Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

1 Απίστευτη αποκάλυψη:"Η ελληνική κυβέρνηση προσέλαβε ιδιωτικό στρατό για την προστασία του Κοινοβουλίου!"

Συμβόλαιο με την κορυφαία στον Κόσμο εταιρεία υπηρεσιών ιδιωτικού στρατού Academi (πρώην Blackwater) φέρεται πως έχει υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση για την προστασία του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος σε εφημερίδα του Καναδά!


Η συνέντευξη πέρασε απαρατήρητη στην Ελλάδα,οι αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε όμως ο εμπειρότατος πρέσβης είναι συγκλονιστικές..Σε ευρύτερη ερώτηση σχετικά με την... διάδοχη εταιρεία της Blackwater (σσ. την Academi) για την πρόσληψη μισθοφόρων που θα προστατεύσουν το Κοινοβούλιο. Στις δημοκρατίες ωστόσο, το Κοινοβούλιο δεν χρειάζεται προστασία. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν δοθεί ειδικές οδηγίες σχετικά με το τι μπορεί να λέγεται και τι γίνεται ανεκτό και τι όχι. Οι δημοσιογράφοι που δεν ΄συμμορφώνονται' παρενοχλούνται από πράκτορες της κυβέρνησης ή συλλαμβάνονται".

Σε άλλες απαντήσεις του, ο Λ. Χρυσανθόπουλος (το βιογραφικό σημείωμα του οποίου περιλαμβάνει συμμετοχή στη διαπραγματευτική ομάδα για την είσοδο της Ελλάδος στην ΕΕ, πρέσβης της Ελλάδος σε Αρμενία, Τορόντο και Πεκίνο, και μέχρι το 2012 γγ. της Διεθνούς Γραμματείας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Μαύρης Θάλασσας) σημειώνει ότι η καλύτερη και φθηνότερη λύση τόσο για την Ελλάδα όσο και την ΕΕ θα ήταν να χαρισθεί το ελληνικό χρέος, ενώ προτιμότερη από την παραμονή στο ευρώ είναι μία σταδιακή επιστροφή στη δραχμή, που θα επιτρέψει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μέσω της υποτίμησης του νομίσματος.

Ο Έλληνας πρέσβης δηλώνει απαισιόδοξος για το μέλλον της Ελλάδος εάν συνεχισθεί η υφιστάμενη κατάσταση, προβλέποντας κοινωνικές αναταραχές, ίσως ακόμη και το ενδεχόμενο ενός εμφυλίου πολέμου.

Όσον αφορά, τέλος, στην Academi, πρόκειται για μία εταιρεία ιδιωτικού στρατού που ιδρύθηκε το 1997 ως Blackwater. Αποτελεί το μεγαλύτερο εργολάβο ιδιωτικών υπηρεσιών ασφάλειας των ΗΠΑ, ενώ το πρώτο μεγάλο της συμβόλαιο ήταν η συμμετοχή της στον πόλεμο του Ιράκ το 2003. Η φημολογούμενη εμπλοκή της στην Ελλάδα δεν θα είναι η πρώτη, καθώς είχε παράσχει εκπαίδευση στις ελληνικές ναυτικές δυνάμεις ασφαλείας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.


Πηγή

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ταχουμε καταγγειλε αυτα μεσα σε επισημο δικογραφο πριν 8 μηνες Σημαιοφορε

Οι δοσιλογοι ,περιμενοουν να επελθει η πληρης απαξιωση των ελληνικων ενοπλων δυνάμεων (ωστε οι προδοτες εκεινοι με την συγκαταθεση του λαου να τις αντικαταστησουν με ξενους μισθοφορους .ΚΑΙ προκειμενου, ΗΘΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ εκεινες να αντικατασταθουν απο ξενους υπήκοους ..

.ΕΝΩΘΕΙΤΕ< το συντομότερο δυνατό> ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ < Ο ΕΧΘΡΟς ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ> .ΔΕΙΤΕ.......
δηλωνουμε στην αστυνομια και την εισαγγελια με δικογραφο αναλογο που βλεπετε στον τοιχομου , οτι ειμαστε ελληνες συμπληρωνωντας τα στοιχειαμας πανω στη δηλωση ..
(σημ. οι προδοτες και οι πρακτορες ,δεν καταθετουν ποτέ δικογραφο ανάλογο της ιερης δηλωσης ΟΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, διοτι εχει προσχεδιαστει η εν λογω καταγγελια να κατατεθει αποκλιστικά απο τα ξενα αφεντικατων και τον καταλληλο για εκεινους χρόνο(περιμενοντας να επελθει η πληρης απαξιωση των ελληνικων ενοπλων δυνάμεων (ωστε οι προδοτες με την συγκαταθεση του λαου να τις αντικαταστησουν με ξενους μισθοφορους .ΚΑΙ προκειμενου, ΗΘΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ εκεινες να αντικατασταθουν απο ξενους μισθοφορους. .. Ετσι, εγκαιρα, διαχωριζοματε επισημα απο εκεινους ,(καταγγέλωντας τους για δολο , ωστε εκεινων η δρασης ο δολος και η πρεοθεσητους πλεον να φαινεται ξεκαθαρα και οι στρατιωτες του εχθρου απο αορατοι που ηταν, να γινοντε απολυτα ορατοι και ανήμποροι .) . Ενω , οι Αξιωματικοι δεν ειναι αναγκη να το καταθεσουν αλλα μονον να συμφωνησουν ΜΕΤΑΞΥΤΩΝ προφορικα με αυτο.Να δεχθουν εμπροθεσμα και απο εμας τις κατηγοριες. Και οχι απο τα αφεντικα των προδοτων .. .. ολοι εξω απο τα στυνομικα τμηματα απο σημερα <
η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-24112011-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7/422877021088985...

Δημοσίευση σχολίου