκριση σιέλου[9].

Αν τα δακρυγόνα εκτοξευτούν από κοντινή απόσταση, υπάρχει περίπτωση επιπλοκών, στις οποίες περιλαμβάνεται το συμβλέφαρο, η μολυσματική κερατίτιδα και η πιθανή αιμορραγία του υαλώδους. Δευτερογενώς το αέριο είναι δυνατόν να προκαλέσει ερυθηματώδη δερματίτιδα και δερματίτιδα επαφής με φουσκάλες, κύστεις και εφελκιδώσεις, κάτι που συνοδεύεται συχνά από έντονα πρηξίματα[10].

Απολύμανση:

Η μόλυνση από αέριο CS μπορεί να αφαιρεθεί με πλύση αλκαλικού διαλύματος νερού και δισουλφίδιου (διθειούχου) νατρίου[11][12], καθώς οι ενώσεις που περιέχουν χλώριο πρέπει να εξουδετερώνονται με διθειούχο νάτριο[13]. Ως απολυμαντικό επίσης προτείνεται και η πλύση με φυσιολογικό ορό.


*Θυμάστε το καλοκαίρι που μας έριχναν χημικά μέσα στο σταθμό; Ήθελα να μας ξεκάνουν...

Δείτε παρακάτω το βίντεο...





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου