Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

0 Συμβούλιο εφετών: ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Εξάρθρωστε την συμμορία του μνημονίου!

Με μια ιστορική αποφαση το συμβούλιο εφετών γκρεμίζει όλη την μεθόδευση κυβερνησης – παρακράτους – επίορκων, προκειμένου να συγκαλυφθεί το σκανδαλο αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων που οδήγησε στην μνημονιακή Εθνοκτονία.
Δεν χρειάζεται ειδική γνώση για να γίνει αντιληπτό πως απο την στιγμή που ο Λογοθετης αποκάλυψε πως ο Γεωργιου διατηρούσε σχέσεις με το ΔΝΤ, το έγκλημα ηταν προμελετημένο. Πως ειναι δυνατόν ο εντεταλμένος του “πελάτη” να ειναι συγχρόνως άνθρωπος του “προμηθευτή”; Και όμως, στην τριτοκοσμικά φερόμενη σε βασικά θέματα διοίκησης Ελλαδα, αυτο το έγκλημα γινόταν ακομα και αντικείμενο “αμφισβήτησης” απο οικονομικά αναλφαβητους εώς έμμισθους προπαγανδιστές στον δημόσιο διάλογο.
Η απόλυτη εκτροπή βεβαίως, ηταν η χονδροειδης προσπάθεια αρχειοθέτησης της υπόθεσης, υπό τις ευλογίες της συγκυβερνησης. Απόπειρα δικαστικού πραξικοπήματος, που βεβαίως πρεπει να λογοδοτήσουν οι ενορχηστρωτές. Διότι το θεμα δεν ηταν η φυγάδευση της συμμορίας Παπανδρεου, αλλά η δόλια απεμπόληση του κυρίου νομικού επιχειρήματος της Ελλαδας απέναντι στο οικονομικό έγκλημα που πλέον εξελίσσεται σε εθνικη τραγωδία. Τυχόν συγκάλυψη, θα αφαιρούσε το νομικό όπλο της Ελλαδας οχι μόνον για την διαγραφή του χρέους που προέκυψε εκτος των δομών της ΕΕ και της ελεύθερης αγοράς, αλλα και της διεκδίκησης απο φυσικά πρόσωπα, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ των απαιτήσεων αποζημίωσης για την ζημιά που υπέστη η χωρα ελέω του “μηχανισμού στήριξης”. Η παραδοχή του εγκλήματος απο το ΔΝΤ βλέπετε, βαπτίστηκε ως “λάθος φακτορας” παρα το οτι το ποσό που προέκυπτε ηταν ακριβως η χαλκευση των στοιχείων του ελλείμματος.


Ακομα και η άθλια ομολογία Παπανδρεου που απο “μέγιστη επιτυχία” βάφτισε το έγκλημα του “πειραματόζωο της συντηρητικής Ευρώπης” και έπειτα “προϊον δεκαλέπτου εκβιασμού”, δεν πτόησε τους έμμισθους υπηρέτες των κερδοσκόπων. Η ελίτ που θησαυρισε απο την καταστροφή της Ελλαδας, έπρεπε να υπερασπίσει τον μηχανισμό πλουτισμού της και τους επιτελείς του.
Ολα αυτα μεχρι σήμερα. Το συμβούλιο εφετών εβαλε ταφόπλακα στην φαρσοκωμωδία των εγκληματιών και διέταξε την άμεση απαγγελία κατηγοριών στον Γεωργιου, αλλα και την περαιτέρω διερεύνηση για τις ευθύνες πολιτικών και άλλων προσώπων.
Εξελιξη που είχε διαφανεί μετά και την παρέμβαση του προέδρου του ΣτΕ, όπου κάλεσε τους δικαστές να μην υποκύψουν στον εκβιασμό της διαπλοκής.
Οι αποκαλύψεις διαφθοράς για στελέχη της κυβερνησης που φέρονται να είχαν παρέμβει στην κυρία Πεδιαδιτη, τα καθιστά ακίνδυνα. Οποίος συνδιαλλαγεί πλέον μαζί τους, οχι μόνον δεν θα “προαχθεί” αλλα αντιθετα θα συνθλίβει υπό το βαρος της συνέργειας.
Ούτε βημα πίσω λοιπόν. Εκπροσωπείτε το μέλλον της πατρίδας,την λύση για εθνικη επιβίωση. Έχετε την μέγιστη ευκαιρια να φέρετε το Γουδή πριν την εθνικη καταστροφή.
Φανείτε αντάξιοι της ιστορικής σας ευθύνης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου