Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

4 ΣΤΗΝΟΥΝ τον ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, για ΝΑ σφαχτούμε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, μεταξύ μας. Μας ΔΙΑΙΡΟΥΝ για να ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΙΩΝΙΩΣ οι ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους, με ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ την ΟΡΓΗ μας, για να μην ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!

Στην πρώτη Γραμμή τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ, υποδαυλίζουν τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ….

Καλλιεργούν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ, το ΔΙΧΑΣΜΟ….

Διαφημίζουν ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ “Αντιφασιστικές Διαδηλώσεις” στις Μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

ΣΤΗΝΟΥΝ τον ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, για ΝΑ σφαχτούμε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, μεταξύ μας.
 

Μας ΔΙΑΙΡΟΥΝ για να ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΙΩΝΙΩΣ οι ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους, με ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… 

ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ την ΟΡΓΗ μας, για να μην ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!


ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ… 
Τον είχε μάλιστα εξαγγείλει ο Σαμαράς στο “success” Ταξίδι του στις ΗΠΑ. 

Εικόνα … “Αιγύπτου” έδωσε για την Ελλάδα ο Σαμαράς στις ΗΠΑ: “Έρχεται η βία”! είχε πεί ο Σαμαράς  τον Αύγουστο απο την Ουάσιγκτον…

Έκθεση του Stratfor (το think tank που στελεχώνεται από πρώην στελέχη της CIA και του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ), η οποία θα δει τις επόμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι “Η πίεση προς τους εθνικιστές μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις και ενθάρρυνση ισλαμιστικών ομάδων”.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “προβλέπουν” οι Αμερικανοί….

Καθαρά ΣΤΗΜΕΝΟ και ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟ το ό,τι θα προκύψει…

Η ατμόσφαιρα θυμίζει πολύ το 1946: Eμφύλιο κήρυξε ο γ.γ. του ΚΚΕ: 
“Τσακίστε τους φασίστες”! 

Ως νέος Ζαχαριάδης, λειτουργεί ο Κουτσούμπας, ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ το ΚΚΕ (για τον ανθελληνικό ρόλο του ΚΚΕ διαχρονικά, κυκλοφορούν ενδιαφέροντα άρθρα στο διαδίκτυο).  

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ όμως ΣΗΜΕΡΑ, εν έτει 2013, πολιτικά πρόσωπα όπως ο γ.γ. του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας να ζητά να επιτεθούν Έλληνες κατά Ελλήνων με συνθήματα του 1944 και του 1946-1949; 

 Είναι ακριβώς η ίδια προτροπή του πρώην γ.γ. του ΚΚΕ Ν.Ζαχαριάδη το 1946.

Ο σοσιαλιστής Νίκος Γιαννιός, (που αποχώρησε με άλλους Έλληνες Σοσιαλιστές από το Εβραιοκρατούμενο ΚΚΕ γιατί δεν αποδέχθηκαν τον αντεθνικό του ρόλο), αναφέρει τα εξής, σε επιστολή του προς την εφημερίδα «Έθνος», το 1951:

Ebr.commun

<< Ιδρυταί του ΚΚΕ, τόσον εις τας Αθήνας όσον και εις την Θεσσαλονίκην, ήσαν Ισραηλίτες ή κρυπτοεβραίοι Έλληνες, το κίνημά των, παρ’ όλα τα σοσιαλιστικά φαινόμενα ή προσχήματα, ήτο εβραϊκόν εθνικιστικόν.

Τούτο αποδεικνύεται και από την εκλογικήν των σύμπραξιν με τους Γούδα – Γούναρην και την αντίθεσίν των προς τον Βενιζελισμόν, ενώ ως γνωστόν, οι σοσιαλισταί πρέπει να συνεργάζωνται με τα πλέον προοδευτικά αστικά κόμματα εναντίον των παλαιοκομματικών και οπισθοδρομικών.

Το υπό την ηγεσίαν μου τότε Σοσιαλιστικόν Κέντρον Αθηνών (έτος ιδρύσεως 1911) ουδέν μέρος έλαβεν εις την ίδρυσιν του ΚΚΕ. 

Τουναντίον προσπαθήσαμεν, μεταβάντες εις τα γραφεία του, οδός Ευριπίδου, να αποτρέψωμεν τους νεοφωτίστους κομμουνιστάς από το να προσχωρήσουν εις την Μόσχαν, προβλέψαντες ποία κρίσις και ποία δεινά επερίμεναν τον Σοσιαλισμόν της Ελλάδος και την Ελλάδα από την Σοβιετικήν παρερμηνείαν του Μαρξισμού.

Δυστυχώς τα σοσιαλιστικά μας επιχειρήματα δεν εισακούστηκαν εφ’ όσον η εβραϊκή ηγεσία είχε τους ιδικούς της ανθελληνικούς σκοπούς, οι δε γύρω αυτής Έλληνες προλετάριοι ήσαν αγράμματοι και αφελείς. 

Προσήλθαμε εν τούτοις ως μειοψηφία εις το πρώτον Σοσιαλιστικόν Συνέδριον (1918), ηγωνίσθημεν και πάλιν, αλλ’ αποχωρήσαμεν εν τέλει δια να μη γίνωμεν όργανα της κομμουνιζούσης εβραϊκής πλειοψηφίας. 

Έκτοτε, οι παλιοί σοσιαλισταί, επολεμούσαμε και πολεμούμε φανερά και τίμια τον Μπολσεβικισμό, καθώς και τους κατοπινούς διφορουμένους «συναγωνιστάς» του. >>


ΠΗΓΗ:  http://www.pare-dose.net/3544#ixzz2fN26wTzw

Όλα αυτά αποσκοπούν στη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του Πολιτικού Συστήματος

Διχάζεται ο Ελληνικός Λαός, και ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

 Χειραγωγείται η ΟΡΓΗ του κόσμου που έχει προκύψει απο την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. 

 Τη ΔΙΚΑΙΗ αυτή οργή θέλουν να στρέψουν προς ΟΦΕΛΟΣ δικό τους: Τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΩΝ. 

Νέες πηγάδες, νέες σφαγές, νέα ΜΝΗΜΟΝΙΑ…. 

Εμείς θα σφαζόμαστε και αυτοί θα βασιλεύουν με τα αφεντικά τους… με πρόφαση και αφορμή τη Χρυσή Αυγή…. zionazi!
….και θα φέρνουν ΝΕΑ μνημόνια, νόμους για κατασχέσεις και παράδοση Εθνικών Εδαφών…. 

Μας θέλουν να σφαχτούμε ΜΟΝΟΙ μας καλά καλά, για να μην τους ΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! 

Μετά θα μας πάρουν τα σπίτια, και θα διαμελίσουν την Ελλάδα…

ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗ_ΕΛΛΑΔΑ_ΤΟΥ_ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ_1

Η ΟΡΓΗ των Ελλήνων πρέπει να ΠΕΣΕΙ επάνω στους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους…

Έχουν φέρει την Black water να φυλάει τη Βουλή. 

Έφεραν την Ταξιαρχία Τουρκαλβανών και Βουλγαροσκοπιανών SEEBRIG για καταστολή μέσα στις πόλεις. 

ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. 

Εμάς μας έχουν καταντήσει αδύναμους.

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΜΟ! 

ΟΧΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΜΗ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. 

Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. 


Enwsh Sionison ellados

ΠΡΩΤΟΣ και καλύτερος ΥΠΗΡΕΤΗΣ αυτών των Αφεντικών ο υπ.ΠΡΟΠΟ Δενδιας, που ως φαίνεται, του έχουν ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΡΟΛΟ-ΚΛΕΙΔΙ οι Εντολοδότες του.. 

ΤΟΟΟΟΣΗ ΧΑΡΑ, τόσα χαμόγελα στην επίσκεψή του στη Συναγωγή! 

Θα έχουν ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ του από έναν τέτοιο ΕΜΦΥΛΙΟ…..


Διαβάσαμε ότι σε διαδήλωση στην Πάτρα εμφανίστηκε και “Ελεύθερος Σκοπευτής”, απόστρατος στρατιωτικός από Ιταλία. 

Έιναι έτοιμα κάθε λογής ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ απο τις γύρω χώρες, να ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ όπως στη Συρία…

Τελικά σε τι μοίρα θα μας ρίξουν;
Σε Εμφύλιο Αλληλοσπαραγμό;
Θα φέρουν “ελεύθερους σκοπευτές” ;
Θα στήσουν Ισλαμικό “ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ” τύπου Συρίας;
Ο Θεός να φυλάει! ‘
Ο,τι και νά’ναι, είναι στημένο.


astikosmythos

Πηγή: astikosmythos.wordpress.com

4 σχόλια:

marika είπε...

Δεν ειναι καινουριο αυτο.

tasos2222 είπε...

προδοτες πολιτικοι και πουλημένοι ψευδοπολίτες ,ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟ 24\11\2011 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς , ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 300ΣΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΟΤΙ μέσα απ την δικαστική έρευνα και την ακροαματική διαδικασία της υποθέσεως αυτής ,θα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ *ΕΓΚΑΙΡΩΣ* μεταξύ των άλλων και η απο κοινού δράση των 300σιων ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗς ΕΝΥΜΕΡΩΣΕΩΣ στο κακούργημα του προσχεδιασμού και της ενορχίστροσης εμφυλίου πολέμου ...https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%BF%CE%B9-300%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B4/574111139298905

tasos2222 είπε...

ΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙς ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΊΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ.......... ( ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ) .......προδότες πολιτικοί και πουλημένοι ψευδοελληνες πολίτες, ,ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟ 24\11\2011 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς , ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 300ΣΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΟΤΙ μέσα απ την δικαστική έρευνα και την ακροαματική διαδικασία της υποθέσεως αυτής ,θα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ *ΕΓΚΑΙΡΩΣ* μεταξύ των άλλων και η απο κοινού δράση των 300σιων ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗς ΕΝΥΜΕΡΩΣΕΩΣ στο κακούργημα του προσχεδιασμού και της ενορχίστροσης εμφυλίου πολέμου .Δειτε τι κάνουμε για να αποτρέψουμε τον εμφύλιο (διαβαστετο πολυ καλά ) και ενεργείστε ά μ ε σ α....

Δειτε τι κάνουμε για να αποτρέψουμε τον εμφύλιο (διαβαστετο πολυ καλά ) και ενεργείστε ά μ ε σ α........https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF/570728096303876....

tasos2222 είπε...

ΤΟ ΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙς *** τ ω ρ α***ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΊΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ.......... ( ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ) .......προδότες πολιτικοί και πουλημένοι ψευδοελληνες πολίτες, ,ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟ 24\11\2011 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς , ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 300ΣΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΟΤΙ μέσα απ την δικαστική έρευνα και την ακροαματική διαδικασία της υποθέσεως αυτής ,θα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ *ΕΓΚΑΙΡΩΣ* μεταξύ των άλλων και η απο κοινού δράση των 300σιων ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗς ΕΝΥΜΕΡΩΣΕΩΣ στο κακούργημα του προσχεδιασμού και της ενορχίστροσης εμφυλίου πολέμου .Δειτε τι κάνουμε για να αποτρέψουμε τον εμφύλιο (διαβαστετο πολυ καλά ) και ενεργείστε ά μ ε σ α....
δες ΕΤΟΥΤΟ και να το λες απο σημερα και τους υπόλοιπους .......... αν σε κάποια διαληλωση μας ενημερώσουμε επισήμως τους άνδρες των ματ(με το περιεχόμενο εκείνης της επικυρωμένης ιερης δηλώσεως και οτι οι εντολείς των είναι κατηγορουμενοι απο τη δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας (και και έχουμε αποδεικτικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν οτι τα ματ εχουν ενημερωθεί , τοτε απο κεινη τη στιγμη και μετά, η όποια ενέργεια των ματ εναντίον ημών που έχουμε καταθέσει τέτοιο δικόγραφο, (συμφωνα με την εθνικη αλλά και τη διεθνή νομοθεσία) ειναι και θεωρείται εχθρική ενέργεια .
Δειτε τι κάνουμε για να αποτρέψουμε τον εμφύλιο (διαβαστετο πολυ καλά ) και ενεργείστε ά μ ε σ α.......https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF/570728096303876..

Δημοσίευση σχολίου