Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

0 ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Δημοσίευμα του «ethniki-eteria.blogspot.gr» υποστηρίζει ότι στο Μοσχάτο υπάρχει από το 207 υπερσύγχρονο τζαμί 1800 τετραγωνικῶν μέτρων!
Το επισκεφθήκαμε. Πρόκειται για το «Ελληνοαραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο», το οποίο στεγάζεται στο χώρο ταα τελευταία 6 χρόνια.  Ιδιοκτήτης του εντυπωσιακού ομολογουμένως οικήματος, είναι ο  Σαουδάραβας επιχειρηματίας ἚλΦαουζάν,  ο οποίος πλήρωσε  2.500.000 ευρώ για να το αγοράσει.
Συνομιλήσαμε με τον  Πρόεδρο του «Ελληνοαραβικού Επιμορφωτικού Πολιτιστικού Κέντρου» κ. ΧαλίντΤρίμπις (κατάγεται από το Μαρόκο), ο οποίος ήταν σαφής:
«Εδώ, ναι προσευχόμαστε. Δεν πρόκειται όμως για τζαμί. Είναι ο χώρος στον οποίο πραγματοποιούμε τις προσευχές μας. Εδώ έρχεται ο ιμάμης και οι πιστοί αλλά δεν είναι το επίσημο τζαμί, το οποίο θέλουν και ζητούν να γίνει όλοι οι μουσουλμάνοι».
Η συζήτησή μας έγινε πιο… καυτή όταν ο ευγενής καθόλα κ. Τρίμπις είπε ότι η «Ελλάδα είναι η μοναδική σύγχρονη χώρα στον κόσμο που δεν έχει φτιάξει τζαμί. Σε όλη την Ευρώπη, οι πρωτεύουσες έχουν τζαμί. Στην Αμερική η οποία θεωρεί τους ισλαμιστές εχθρούς, έχουν τζαμί. Μόνον εδώ, στην Αθήνα δεν έχουν φτιάξει τζαμί. Οι κυβερνήσεις υπόσχονται, αλλά δεν το πραγματοποιούν».
Όταν του εξηγήσαμε ότι δεν είναι το ίδιο η Ελλάδα με τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί οι Έλληνες υπέφεραν 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Τούρκους και δεν μπορεί έτσι εύκολα να φτιάξουν τζαμί, ο κ. Τρίμπις απάντησε:
«Υποφέρατε από τους Τούρκους. Δεν είναι το ίδιο Τουρκία και Ισλάμ. Άλλο Ισλάμ άλλο Τουρκία».

--Η Τουρκία όμως οικειοποιείται όλο το Ισλάμ. Στην Θράκη για παράδειγμα, θεωρεί όλους τους μουσουλμάνους, Τούρκους.
Ο κ. Τρίμπις, επέμενε για μια ακόμη φορά: «Όχι, δεν είναι το ίδιο. Η Τουρκία μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εγώ είμαι μουσουλμάνος από το Μαρόκο, δεν είμαι Τούρκος».
Ο κ. ΧαλίντΤρίμπις που ζει τα τελευταία 23 χρόνια στην Αθήνα, μας είπε επίσης ότι στον χώρο που έχουν στο Μοσχάτο, προσεύχονται κάθε Παρασκευή περίπου 200 πιστοί μουσουλμάνοι ενώ παλαιότερα προσεύχονταν ακόμη και 800 άτομα. Η οικονομική κρίση ανάγκασε πολλούς μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.
 ΒΒC ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΖΑΜΙ!
Στο μεταξύ,το βρετανικό δίκτυο BBC εξαπολύει επίθεση σε βάρος της χώρας μας, κατηγορώντας την ότι είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει τζαμί! Σαφής στόχος είναι να πιέσει την Ελλάδα να χτίσει το τζαμί! Προφανώς ο κ. Σαμαράς αυτούς άκουσε και είπε «ναι» στον Ερντογάν!


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου