Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!!! Τα blog τους «χαλάνε τη σούπα…» Θα επιτεθεί μόνος του ο ΟΜΠΑΜΑ, με τη ….. συνδρομή ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ και ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ. Τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ!
Σχόλιο: Γι αυτό ετοιμάζουν το Γ’ΠΠ ; Είναι πιο εύκολο να μας σκοτώσουν, παρά να μας ελέγξουν…» Κάτι ξέρει ο κος Μπρεζίνσκυ, αφού υπήρξε συνιδρυτής της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, με τον David Rockefeller, το 1973….

Η “Σφραγίδα” της Τριμερούς Επιτροπής: Σε περίοπτη θέση το εβραϊκό αστέρι, το ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ τα κεφάλια της “Λερναίας Ύδρας”… τυχαίο;;;
Κατά τη διάρκεια μιας σύντομης συνέντευξης με τη DW News Γερμανίας την περασμένη Δευτέρα , ο πρώην Αμερικανός Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ της Τριμερούς Επιτροπής Zbigniew Brzezinski , σχολίασε τα εξής σχετικά με την αυξανόμενη αναποτελεσματικότητα του πολέμου , λόγω της αυξημένης πολιτικής γνώσης του κοινού :
” Με δεδομένη την σύγχρονη πραγματικότητα, που αποκαλώ στα γραπτά μου « Παγκόσμια Πολιτική Αφύπνιση» , η πολιτική της βίας που βασίζεται κυρίως στις Δυνάμεις της Δύσης και, σε ορισμένες πρώην αποικιοκρατικές δυνάμεις, δεν υπόσχεται πολλά για εξέυρεση λύσης στο περιφερειακό πρόβλημα », δήλωσε ο Μπρεζίνσκι , αναφερόμενος στην κατάσταση στη Συρία .
Παρά τη μακροχρόνια σχέση Μπρεζίνσκι – Ομπάμα (ο Μπρεζίνσκυ ήταν κορυφαίος Σύμβουλος Εξωτερικής Πολιτικής του Ομπάμα) , ο Μπρεζίνσκι αρνήθηκε οποιαδήποτε ειδική γνώση του για τα σχέδια του Ομπάμα για τη Συρία , λέγοντας ότι όποια στρατηγική κι αν έχει η διοίκση, είναι ” επτασφράγιστο μυστικό . “
Η στρατηγική του Ομπάμα στη Μέση Ανατολή αποτελεί συνέχεια των πολιτικών του Μπους . Αυτό επιβεβαιώνεται από το εξής: Για την ανατροπή των καθεστώτων Λιβύης και Συρίας έχουν στρατολογήσει τον Στρατηγό Γουέσλι Κλαρκ που είχε διατελέσει διοικητής του ΝΑΤΟ επί εποχής Μπους….
Μπρεζίνσκυ: Ο “μέντορας” του Ομπάμα, και συνιδρυτής της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Ο άλλος συνιδρυτής ήταν ο Δαυίδ Ροκφέλλερ…
Παρά το γεγονός ότι ο Μπρεζίνσκι κατά καιρούς προσπαθεί να εμφανιστεί αντίθετος με στρατιωτικούς παρεμβατισμούς , οι ενέργειες του προέδρου Ομπάμα στη Συρία , και η υποστήριξή του στους μαχητές της Αλ Κάιντα , αντανακλούν τις προηγούμενες «πολιτικές Μπρεζίνσκι»: την αντιπολίτευση που ασκούσε στη Σοβιετική Ένωση το 1979 , όταν οι αποφάσεις του Μπρεζίνσκι οδήγησαν στη δημιουργία της Αλ Κάιντα με τη χρηματοδότηση από τη CIA στους Μουζαχεντίν του Αφγανιστάν.
Οι προειδοποιήσεις του Brzezinski για « παγκόσμια πολιτική αφύπνιση» έχουν ενταθεί τα τελευταία χρόνια . Πέρυσι, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στην Πολωνία , ο Brzezinski σημείωσε ότι έχει γίνει «όλο και πιο δύσκολη η καταστολή » και «ο έλεγχος των απηυδισμένων λαών», διότι αυτή «η λαϊκή αντίσταση» είναι επίμονη, με υψηλά κίνητρα, και βασίζεται στην «πολιτική αφύπνιση».
Ο Brzezinski κατηγόρησε επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης “στο ραδιόφωνο , την τηλεόραση και το Διαδίκτυο” για την “καθολική αφύπνιση της πολιτικής συνείδησης των μαζών.”
« Οι μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις , νέες και παλιές , επίσης αντιμετωπίζουν μια νέα πραγματικότητα: ενώ η θνησιμότητα των στρατών τους είναι μεγαλύτερη από ποτέ , η ικανότητά τους να ΕΛΕΓΞΟΥΝ τους πολιτικά αφυπνισμένους λαούς βρίσκεται σε ισστορικά χαμηλά. Για να το θέσω ωμά : σε παλαιότερες εποχές , ήταν πιο εύκολο να ελέγξεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους από το να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Σήμερα, είναι απείρως ευκολότερο να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους από το να ελέγχεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους “, δήλωσε ο Μπρεζίνσκι κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων στο Μόντρεαλ .
Παρά τις προσπάθειες των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών να κερδίσουν την υποστήριξη των πολιτών για τον πόλεμο στη Συρία, μια νέα δημοσκόπηση του Reuters έδειξε ότι μόνο το 9 % των Αμερικανών υποστηρίζουν τη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία . Εάν τελικά παρεμβουν οι ΗΠΑ , θα είναι ο λιγότερο δημοφιλής πόλεμος στην αμερικανική ιστορία .
Ο Τεράστιος και αυξανόμενος όγκος πληροφοριών που παρέχεται από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης (blog), ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ στις συνειδήσεις των Αμερικανών ότι ενώ η επίθεση με χημικά στη Συρία έγινε από την Αλ Κάιντα, αποδόθηκε στον Άσσαντ, με τις ευλογίες της Αμερικής . Ως εκ τούτου, μόνο το 23% των Αμερικανών εμπιστεύεται πλέον τα καθεστωτικά ΜΜΕ.


Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου