Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

0 Αντίλογος ενάντια στο ψέμα που μας το σερβίρουν πλέον ωμό - ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ - ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω παραδείγματα για να καταλάβετε με τι αλήτες προπαγανδιστές έχουμε μπλέξει...





1ο Παράδειγμα: Μπιν Λάντεν

Κάποτε ο Μπιν Λάντεν ήταν φίλος των Αμερικάνων και πολεμούσε τους Σοβιετικούς στο Αφγανιστάν μαζί με τους εκπαιδευμένους (από την CIA) Ταλιμπάν. Μόλις ο Μπιν Λάντεν μπόρεσε και νίκησε την δεύτερη υπερδύναμη του κόσμου ΕΣΣΔ με την "και καλά μυστική" βοήθεια της Αμερικής, ήταν πλέον άχρηστος για τους Αμερικάνους. Η μήπως όχι; Από ότι ξέρουμε ήταν και θα είναι ο πιο διάσημος "τρομοκράτης"...πότε ακριβώς όμως; Όταν οι Αμερικάνοι έψαχναν απεγνωσμένα μια δικαιολογία για να εισβάλλουν στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Από την μία στιγμή στην άλλη ο "σύμμαχος" Μπιν Λάντεν μεταμορφώθηκε σε "αδίστακτο τρομοκράτη". Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Μπιν Λάντεν ήταν πάντα το πιστό σκυλί του συστήματος που χρησιμοποιήθηκε άριστα και έπαιξε τέλεια τον ρόλο του και στις δυο περιπτώσεις (ΕΣΣΔ/Ιράκ/Αφγανιστάν).

Το αποτέλεσμα;; Οι Αμερικανοσιωνιστές βγήκαν πολύ κερδισμένοι και η Νέα Τάξη Πραγμάτων έκανε ένα πολύ μα πάρα πολύ μεγάλο βήμα.




2ο Παράδειγμα: Ελλαδιστάν και Ευρώ





Όταν μιλάμε για Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εννοούμε μία ελληνική δημόσια επιχείρηση που προσλαμβάνει το κάθε 3ο ανίψι του κάθε βουλευτή. Η Ε.Ε. ήξερε 100% ότι η Ελλάδα δεν ήταν ικανή να αντέξει το Ευρώ, γιατί η οικονομική της κατάσταση δεν θα μπορούσε να βαστάει για πολύ καιρό ένα ακριβότερο νόμισμα από την δραχμή. Οι λόγοι είναι προφανείς και πολλοί: διαφθορά, ανείσπρακτοι φόροι, 2 εκατομμύρια δημόσιοι υπάλληλοι που δεν παράγουν αλλά μόνο απορροφούν δημόσιο χρήμα, υπέρογκα και άχρηστα δάνεια, τιποτένιες εξαγωγές, διαμελισμένη βαριά βιομηχανία (γι'αυτό βοήθησε αισθητά ο προκάτοχος του Σημίτη). Αυτά τα ξέρουμε εμείς που δεν έχουμε καμία σχέση με το κράτος, δεν τα ξέρανε οι καρχαρίες της Ε.Ε.; Σας μοιάζουν για τόσο ηλίθιοι που θα πετούσαν τόσα δις Ευρώ σε μια μαύρη τρύπα όπως η Ελλάδα; Γιατί επιτράπηκε η είσοδος της Ελλάδος στο Ευρώ ενώ οι Ευρωπαίοι ήξεραν από το '85 ότι είχε δώσει πάλι ψευδή στοιχεία;; Η νομίζετε πως οι Ευρωπαίοι χάσανε λεφτά από την Ελλάδα; Κακά τα ψέματα και το Ελλαδιστάν έπαιξε τέλεια τον ρόλο του θύματος και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ/ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ για την μελλοντική εκμετάλλευση όλου του κόσμου. Η ελπίδα λιγοστεύει φυσικά αν ο υπόλοιπος κόσμος φερθεί όπως και εμείς... δηλαδή σαν μοσχάρια.

Το αποτέλεσμα;; Μια ολόκληρη χώρα έρμαιο αδίστακτων ανθρώπων να πεινάει και να μην έχει στον ήλιο μοίρα, όπως κάθε πειραματόζωο. Οι Σιωνιστές και πάλι κερδισμένοι και δεν έχουν καν αρχίσει..



Και σιγά σιγά καταλήγουμε στο πιο σύγχρονο παράδειγμα...την Χρυσή Αυγή




Έχουν αφρίσει τα ελληνικά ΜΜΕ με τις λέξεις "Δολοφόνοι, εγκληματική οργάνωση, ναζιστικό έκτρωμα", αναφερόμενοι βέβαια στα "παλληκάρια" της Χ.Α. Αυτό το κράτος αφού ήξερε από πολύ παλιά τι εστί Χ.Α., τι αντιπροσωπεύει, τι κρύβεται από πίσω...αυτοί που τώρα διατυμπανίζουν τα οπλοστάσια, στρατόπεδα εκπαίδευσης κτλ κτλ...Όλοι αυτοί πως επέτρεψαν ένα τέτοιο κόμμα να μπει στην Βουλή η ακόμη και να βάλει υποψηφιότητα; Ας θυμηθούμε λίγο πότε η Χ.Α. δυνάμωσε... Εν καιρό μνημονίου; Τυχαίο; Τον καιρό δηλαδή που όλοι έψαχναν κάπου να στηριχτούν και έκαναν την τέλεια επιλογή και ψήφισαν Χ.Α. Τώρα πλέον με τον αντιρατσιστικό νόμο θα απαγορευτεί έμμεσα και η λέξη "πατρίδα" όπως και η λέξη "Ελλάς/Ελλάδα". Μούδιασε ο κόσμος ιδεολογικά, έχει χαζέψει και μπερδευτεί παράλληλα. Αλλά αυτοί που χρησιμοποίησαν την Χ.Α. δεν θα σταματήσουν εδώ, η Χ.Α. όπως και κάθε πιστό σκυλί που προαναφέραμε... δεν έχει μπαγιατέψει ακόμα...απλά μπήκε στην κατάψυξη για περαιτέρω χρήση. Ποιος θα τολμήσει πλέον να αποκαλέσει τους πολιτικούς μας βρωμοσιωνιστές η εβραίους και να μην τον αποκαλέσουμε ρατσιστή; Ποιος θα κάνει κάποια κίνηση για να αλλάξει την κατάσταση, θα κρατάει μια ελληνική σημαία και δεν θα θεωρηθεί αμέσως άλλος ένας τρελός εθνικοφασίστας;


Το συμπέρασμα είναι ένα και μόνο. Είμαστε θύματα μιας τεράστιας πλεκτάνης και ο κάθε ένας από εμάς παίζει τον ρόλο του. Άλλο ένα πιόνι εσύ και εγώ και όλοι οι άνθρωποι. Πιόνια στην σκακιέρα της εκμετάλλευσης, του συμφέροντος και του σκότους. Ο σκοπός τους είναι ένας και μόνος...μουδιάζουν και εκμεταλλεύονται τον κόσμο, τον μπερδεύουν, καταστρέφουν όλες τις αξίες, τα πιστεύω και τις παραδόσεις, δηλητηριάζουν την αλήθεια και μας ταΐζουν καθημερινά ακαθαρσίες ξανά και ξανά. Όταν θα είναι πλέον έτοιμος (= απένταρος και απενγνωσμένος) ο κόσμος θα φέρουν τον δικό τους "σωτήρα" να μας βγάλει από το διέξοδο και να μας κυβερνήσει. Μέχρι εκείνη την ώρα έχουν αρκετό καιρό να συγκεντρώσουν όλα τα χρήματα, φυσικούς πόρους και να καταλύσουν έθνη, αξίες και παραδόσεις.


Όταν όμως εμείς θα ξυπνήσουμε και θα μας ρωτάνε τα παιδιά μας "γιατί;" και οι τύψεις θα μας βασανίζουν... θα είναι πολύ αργά...πάρα πολύ αργά...



Αυτά...


Ορθός Αντίλογος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου