Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

0 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΛΓΑΣ & ΤΑΝΥΑΣ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ!

·        «Ο αστυνομικός της ΓΑΔΑ  προσπαθούσε να συνδέσει το συμβάν με τον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας»
·        «Μας απειλούσαν συνεχώς. Άτομα φώναζαν τα βράδια και τα μεσημέρια έξω από το σπίτι και τη βασική  μας έδρα στο Ν. Ηράκλειο ότι “εσείς που είστε αντιμνημονιακοί και ενάντια στην κυβέρνηση θα καλοπεράσετε,  θα σας ξηλώσουμε ό,τι έχετε ένα – ένα και τα δύο σας αυτοκίνητα θα γίνουν μηδέν”»
·        «Η σε βάρος μας επίθεση έρχεται μετά την ανακοίνωσή μας ότι ετοιμάζουμε δεύτερη προσφυγή στη Χάγη, για διεθνή οικονομική απάτη και για  τις απόπειρες των κυβερνητικών να ξεπουλήσουν τις υποδομές και τα φυσικά προσόντα και κεφάλαια της Ελλάδας»

Χθες, ξημερώματα της Τετάρτης 23 Ιουλίου, άγνωστοι τοποθέτησαν  εκρηκτικό μηχανισμό ανάμεσα στο αυτοκίνητο της κόρης της Όλγας Γεριτσίδου, Τάνυας και σε ένα άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να σημειωθούν σημαντικές καταστροφές στα δύο αυτοκίνητα.  Θυμίζουμε ότι η Όλγα Γεριτσίδου είναι αυτή που κατέθεσε μήνυση επί εσχάτη προδοσία κατά του Παπανδρέου, της τότε κυβέρνησης που έβαλε τη χώρα στο ΔΝΤ αλλά και σε όσους υπηρετούν με τις αποφάσεις τους τα μνημόνια του θανάτου. 
Εξαιτίας της κρίσης του Ελληνικού κράτους, η Όλγα Γεριτσίδου μαζί με την θυγατέρα της χρησιμοποίησε τη δυνατότητα προσφυγής στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης (ΔΠΔΧ) βάσει της διαδικασίας του άρθρου 15 του Συμφώνου της Ρώμης, για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονία εν καιρώ ειρήνης εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Το χθεσινό συμβάν έρχεται μετά από σειρά απειλών σε βάρος της Όλγας και της κόρης της Τάνυας Γεριτσίδου, ενώ στο διάστημα της κατάθεσης της μήνυσης κι εδώ έχουν υποστεί και άλλες καταστροφές στα περιουσιακά τους στοιχεία από… γνωστούς-άγνωστους.
Φοβερά είναι τα όσα καταγγέλλουν στον "Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή" η Όλγα και η Τάνυα Γεριτσίδου λίγες ώρες μετά την σε βάρος τους επίθεση.
Πότε ακριβώς έλαβε χώρα το συμβάν και τι καταστροφές υπέστη το αυτοκίνητό σας;
                       
Γ.: Περίπου από τις 2:30 το πρωί - τις 3 π.μ.. Το αυτοκίνητο της Τάνυας, ένα mazda mx5 του 2000,  έχει λιωμένο το πίσω αριστερό μέρος του, έχει καταστραφεί η κουκούλα (λιώσιμο, κάψιμο και τρύπες από εκρήξεις), έχει φύγει ο καθρέφτης από την έκρηξη και λιώσει ολοσχερώς τόσο το κομμένο κομμάτι όσο και η όποια βάση παρέμεινε επάνω στην πόρτα, έχουν σπάσει κρύσταλλα από την αριστερή  μεριά του οδηγού και έχουν λειώσει ηλεκτρικά μέσα, όσα δεν έχουν ξηλωθεί από τους πυροσβέστες. Αυτά, δια γυμνού οφθαλμού στη θέση που βρισκόταν δίπλα στο πεζοδρόμιο.  Για άλλες ζημιές δεν γνωρίζουμε ακόμα διότι αν και η πυροσβεστική άνοιξε από παντού το αυτοκίνητο για να το εξετάσει καθώς έψαχνε εμπρηστικό μηχανισμό, δεν μας είπε ακόμα αν διαπίστωσε κάτι περισσότερο.

Στην αρχική σας ανακοίνωση λέτε ότι η πυροσβεστική σάς απάντησε ότι δεν θα ερχόταν η αντιτρομοκρατική και ότι κάτι τέτοιο αποκλείστηκε γιατί θεωρήθηκε ενέργεια που έχει σχέση με τον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Τι στοχεύουν με αυτό τον αποπροσανατολισμό; Τελικά η αντιτρομοκρατική επελήφθη του συμβάντος;
                       
Γ.:  Δεν μας ενημέρωσε η πυροσβεστική για τη θεωρία περί σχέσεως του περιστατικού με τον πόλεμο Ουκρανίας - Ρωσίας. Αυτό το υποστήριζαν φανατικά άτομα που παρευρίσκονταν, σε σημείο που να απαιτούν να μην συζητείται καμία άλλη εκδοχή ή υπόνοια.  Η πυροσβεστική όμως μας ενημέρωσε (πολλές φορές στην επανειλημμένη μας προτροπή να έρθει η αντιτρομοκρατική) ότι δεν επρόκειτο να έρθει διότι «η αντιτρομοκρατική έρχεται μόνο όταν η έκρηξη προκαλείται από γκαζάκια και όχι από οποιονδήποτε άλλο εκρηκτικό μηχανισμό»  και μας είπαν ότι οι εν λόγω εκρήξεις στο συμβάν αυτό δεν είχαν προκληθεί από γκαζάκια. Επίσης έψαχναν εμφανώς και έδειχναν ο ένας στον άλλον (τουλάχιστον 4 άτομα) το σημείο όπου εκτιμούσαν ότι είχε τοποθετηθεί στο άλλο αυτοκίνητο και πιθανώς και ανάμεσα στα δύο μας αυτοκίνητα “μηχανισμός” και την κατεύθυνση της ορμής της έκρηξης-ανάφλεξης.
Μέχρι να αποσυρθούμε, η αντιτρομοκρατική δεν φάνηκε (αφού απεσύρθησαν και οι πυροσβέστες και το περιπολικό της αστυνομίας που περευρίσκετο).
Τελικά ειπώθηκε ότι είχε έρθει η αντιτρομοκρατική, αποτελούμενη από έναν αστυνομικό με πολιτικά (!) που ήρθε να διερευνήσει μόνος του, όμως σε καμία περίπτωση δεν το διαπίστωσα ούτε εμείς που ήμασταν οι ιδιοκτήτες ενός από τα δύο αυτοκίνητα περί ων ο λόγος ούτε και άλλοι παρευρισκόμενοι πολίτες. Όλοι συζητούσαν και σχολίαζαν την απουσία της αντιτρομοκρατικής αλλά και της αστυνομικής δύναμης.  Θα πρέπει να αναφέρω ότι αυτός ο αστυνομικός από την ΓΑΔΑ (τμήμα προστασίας πολιτεύματος) ανέφερε επανειλημμένα θέμα σύνδεσης του συμβάντος με τον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας, λέγοντας μάλιστα ότι συμβάντα επί του πολέμου αυτού συμβαίνουν πολύ συχνά αυτές τις ημέρες στην Αθήνα.
Κατά την γνώμη μας ο σκοπός αυτής της αιτιολόγησης είναι αφ΄ ενός η αίσθηση τρομοκρατίας και φόβου να διαχέεται στους πολίτες ανά πάσα στιγμή και αφ’ ετέρου η δυνατότητα είτε να στοχοποιήσουν άτομα, είτε να επιβάλουν καταστάσεις με τη δικαιολογία του «τυχαίου τυφλού χτυπήματος». Το «τυχαίο τυφλό χτύπημα» δεν έχει τυπικά πολιτική χροιά που να άπτεται των εσωτερικών της Ελλάδας και άρα δεν έχει αντίχτυπο στην κυβέρνηση, τη Μνημονιακή πολιτική και συναφή άτομα, έτσι που θα τους επιτρέψει να έχουν υπερεξουσίες στο όνομα της ασφάλειας ή βεβαίως και όλα μαζί με ένα χτύπημα που είναι και το πιο πιθανό.
Γιατί πιστεύετε ότι το συμβάν έχει σχέση με την μήνυση για εσχάτη προδοσία που καταθέσατε στο διεθνές δικαστήριο σε βάρος του Παπανδρέου; Έγινε από παρακρατικούς κύκλους;
Γ.:  Κατ’ αρχάς η προσφυγή μας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης είναι ενάντια στο Μνημόνιο και κάθε έναν που στηρίζει το Μνημόνιο ή συνέβαλε στην δημιουργία της πρόφασης «ανάγκης» για τη σύναψή του. Όπως καταλαβαίνετε, δεν αφορά μόνο τον ΓΑΠ αλλά και τους πάντες από τουλάχιστον τον Καραμανλή μέχρι και τον Σαμαρά και τις σχετικές τους διοικήσεις.
Πιστεύουμε λοιπόν ότι το συμβάν έχει σχέση με τη μήνυσή μας. Αφ’ ενός μάς έχουν γίνει απειλές να  σταματήσουμε  (κυρίως ανώνυμες και πολύ γρήγορες για να προλάβουμε να τις καταγράψουμε) καθώς και «φιλικές» προτροπές να σταματήσουμε για να μη μας συμβεί «κακό».  Αφ’ ετέρου, ειδικά για το θέμα των αυτοκινήτων άτομα φώναζαν τα βράδια και τα μεσημέρια έξω από το σπίτι και την βασική  μας έδρα στο Ν. Ηράκλειο ότι «εσείς που είστε αντιμνημονιακοί και ενάντια στην κυβέρνηση θα καλοπεράσετε / θα σας ξηλώσουμε ό,τι έχετε ένα - ένα / τα δύο σας αυτοκίνητα θα γίνουν μηδέν».
Αυτό, το ότι δηλαδή και τα δύο μας αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν με σκαιούς τρόπους (και έγιναν μηδέν) ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι, μαζί με τις φωνές-προειδοποιήσεις με το οικογενειακό  μας αυτοκίνητο και ολοκληρώθηκε εχθές με την καταστροφή του αυτοκινήτου της Τάνυας.
Τώρα, το ποιοί κύκλοι το έκαναν, το λένε τα γεγονότα και οι επίσημές μας καταγγελίες και καταγραφές και κυρίως η αντιμετώπισή τους από σύσσωμη την ΕΛ.ΑΣ. (η οποία γνώριζε επίσημα περί των απειλών αυτών αλλά και άλλων από παραστρατιωτικές/παρακυβερνητικές παράνομες οργανώσεις και δεν έκανε τίποτα μέχρι τώρα) εξ ου και η μεγάλη μας πίεση εχθές στους αστυνομικούς του περιπολικού αλλά και τους πυροσβέστες να έρθει η αντιτρομοκρατική, κάτι που παντελώς αγνοήθηκε.
Στην ανακοίνωσή σας αναφέρετε ότι υπέστητε πολλές καταστροφές στα περιουσιακά σας στοιχεία. Όλες αυτές οι καταστροφές έγιναν μετά την μήνυση που καταθέσατε επί εσχάτη προδοσία κατά του Παπανδρέου;

Γ.:  Όλες οι καταστροφές πλην της πρώτης μας επιχειρήσεως και του εξοχικού μας έλαβαν χώρα μετά την προσφυγή στην Χάγη. Η καταστροφή της πρώτης μας επιχείρησης έγινε αφού αποκαλύφθηκε η πραγματική αιτία θανάτου του πατέρα μου κατά την 17-11-1973, ενώ όλα τα κρατικά έγγραφα τον αναφέρουν ως «παράπλευρη απώλεια» της Εξεγέρσεως του Πολυτεχνείου και τελικά μόνο παράπλευρη δεν ήταν, όπως είχε γραφεί και είχε λάβει δημοσιότητα τότε (στα 30 χρόνια από τον θάνατο του) στον έντυπο τύπο όλων των κατευθύνσεων. Ενημερωτικά, λίγες ημέρες πριν την καταστροφή του αυτοκινήτου της Τάνυας σήμερα, είχαμε ανακοινώσει ότι ετοιμάζουμε τη δεύτερη φάση της προσφυγής μας στη Χάγη, για την οποία μαζεύουμε στοιχεία, ανακοίνωση που είχε γίνει και σε δημοσιογράφους του εξωτερικού που μας πήραν επί τούτου συνέντευξη και σε εγχώριους φορείς αναφερόμενες κιόλας ότι θα συμπεριλάβουμε στη δράση μας τον Σεπτέμβριο και το θέμα της διεθνούς οικονομικής απάτης που ορίζεται ακριβώς με τις δράσεις των κυβερνητικών στις απόπειρές τους να ξεπουλήσουν τις υποδομές και τα φυσικά προσόντα και κεφάλαια της Ελλάδας, μία καταγγελία που δεν μπορεί να αγνοηθεί βάσει των δικών τους επισήμων ανακοινώσεων και στοιχείων που παρουσιάζουν, και που επισύρει τεράστιες οικονομικής και ποινικής φύσεως ποινές. Και οι ξένοι δημοσιογράφοι μας είπαν έκπληκτοι ότι τα έχουμε βάλει με «τα μεγάλα  ψάρια».  


Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου