Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

0 Στις 6 Μαΐου δεν πρέπει να αλλάξει κόμμα αλλά ολόκληρο το σύστημα!!

 Ελληνικό Σύνταγμα (....και κάθε σύνταγμα που είναι το Χαρτί Υγείας των Σιωνιστών)



Αφιερωμένο εξαιρετικά....


"TMHMA A

Moρφή τoυ πoλιτεύματoς

Άρθρo 1

1. To πoλίτευμα της Eλλάδας είναι Πρoεδρευό-
μενη Koινoβoυλευτική Δημoκρατία

----------> 2. Θεμέλιo τoυ πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή
κυριαρχία!!!!!!!!!!!!!
 
----------> 3. Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρ-
χoυν υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται
όπως oρίζει τo Σύνταγμα
(εδώ πέφτει γέλιο)!!!!!

Αν σε μία χώρα δεν μπορείς να εφαρμόσεις την βάση του Συντάγματος σου που είναι Η ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ τότε πάνε να κάνεις κούνια. Πριν πας να ψηφίσεις ΔΕΣ ποιος έχει πραγματικά την κυριαρχία. Λαική Κυριαρχία δεν είναι να αποφασίζεις για τον τόπο σου κάθε 4 χρόνια, ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ δηλαδή αλλά να είσαι εσύ, εγώ και ο καθένας μας ο βουλευτής, ο πρόεδρος κάθε μέρα!! Εμείς είμαστε η Ελλάδα όχι οι 300. Το κοινοβουλευτικό σύστημα δεν πηγάζει από "δημοκρατική πηγή"!! Πως μπορείς και λες ότι έχεις δημοκρατία όταν άλλοι αποφασίζουν για σένα. Με ρώτησε κανείς για το Ευρώ;; Με ρώτησε κανείς αν θέλω το μνημόνιο;; Με ρώτησε κανείς για οτιδήποτε;;; Στα @@ τους με γράψανε και μου σκάψανε τον λάκκο που προορίζεται γι'αυτούς! 


Σου επιβλήθηκαν Έλληνίδα και Έλληνα!! Φτύσε κατάμουτρα τον κομματισμό, την διαίρεση και την διχόνοια. Φτύσε τα ξενόφερτα "πολιτικά συστήματα" που σου επέβαλαν. Μην είσαι σοσιαλιστής η κουμμουνιστής. Μην είσαι φιλελεύθερος η δεξιός. Μην είσαι πράσινος η κίτρινος. Να είσαι 'Ελληνας που κουβαλάει "την Ιστορία" στις πλάτες του. Έλληνα μην αναζητάς την Δημοκρατία στους πλεονέκτες. Αναζήτησε την Δημοκρατία στο παρελθόν στην γνήσια μορφή της και αγνόησε τις μοντέρνες "αιρέσεις" της.


Κοίτα μέσα σου και θα δεις ότι έχω δίκιο. Ξες γιατί;; Γιατί δεν έχω να κερδίσω τίποτα από σένα, ούτε σε βλέπω σαν ευρώ η δολλάριο. Δεν αντιπροσωπεύω ούτε δουλέυω για στοές της Νέας Βαβυλώνας. Αντιπροσωπεύω το δίκιο που αρχίζει σιγά σιγά και με πνίγει και αν δεν μιλήσω θα σκάσω και θα πεθάνω. Άκου τι έχω να πω συνάνθρωπε και μην αγνοείς. Άκου τον Αντίλογο της όλης υπόθεσης. Άκου με για να μην νομίζω πλέον ότι είμαι ζωντανός σε έναν κόσμο νεκρών. Θα εκτιμούσα τον οποιοσήποτε μου έδινε την ευκαιρία να ακουστώ όχι ως Μήτσος Χ. αλλά ως Ορθός Αντίλογος.


 

Ορθός Αντίλογος 24/04/2012

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου