Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

0 Πολίτες κρεμάνε για διαμαρτυρία ΑΝΑΠΟΔΑ τις σημαίες! [ΝΤΡΟΠΗ!]


Πολίτες κρεμάνε για διαμαρτυρία ΑΝΑΠΟΔΑ τις σημαίες!Πολίτες, λίγοι ακόμη, σ’ όλη τη χώρα, αρχίζουν να κρεμάνε στα σπίτια τους ανάποδα τις σημαίες.
Υποστηρίζουν ότι σκέφτηκαν αυτή την ενέργεια για… να εκφράσουν την αγανάκτησή τους προς το κράτος.
Θεωρούν ότι αυτή η σιωπηρή διαμαρτυρία είναι πιο ηχηρή από τις υπόλοιπες αντιδράσεις. Λένε ότι η πράξη τους συμβολίζει τον κίνδυνο, που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα. Αλλά συμβολίζει και το ότι και εμείς δεν μπορέσαμε να μας σώσουμε. «Ξέρεις τι σημαίνει μια σημαία κρεμασμένη ανάποδα;» ρωτά ο Τόμι Λι Τζόουνς τον μεξικανό μετανάστη στην «Κοιλάδα του Ηλά».
«Είναι ένα διεθνές σήμα κινδύνου.
Σημαίνει ότι έχουμε προβλήματα στη χώρα, πως δεν μπορούμε να σωθούμε μόνοι μας και ότι χρειαζόμαστε κάποιον απέξω να έρθει να μας βοηθήσει. Λέει πολλά μια ανάποδη σημαία…».
Και όντως έλεγε πολλά η κρεμασμένη ανάποδα αστερόεσσα στην αριστουργηματική ταινία του Πολ Χάγκις. Το τρομερό (για αμερικανικό φιλμ) φινάλε στον «Ηλά» ήταν το πλάνο μιας σημαίας που ανέμιζε κρεμασμένη ανάποδα από τον ίδιο τον Τζόουνς (που μάλιστα υποδύεται έναν πρώην στρατιωτικό). Η Αμερική βρισκόταν σε κίνδυνο το 2007. Το τέρας ήταν πια ανεξέλεγκτο. Αυτό έλεγε η ταινία….
Η Ελλάδα βρίσκεται σε κίνδυνο το 2011. Αυτό λέει η πραγματικότητα

ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟΥ: Ντροπή τους!   
Γιατί η Ελληνικη σημαία κυματίζει μόνο όρθια, συμβολίζοντας τον Έλληνα που δεν γονατίζει ποτέ!
"Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις! Μόνος σου παρ' την αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις!
Πηγή: tsantiri.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου