Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

0 ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ κα ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ

Αγαπητοί μας συνΈλληνες και συμΠολίτες, 
 Κατ' αρχάς σας ευχαριστούμε για τα πολλά μηνύματα συμπαράστασης. Σας φέρνουμε νέα ενημέρωση καθ' ότι τα στοιχεία αλλάζουν, προφανώς ώρα με την ώρα και πιθανώς λόγω δράσεων και αντιδράσεων. 

 1. τελικά μάλλον δεν ήταν της "gazprom" το αυτοκίνητο αλλά μίας θυγατρικής ή όχι θυγατρικής αλλά απλής επιχείρησης με λιπαντικά που εδρεύει στον Ταύρο και δεν έχει καμμία σχέση με Εξάρχεια (!) 


 2. τελικά μάλλον ήρθε και η αντιτρομοκρατική (!) και η ασφάλεια (!) και ισχυρή αστυνομική δύναμη που έδειχνε και ταυτότητες στους παρευρισκομένους (!) όπως μας δήλωσε σήμερα άτομο, εμφανείς προφανώς σε όλους τους άλλους εκτός από εμάς και τα 5-10 άτομα που ήταν μαζί μας και συζητούσαμε όλοι μαζί γιατί δεν έρχεται η αντιτρομοκρατική, επίσης εν αντιθέσει με την πληροφόρηση που μας έδιναν επανειλημμένως οι πυροσβέστες στα σχετικά μας αιτήματα. 

3. σήμερα ένας μόνος αστυνομικός όπως είπε με πολιτικά (δεν μας έδειξε ταυτότητα και δεν ήταν σίγουρο εαν υπήρχε άλλο άτομο μαζί του) από το τμήμα της ΓΑΔΑ για την προστασία πολιτεύματος όπως μας δήλωσε (δηλαδή οι παλιοί μας γνώριμοι από την 28η Οκτωβρίου 2012 που μας πέρασαν αυτόφωρο εξωνυχιστικότατο και μας οδήγησαν στον εισαγγελέα διότι θέλαμε να παρακολουθήσουμε την παρέλαση στο Σύνταγμα όπως ήταν το Συνταγματικό μας Δικαίωμα) ήρθε για να "δει εαν χρειάζεται να ανοίξει δικογραφία στην αστυνομία και όχι μόνο στην πυροσβεστική" ενώ κάθε του καταγραφή θα παραμείνει αταξινόμητη και μη προσβάσιμη μέχρι και εαν κριθεί ότι η αστυνομία πρέπει να ανοίξει φάκελο (!). 

4. εμφανίστηκε και τρίτο αμάξι που καταστράφηκε, δηλώθηκε δηλαδή έτσι από τον ανωτέρω αστυνομικό, μόνο που εχθές το εν λόγω αυτοκίνητο κρίθηκε ως μη φέρον ζημίες από τους πυροσβέστες και για αυτό δεν ειδοποίησαν καν τον ιδιοκτήτη του να έρθει και να το ανοίξει για να το εξετάσουν όπως έκαναν με το δικό μας και το άλλο αυτοκίνητο, ενώ το είχαν ήδη απομακρύνει και όλα αυτά δεν μπορούν να διαπιστωθούν ιδίοις όμμασι. Βεβαίως, εχθές όπως τους είχαμε επισημάνει και επιστήσει την προσοχή είχαν αφεθεί τα αυτοκίνητα - τεκμήρια αφύλακτα στην τύχη τους για να κάνει κανείς ό,τι θέλει από το να τα πάρει μέχρι να δημιουργήσει άλλα στοιχεία. [ Αυτή η πρακτική της ΕΛ.ΑΣ. και των άλλων υπηρεσιών της δεν είναι νέα, ούτε μοντέρνας κοπής. 

Αντίστοιχη ακριβώς πρακτική είχε ακολουθηθεί με το αυτοκίνητο όπου δήθεν είχε χτυπηθεί από 'αδέσποτη' σφαίρα ο πατέρας μου το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 1973.] Αυτά προς το παρόν όσον αφορά τα στοιχεία που είμαστε σε θέση να αναφέρουμε σε αυτή την χρονική στιγμή (καθ' ότι ακόμα τα αίτια της έκρηξης κατασκευάζονται και αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, προφανώς κατά το δοκούν), και θα σας αναφέρουμε τα 'πορίσματα' και κατά πόσον προσκρούουν στην λογική και κατά πόσον αποκλίνουν από αυτό που ακούσαμε από το ανακριτικό της πυροσβεστικής στην μεταξύ τους συνομιλία την ώρα που εξέταζαν το αυτοκίνητο και τα σημεία των εκρήξεων. Το θέμα περί δήθεν Ρωσία - Ουκρανία μπορεί και να εκπέσει αφού εν τέλει το αυτοκίνητο δεν ήταν της 'gazprom' (μέχρι στιγμής και μέχρι νεωτέρας) αλλά είναι γεγονός ότι ο εν λόγω αστυνομικός μου είπε ότι τέτοια περιστατικά λαβαίνουν χώρα παντού και συχνά στην Αθήνα αυτή την εποχή (!) λόγω των διεθνών αναταράξεων. 

 Είναι σαφές ότι για να διασπείρουν την αίσθηση της τυφλής βίας/τρομοκρατίας των κυβερνητικών στους Πολίτες αφ' ενός και αφ' ετέρου να εμπλέξουν την Ελλάδα μας στις εμπόλεμες καταστάσεις ακόμα και φέρνοντας με αυτό τον τεχνητό τρόπο την αίσθηση εμπόλεμης ζώνης εδώ και να γεμίσουμε 'παράπλευρες απώλειες' δεν θα διστάσουν να δώσουν την οποιαδήποτε φαιδρή εξήγηση. Είχαμε προειδοποιήσει στις σχετικές εκπομπές μας ότι στα πλαίσια του επικοινωνιακού πολέμου και στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού του Λαού από τις δράσεις των κυβερνητικών και για να παραμείνουν λίγο χρονικό διάστημα ακόμα στην εξουσία θα καταφύγουν σε τέτοιου είδους τεχνάσματα πρόκλησης ωμής πλέον φυσικής βίας. Αυτά προς το παρόν. Με κάθε νέα ενημέρωση δική μας θα σας κρατούμε ενήμερους.
 Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου