Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

1 Οδηγίες προς ψηφοφόρους:


Έλληνες, 


λιγότερο από 48 ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης και νοιώθουμε την υποχρέωση να σας δώσουμε τη δική μας προτροπή για την ψήφο σας και την δική μας διαπίστωση για την κομματοκρατία (… και αυτής της προεκλογικής περιόδου).
Διαπιστώσαμε ότι κανείς δεν τόλμησε να καταγγείλει τα πιο απλά: οδηγηθήκαμε σε μια εκλογική αναμέτρηση που είναι παράνομη από την στιγμή που ενώ υπάρχει ένσταση στο Συμβούλιο Επικρατείας για την νομιμότητα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με το δημοσίευμα : ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;


* Κανένας δε τόλμησε να παραδεχτεί τα λάθη του, στην πολιτική καριέρα του και τη συνυπευθυνότητά του για την σημερινή κατάσταση της χώρας μας..


* Κανείς δεν τόλμησε να καταγγέλλει και να ανακοίνωση στα προγράμματα του ότι δεν χρειάζεται να κόψει άλλους μισθούς και συντάξεις και ότι ποτέ δεν έπρεπε να υπάρχουν οι μειώσεις αυτές, γιατί πολύ απλά θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν τα χρήματα αυτά από τα δημοσιά έργα που είναι γνωστό στο πανελλήνιο (αλλά και στην Ευρώπη..), ότι στοιχίζουν 5 φορές πάνω από την πραγματική τους αξία..


* Κανείς δεν τόλμησε, την ημέρα που ψηφιζόντουσαν τα μνημόνια να είναι έξω από την βουλή μαζί με το λαό, απέναντι από τα ΜΑΤ..


* Κανείς δεν τόλμησε να διακόψει την ψηφοφορία ,ενώ σε άλλες εποχές είχαμε δει να παίρνουν μέχρι και την κάλπη…


* Κανείς δεν τόλμησε να έρθει στις συγκεντρώσεις για την κάρτα του πολίτη που οργανωθήκαν από απλούς πολίτες, γιατί πολύ απλά δεν ήθελαν να τους τραβήξει το αυτί το αφεντικό τους (τώρα την θυμήθηκαν όλοι…. )


* Κανείς δεν τόλμησε τα καταγγείλει τα ΜΜΕ που συγκαλύπτουν και είναι συνυπεύθυνα γι’ αυτή την κατάσταση...


* Κανείς δεν κατήγγειλε τους απατεώνες – ληστές που ρημάζουν τον Έλληνα.. (ίσως γιατί συμμετείχαν στο φαγοπότι??)

Γι’ αυτούς τους απλούς λόγους, όταν φθάσετε μπροστά στην κάλπη , ψηφίστε ότι σας λέει η καρδία και η συνείδησή σας. 


Αλλά μην βάλετε σταυρό προτίμησης στους 300 βουλευτές,

Βάλτε τον σταυρό προτίμησής σας σε ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με την πολιτική ως τώρα και επιπλέον προσοχή.. ούτε σε αυτούς που ήταν εδώ και καιρό σε άλλες θέσεις, όπως: συνδικαλιστικές, ΜΚΟ, νεολαίες κομμάτων κ.λπ.

Οι Έλληνες Youtubers, σταθεροί στις θέσεις του, ΕΝΑΝΤΙΑ στην Κάρτα του Πολίτη, την Ηλεκτρονική Σκλαβιά και στο ότι: 
«Στην κατοχή, οι Γερμανοί διόριζαν κυβερνήσεις και ο λαός τους φώναζε δοσίλογους… Τώρα που έχει παραχωρηθεί η Εθνική μας κυριαρχία βάσει των μνημονίων, όλοι αυτοί που μας ζητούν την ψήφο μας για να γίνουν έμμισθοι υπάλληλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, πως θα πρέπει να τους φωνάζουμε…???», ευχόμαστε από να υπάρξουν πατριώτες που θα αλλάξουν την πορεία της σημερινής κατάστασης.

ΝΑΙ στη Δημοκρατία!

Ας βάλουμε ένα ΤΕΛΟΣ στην Κομματοκρατία!

Έλληνες, η ΛΕΥΤΕΡΙΑ θέλει επιμονή! 
Ο σπόρος έχει πέσει και όσο κι αν τον ψεκάζουν, θα φυτρώσει!


ΟΧΙ στη Νέα Τάξη Πραγμάτων!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!


1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΕΝΓΝΩΣΗ ΕΚΕΙΝΗς ΤΗς ΔΙΑΤΗςΣΙΩΠΗςΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗς ΠΡΑΞΕΩςΤΩΝ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟς ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΟς ΒΟΥΛΗς

Δημοσίευση σχολίου