Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

2 Επιστολή – ΣΟΚ άνεργης μητέρας από την Πάτρα

Σοκ προκάλεσε η δημοσίευση επιστολής μίας μητέρας τριών παιδιών από την Πάτρα, η οποία δηλώνει πως βρίσκεται σε απόγνωση και πως βρίσκεται ένα βήμα πριν την αυτοκτονία. Το μόνο που την κρατάει στη ζωή είναι τα τρία της παιδιά.
Η γυναίκα που είναι άνεργη γράφει πως χρωστάει τρία ενοίκια, ενώ έχει να αγοράσει κρέας για να φάνε τα παιδιά της από το Πάσχα.

Στην τρισέλιδη επιστολή που έστειλε στην τηλεόραση του Achaia channel αναφέρει το όνομα της και το τηλέφωνο της και μεταξύ άλλων γράφει:

«ΔΕΝ ΕΧΩ εγγραφεί στο σύλλογο τριτέκνων , γιατί εκτός απο τα χαρτιά θέλω και 15 ευρώ . Ο γιος μου είναι άνεργος και έχει απολυθεί εδώ και 6 μήνες ενώ ο δεύτερος λόγω προσωπικών προβλημάτων σταμάτησε το σχολείο , η μικρή μου κόρη έχει νοητική στέρηση και ολική ρήξη τυμπάνου .

Χρωστάω 3 νοίκια , παίρνω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασης. Τα ακουστικά της μικρής τα έχω κλείσει λόγω οφειλής . Κατέθεσα τα χαρτιά μου για να περάσω επιτροπή και περίμενα 15 μήνες και το αποτέλεσμα ..... με έκοψαν γιατί δεν είχα 50 ευρώ . Πήγα στην εκκλησία και δεν με βοήθησε κανείς.

Θέλω να βγω στην τηλεόραση αλλά ντρέπομαι μην με δουν τα παιδιά μου . Έχω να πάρω ψωμί απο την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα παιδιά μου έχουν τρύπια παπούτσια και έχουν να φάνε κρέας απο το Πάσχα του 2012 . Είστε η τελευταία μου ελπίδα για ένα πιάτο φαγητό η ρούχα . Περιμένω απο εσάς που είστε άνθρωποι , γιατί όλοι μου έκλεισαν την πόρτα οι μεγάλοι».

2 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗΤΗς ΕΙΝΑΙ < ΕΚΤΟς ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ) ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟς ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ .Ειτε ετούτη την καταγγελία δήλωση που βλέπετε στο σχόλιο , ειτε κάποια άλλη ανάλογη ,την καταθέτουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >
η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο.

η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985.....

tasos2222 είπε...

Η ΤΗΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙς ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗΜΑΣ , ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΛΕΜΕ. και επισημα διαχωριζουμε τις θεσειςμας απο εκεινους που την εχουν ηδη πουλησει αλλα΄και απο αυτους που σκοπευουν να πουλησουν την ψυχη των (τοχουμε ηδη δηλωσει επισημως με ετουτη την ιερη δηλωση-καταγγελια, πανω απο 4.000 πολίτες.


δειτε και κοινοποιηστε παντου.

ΚΑΘΩΣ ΠΛΕΟΝ ,ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙς προηγουμενως ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ .
ΔΙΟΤΙ,
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩς ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΜΑς
ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥς ΣΤΡΑΤΙΩΤΕς ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Ως ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΕς και ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥς ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗς ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΩΝ..
ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΧΑΡΑΓΜΑ . ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑς ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς , ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΎς ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥς ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ . .
. ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ , ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ <> ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥς ΤΟΥς ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΕς ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ (όπως πχ οι παπαδες)ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ, ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΛΕΝΕ ΟΧΙ , ΧΩΡΙς να εχουν καταγγειλει την καρτα , την υποδουλωσητων ,την προδοσια κατα της πατριδος και την απο 24\11\2011 π
ατηση των ιερών δεσμεύσεων με επισημο δικογραφο .
Συνεπως , καλο ειναι , ολοι οσοι στο εξης λεμε οχι στην καρτα , να κοινοποιουμε (μαζι με εκεινο το ΟΧΙ) και αναλογο δικογραφο επικυρωμενο , με το οποιο επισημα εχουμε καταγγειλει σε εισαγγελικες αρχες και την καρτα και την καρτα του πολιτη ΚΑΙ την προδοσια κατα της πατριδος μας αλλά , και την απο 24\11\2011 , καταπατηση των ιερων δεσμεύσεων ..
.ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς .δειτε
\

{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}

ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ (24\11\2011) ΔΙΑΡΚΟΎΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗς ΥΠΟΔΟΎΛΩΣΗς ΜΑΣ

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985....

Δημοσίευση σχολίου