Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

4 ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Με εντολή των ΗΠΑ ο κάθε Έλληνας θα έχει στην τσέπη του τον προσωπικό του ηλεκτρονικό χαφιέ (νέα ταυτότητα)

Από την ανικανότητα της Ελλάδας να φυλάξει τα σύνορά της όπως είπαν, έγιναν τα τρομοκρατικά χτυπήματα που "μας παρουσίασαν" τις τελευταίες μέρες.. Όλες οι προοδευτικές και μη ρατσιστικές χώρες έκλεισαν τα σύνορά τους για τους κατατρεγμένους πρόσφυγες - δολοφόνους και η μόνη που τα διατηρεί ανοιχτά είναι η Ελλάδα.. Γι' αυτό τώρα, όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να έχουν την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα για να αποδεικνύουν καθημερινά ότι δεν είναι τσιχαντιστές, τρομοκράτες. Καλό το σχέδιο σας αλλά δεν μασάμε..!!


klassikoperiptosi Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε αυτά που λέμε και καταγγέλλουμε εδώ και χρόνια, σε ότι αφορά το όνειρο της κάθε εξουσίας να αποκτήσει τις δυνατότητες του "Μεγάλου Αδελφού".

Στα πλαίσια της νέας αυτής "τάξης πραγμάτων" και η δική μας κυβέρνηση, ως γνήσιος συνεχιστής των προηγουμένων φαίνεται ότι επιταχύνει τις εφαρμογές εκείνες που θα διευκολύνουν τα επιτελεία της Ευρώπης και της Αμερικής να παρακολουθούν και να ελέγχουν όλα όσα κάνει στην δημόσια και προσωπική του ζωή ο κάτοικος αυτής της "αποικίας".
Αυτή τη φορά η εντολή ήρθε απ΄ευθείας απο τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και έτσι κατά τα φαινόμενα οι Έλληνες πολίτες εκτός απο όλα τα άλλα θα πληρώσουν και καμιά εκατοστή εκατομμύρια προκειμένου να αποκτήσουν μοντέρνες και προ πάντων ...αποτελεσματικές ηλεκτρονικές χειροπέδες.


Χωρίς άλλα σχόλια (προς το παρόν) αναδημοσιεύουμε την "είδηση" απο την "Καθημερινή":


Νέα δελτία ταυτότητας υπό την πίεση ΗΠΑ, Ε.Ε.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ




Σε πρωτοβουλίες για την αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία, που θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν, υποχρεώνεται η ελληνική κυβέρνηση, υπό την απειλή επαναφοράς της βίζας για Ελληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ. Αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισαν χθες ότι έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται πρόταση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέας γενιάς ταυτοτήτων.
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο τα νέα δελτία ταυτότητας να περιλαμβάνουν, εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα, καιπρόσθετα βιομετρικά στοιχεία, όπως το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η επιτροπή συγκροτήθηκε πριν από έναν μήνα και συμμετέχουν σ’ αυτήν, μεταξύ άλλων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι πρωτοβουλίες για την αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία αποτελούν συμβατική υποχρέωση της Ελλάδας απέναντι σε Ε.Ε. και ΗΠΑ. Προσέθεσε ότι ο εκσυγχρονισμός των ταυτοτήτων προωθείται υπό την πίεση της επικείμενης αξιολόγησης του προγράμματος Visa Waiver, για τη μη θεώρηση διαβατηρίων των Ελλήνων που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ για τουριστικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Η αξιολόγηση του προγράμματος πρόκειται να ξεκινήσει το επόμενο δεκαήμερο, ενώ η επιτροπή θα καταθέσει την πρότασή της στα τέλη Ιανουαρίου.

Μικροτσίπ

Στα νέας γενιάς δημόσια έγγραφα προωθείται η τοποθέτηση μικροτσίπ με βιομετρικά στοιχεία του κατόχου, ενώ γίνεται προσπάθεια να προϋπολογιστεί το κόστος αντικατάστασης των παλαιών ταυτοτήτων με νέες.
Εκτιμάται ότι πρόκειται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ.
Το θέμα εκσυγχρονισμού των δελτίων ταυτότητας φέρεται να έθεσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα αρμόδια μέλη της κυβέρνησης ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα. Σύμφωνα με μια εκδοχή, οι πιέσεις προς την Ελλάδα για το συγκεκριμένο ζήτημα εντάθηκαν μετά και τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, καθώς υπάρχουν φόβοι ή και ενδείξεις ότι τα υφιστάμενα δελτία ταυτότητας πλαστογραφούνται και εν συνεχεία χρησιμοποιούνται για την έκδοση «γνήσιων» διαβατηρίων από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

4 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΘΑΝΑΣΗ ....Τους προδότες πολιτικούς και ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ , νομιμοποιεί ο λαός δια της εγκληματικής του αδιαφορίας.... Αφού οι 300σιοι προδότες πολιτικοί μαζί και οι ξένοι επικυρίαρχοι συνεργοί των, νομιμοποιούν την προδοσία και όλα τα εγκλήματά των (ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Κ Λ Π) κάνοντας χρήση της κακουργηματικής για την προδοσία σιωπής των πολιτών. Καθώς ένα σάπιο 99% των Ελλήνων πολιτών αποσιωπούν και υποθάλπτουν την εσχάτη προδοσία τα καθάρματα.
Καταθέτουμε την ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένουμε, ώστε η αντίσταση που προβάλουμε να έχει πλήρη νομική και ουσιαστική υπόσταση.Και με γραπτή αίτηση ζητάμε απ την αστυνομία επικυρωμένο ακριβές αντίγραφο . ( η κατάθεση είναι ατελώς , δεν πληρώνουμε παράβολο.(για τις όποιες πληροφορίες πείτεμου)https://www.facebook.com/tasos.mastrogiannis.5/videos/10205321375293793/

tasos2222 είπε...

ΝΑ ΛΕς ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΛΙΤΕς ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

tasos2222 είπε...

Κοινοποιήστε ....(και το σχόλιο )
Πείτε ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ. Και να καταθέσει ο καθένας εξαυτών την ιερη δήλωση (να πάψει δηλαδή να συγκαλύπτει εσχάτη προδοσία και να συντάσσεται σιωπηρά με αυτήν ) ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΔΙΟς ΝΑ ΠΡΆΤΤΕΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και να αντιστέκεται όπως το σύνταγμα και η πατρίδα του επιβάλλει . Τούτη εδώ την αίτηση συμπληρώνουμε στην αστυνομία προκειμένου να μας δώσουν επικυρωμένο αντίγραφο της Ιερής δηλώσεως ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου που καταθέτουμε και που αφορά την προδοσία της χώρας .. (
Σας ζητώ να μου παραχωρήστε επικυρωμένο αντίγραφο της καταγγελίας που σας κατέθεσα σήμερα (...........) και με αρ. πρωτ. (..............), προκειμένου να κάνω άμεσα δικαστική χρήση αυτού για θέματα εθνικής σημασίας και την αποτροπή εγκλημάτων τα οποία εκτός των άλλων αφορούν βίαιη κατάλυση του συντάγματος, εσχάτη προδοσία, γενοκτονία, απόπειρα απαξίωσης και διασυρμού της Ελληνικής Δικαιοσύνης και κατοχής της χώρας μας απο ξένες δυνάμεις.
Θωρακιστείτε απέναντι στην προδοσία και τίς συνέπειές της, οπου αν αμελήσετε, σύντομα θα εφαρμοστούν πανω σε σάς και τα παιδιά σας. . ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΆΜΕΣΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ,ενωθείτε μέσω αυτής, ανταλλάξετε τηλέφωνα ). Δέν πληρώνετε παράβολο για την κατάθεση.
… ...............................εδώ η ιερή δήλωση.
Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά του απο 24\11\2011 διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης του Όρκου
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-24112011-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF/422877021088985?pnref=story

Unknown είπε...

που την βρίσκουμε αυτή την ιερη δηλωση ???

Δημοσίευση σχολίου