Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

0 Ρότσιλντ, ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ Κασσιόπης.. Για να ηγεμονεύει στα Βαλκάνια και να προωθεί τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ του Σχέδια…

Ποιά ήταν η 1η ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του ΤΑΙΠΕΔ;; Η ΚΑΣΣΙΟΠΗ!

Για ΠΟΙΟΝ δουλεύουν Δένδιας, Σαμαράς, ΤΑΙΠΕΔ; Για τον Ρότσιλντ, ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ Κασσιόπης.. Για να ηγεμονεύει στα Βαλκάνια και να προωθεί τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ του Σχέδια…

Προκύπτει ότι  ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έχει ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στο ΤΑΙΠΕΔ και τις Αποκρατικοποιήσεις…

Έτσι, η ΠΡΩΤΗ Αποκρατικοποίηση του ΤΑΙΠΕΔ, που πραγματοποιήθηκε φέτος το Φεβρουάριο,  ήταν η ΚΑΣΣΙΟΠΗ:

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ:



“Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η πρώτη άμεση διεθνής επένδυση σε δημόσια γη με το ΤΑΙΠΕΔ να αποδέχεται τη δεσμευτική οικονομική προσφορά του ομίλου NCH Capital για την παραχώρηση της Κασσιόπης στην Κέρκυρα για τα επόμενα 99 χρόνια.

Η εταιρεία παίρνει για τα επόμενα 99 χρόνια την έκταση της Κασσιόπης με το συνολικό όφελος για το ελληνικό Δημόσιο να είναι περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η NCH Capital έχει έδρα στην Νέα Υόρκη και διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 3,5 δις. δολαρίων με έμφαση στο real estate, την πρωτογενή παραγωγή και το private equity και λειτουργεί 21 επενδυτικά κεφάλαια.

Tι είναι η Κασσιόπη

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα δημόσια «φιλέτα» -πιθανόν σε όλη τη Μεσόγειο- που έμεινε αναξιοποίητο για δεκαετίες. Πρόκειται για ονειρεμένα γεωτεμάχια με πεύκα, λίμνες, αεροδρόμια.

Η Κασσιόπη είναι παραθαλάσσια έκταση της Κέρκυρας που βρίσκεται 38 χλμ. βόρεια από την πόλη της Κέρκυρας, όπου υπάρχει διεθνής αερολιμένας. Το εμβαδόν του οικοπέδου που θα πωληθεί είναι περίπου 490 στρέμματα και περισσότερο από το ήμισυ αποτελεί ιδιωτική δασική έκταση, ενώ σε αυτό υπάρχει και μία μικρή φυσική λίμνη. Η αξιοποιήσιμη έκταση εκτιμάται σε περίπου 178.000 τ.μ. Το ακίνητο έχει μια ακτογραμμή μήκους περίπου 725μ.

Το ακίνητο είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και βρίσκεται σε περιοχή της Κέρκυρας που έχει μείνει ως επί το πλείστον ανεκμετάλλευτη.

Με δεδομένο ότι στην περιοχή του ακινήτου βρίσκονται ιδιοκτησίες υψηλού προφίλ, όπως το κτήμα Rothschild, η δυνατότητα αξιοποίησής του και η απορρέουσα αξία θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Από τους 8 Διαχειριστές της NCΗ Capital Inc. (όπως βλέπουμε στην Ιστοσελίδα της),  o Εβραικής Καταγωγής, 63χρονος Reuben Rinat (και με μεγάλη προυπηρεσία σε Ισραηλινές Εταιρείες) είναι ο Δ/ντής Κατασκευών  (Construction Manager). 

Όπως καταλαβαίνετε, είναι ο άνθρωπος που θα διαχειριστεί την Ανοικοδόμηση στην Κασσιόπη….

Για τον Ρότσιλντ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ… αλλά και ο ΣΑΜΑΡΑΣ με το ΤΑΙΠΕΔ….

Ήθελε “Ανάπτυξη” ο Λόρδος στην περιοχή, του φαινόταν πολύ ΑΔΕΙΑ. Δεν του άρεσε η ηρεμία του Ιονίου!  Στην ουσία ήθελε να ΑΥΞΗΣΕΙ  την ΑΞΙΑ των επενδύσεών του στην περιοχή…

Τι   επιδιώκει ο Ρότσιλντ και γιατί του “έδωσαν” την Κασσιόπη;

Απο το 1971 ερχόταν στην  Κασσιόπη ο Ρότσιλντ…. 

Ο Λόρδος Rothschild και η οικογένεια του μένουν από το 1971 στην Κερασιά, του Δήμου Κασσωπαίων, σε μια έπαυλη που έχτισαν μαζί με την μητέρα του και τον πατριό του, τον γνωστό ζωγράφο Νίκο Χατζηκυριάκο Γκίκα

Στην έπαυλη αυτή κάθε χρόνο φιλοξενούνται μεταξύ άλλων μέλη της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας, καθώς και πολλοί επώνυμοι από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο. 

Παρών στην τελετή ανακήρυξής του σε Δημότη της Κασσιόπης, ήταν και ο (Βουλευτής ΤΟΤΕ) Νίκος Δένδιας…….

Από το 1972 κατέστρωσαν το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας, μαζί  με τους φίλους του Σιωνιστές.. όπως διαβάζουμε εδώ:

“Το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος συνετάχθη το 1970-’72 στο Λονδίνο από μια Επιτροπή υψηλόβαθμων Κοσμοκρατόρων-Σιωνιστών. Ένας από τους λόρδους που το εγνώριζαν και που το 1980 βρισκόταν στην Αθήνα, μού ενεπιστεύθη το σχέδιο της Επιτροπής. “

ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗ_ΕΛΛΑΔΑ_ΤΟΥ_ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ_1

………………………


“Αρχικά στο σχέδιό τους υπήρχε η ένταξη της Βορείου Ηπείρου στην Ελλάδα αλλά φαίνεται ότι ο σχεδιασμός τους άλλαξε και πάνε να κόψουν κομμάτι από την Ήπειρο να το δώσουν στην Αλβανία. 

Και αυτό διότι ακριβώς απέναντι, στην Κέρκυρα, κοντά στην Κασσιόπη είναι μια τρομερή βίλα ιδιοκτησίας του Ρότσιλντ.   

Ο Ρότσιλντ είναι ο επικεφαλής των Σιωνιστών, ο «πάτερ φαμίλια» του κόσμου, 97 ετών σήμερα, είναι αυτός που διοικεί προσωπικά την Βαλκανική και συνεπώς έχει συμφέροντα στην περιοχή.”

Περισσότερα για τα  γεωπολιτικά της περιοχής: http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2013/08/2014.html  http://esxatianasxesi.blogspot.com/2012/11/27.html

Φωτογραφίες  απο τη βίλλα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ   εδώ:

The villa on Corfu owned by the Rothschilds

(πηγή φωτογραφιών: underonformation.wordpress.com)

ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΑ….

Την ίδια  ώρα που μας  εξευτελίζουν οικονομικά, κλείνουν ασφαλιστικά ταμεία και νοσοκομεία και μας  ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝΚΛΕΒΟΥΝ  ΚΑΙ  την ΠΑΤΡΙΔΑ οι Δωσίλογοι Πολιτικοί, και τη ΧΑΡΙΖΟΥΝ στους ΕΧΘΡΟΥΣ της, οι   ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ των ΕΒΡΑΙΩΝ ΛΟΡΔΩΝ…..


astikosmythos

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου