Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

0 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ: Ξεριζώστε και τα αμπέλια..!!!


Σχόλιο Ελλήνων Youtubers:  

Είχαμε ερευνήσει το θέμα και ενημερώσαμε από τον Οκτώβριο του 2011:  
"Κοινή Αργοτική Πολιτική (Κ.Α.Π.) - Τι  σχεδιάζουν;" 

Εκείνη την ημέρα παρεβρισκόμενος στο συνέδριο, ήταν και ο κ. Κώστας Σκαδαλίδης, ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρ' όλα ταύτα, δεν αναφέρθηκε κουβέντα στα Μ.Μ.Ε., για να ενημερωθεί ο Έλληνας, τι σχεδιάζουν και τι θα επιβάλλουν στον αγρότη απ' την Ευρωπαϊκή Ένωση, σχετικά με τις  Καλλιέργειες (και όχι μόνο...)! 

Στόχος τους είναι: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ...

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ με ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ μέσω των Σούπερ Μάρκετ!
Ιδού τα αποτελέσματα πως φτάσαμε ως εδώ....Η Νέα Τάξη Πραγμάτων με τους εγκληματίες Έλληνες πολιτικούς ,της συγκυβέρνησης, των μνημονίων κ.λπ... προωθούν τα σχέδια της γενοκτονίας, ξεκινώντας από τους τομείς της παραγωγικής οικονομίας. 

Η προδοσία αποδεικνύεται σε κάθε ενέργεια τους, Σε λίγο ούτε το κρασάκι μας δεν θα μας επιτρέπουν να παράγουμε. Αν δεν εξοντώσουμε την πολιτικη αλητεία από τον τόπο μας κινδυνεύουμε..
Άρχισε η ανάπτυξη..!
Η φύτευση αμπελιών για κρασί στα χωράφια μας δεν επιτρέπεται αν δεν πάρουμε άδεια.   

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση που ανήκουμε δεν μπορούμε πλέον να φυτεύουμε ό,τι εμείς θέλουμε. 

Επιβάλουν όρους στο τι και πόσο θα φυτεύουμε στα χωράφια μας. 
Με αυτά οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία, τη γεωργία στην καταστροφή, το λαό στην ανεργία. Μέχρι και σήμερα υπακούουν στις εντολές των Βρυξελλών, επιβάλουν καταστροφικούς νόμους και θέλουν να συνεχίσουν με κυβερνήσεις κρυφομνημονίων. 

Η πολιτική του μνημονίου, η πολιτική της Μέρκελ και του Μπαρόζο, η πολιτική των κομμάτων της συγκυβέρνησης πρέπει να ανατραπεί. Ποινικοποιούν την παραγωγή, ξεκληρίζουν την αγροτιά!!!

Στόχος η διαρκής και με κάθε τρόπο αποθάρρυνση από την πολιτεία κάθε προσπάθειας μικροκαλλιεργητή για αγροτική καλλιέργεια. 

Κατέστρεψαν την καλλιέργεια του καπνού, του βαμβακιού, των τεύτλων, απαξίωσαν την ελαιοκαλλιέργεια, τώρα ξεριζώνουν και τα κλήματα.

Για όλα τα αμπελοτόπια που είναι φυτεμένα με οινοποιήσιμες ποικιλίες πρέπει να έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Γεωργίας σχετική άδεια. 

Εάν φυτευτεί αμπέλι για κρασί χωρίς άδεια θα εκριζώνεται. 
Όσοι έχουν φυτεύσει δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται να το έχουν και υποχρεούνται να το ξεριζώσουν με δική τους δαπάνη. Στην περίπτωση που δεν προβούν στην εκρίζωση, αμέσως επιβάλλεται χρηματική ποινή 1.200 ευρώ/στρέμμα που ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία κοινοποίησης του προστίμου. 

Μετά την παρέλευση του έτους το πρόστιμο διπλασιάζεται, εφόσον η «παράνομη φυτευμένη» έκταση συνεχίζει να υφίσταται.

 Διαβάστε τι ανακοίνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας:


"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Π.Ε. Αιτωλ/νίας: Θα εκριζώνονται οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου που φυτεύτηκαν σε αμπελοτεμάχια χωρίς δικαίωμα φύτευσης.
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους αμπελοκαλλιεργητές ότι όλες οι οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου που φυτεύτηκαν μετά την 1/8/1998, είναι παράνομες, εκτός των φυτεύσεων που έγιναν βάσει δικαιωμάτων που χορηγήθηκαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σύμφωνα με το με αριθμ. 351/49474/25-04-2012 έγγραφο του ΥΠ.Α.Α.Τ. (Διεύθυνση ΠΑΠ-ΔΕΝΔΡ/ΚΗΣ, ΤΜΗΜΑ ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ), οι παραπάνω φυτεύσεις θα πρέπει να εκριζωθούν άμεσα με ευθύνη και έξοδα των κατόχων τους.
Επιπλέον, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλ/νίας ενημερώνει όλους τους αμπελοκαλλιεργητές ότι θα προχωρήσει σε ελέγχους για την εφαρμογή του μέτρου."
Ξεριζώνουν τώρα και τα αμπέλια και μετά μας λένε ότι δεν παράγουμε τίποτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου